Şimdi Ara

TOSHIBA L655-19G Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar,yakın süre içerisinde bir notebook almak istiyorum fakat TOSHIBA'nın L655 19G serisi hakkında pek bilgi edinemedim.Nasıl bir bilgisayardır,alınırmı,sorun yaşayanınız oldumu? Olumlu yada Olumsuz cevaplarınızla beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.(ayrıca oyun da oynuyorum)

Marka : TOSHIBA
    Ekran Boyutu : 15 - 15.6
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci Hızı : i5-460M 2.53GHz 3MB
    Ram : 3 GB DDR3
    Harddisk : 500 Gb Sata
    Ekran Kartı : Ati R. HD5650
    Optik Sürücü : DVD Yazıcı DL
    Webcam : Var
    Bluetooth : Var
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Pil : Li-on 6 Hücreli
    Ağırlık : 2.5 Kg
    Boyutlar : 380 x 250 x 28/37.9 mm

TOSHIBA L655-19G Konusunda Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobheus -- 1 Mart 2011; 20:02:59 >

• Özellik olarak gayet güzel bir bilgisayar yalnız hoparlörleri harman kardon değil ve dolby özelliği yok sanırım. o yüzden ses açısından hayal kırıklığına uğrayabilirsin. onun dışında ekran kartı ve işlemci gayet iyi bir çok oyunu rahatlıkla oynayabilirsin tabiki masaüstü bilgisayarlardaki oyun performansını bu makinadan beklememek kaydıyla.... Sonuçta dizüstülerde istediğin oyunu kasmadan oynamak istiyorsan 5-6 milyarı gözden çıkarman gerekiyor...
  • Tabiiki de size katılıyorum.fakat o kadar cok toshiba'yi karalama içerikli konular olmuşki bian tedirgin oldum.
    Ve samsung makinalarda dikkatimi çekti. Ikisi arasında bir kıyaslama yapıcak olursak,artıları ve eksileriyle bana açıklayabilirmisniz çok yardımcı olmuş olursunuz,cünkü bir kaç gün içerisinde karar verip almalıyım...
  • Bana Yardımcı Olabilecek Birisi Yokmu Arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA 43L2863DAT YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.