Herkeze merhaba. Yakın zamanda bir laptop almayı planlıyorum ve birkaç laptop arasında kaldım. Aklımdaki modellerden biride Toshiba l655-194.http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95325&ad=TOSHiBA-L655-194-i3-370-3GB-320GB-15.6-W7P-Tasinabilir-Bilgisayar . Acaba kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi öncelikle laptop ile çok fazla oyun oynamam oynadığım oyunlarda çok performans isteyen tarzda değildir. (Genelde RPG tarzı) öncelikli amacım kasa klavye ses ekran kaliteleri ve batarya dayanma gücü. Ayrıca 1600-1700 tl fiyat aralığında önerebileceğiniz laptop varsa bu model yerine onuda öğrenmek isterim. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.
güzel notebooka benziyor ama kimse cevap yazmamış, gözden mi kaçtı yoksa yorum bile yapılmaz mı diye düşünülüyor?
çok pahalı o özelliklere göre...başka laptoplara bak...
merhaba bugün bu bilgisayarı aldım. uzun araştırmalarım sonucu ve tükenen stoklardan dolayı bunda karar kıldım. çok performanslı bir bilgisayar. sistem dereceleri : işlemci :6,6 ram :5,5 grafik :6,7 oyun grafikleri :6,7 sabit disk :5,9 1370 tl ye aldım. adana vatan bilgisayarda tek kalmış. teşir ürünüydü ama daha kurulmamıştı bile.. ben de kaçırmak istemedim. çünkü artık bulması zor olurdu. toshibanın şimdide güzel bilgisayarları var ama hd 5650 ekran kartı olanını ve ucuz olanını aradım. ve bunu buldum. şimdiki toşiba ürünleri bu ekran kartını kullanmıyor. genelde nvidia kullanıyorlar. onların da sistem derecesine baktım ama bu ekran kartı kadar performanslı değillerdi. ram'i az ama düşük bir bedelle yükseltilebilir. dezavantaj olarak ; 2 usb girişi var (olsun çoğaltıcı kullanırım.)... ses çıkışı kaliteli ama beklediğim güçte değil... birde kameranın görüntü kalitesi çok iyi değil. Ama şıklık, klavye düzeni çok mükemmel. dokunduğunuzda kaliteyi hissediyorsunuz....
Merhaba. ben ram'i arttırmak istiyorum ama 1066 mhz değil de 1333 mhz taksam olur mu acaba. anakartın destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. anakart modeli olarak portable yazıyor.??
Bende anakartta insideH20 version 1.80 yazıo sen yinede git bi servise açsınlar içini baksınlar kaç mHz destekler ona göre taktır sonra 1600 mHz 4*2 ram alıp takılmazsa sakata gelme bide user manual a bak bende 3 gb ram var en fazla 4 oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme