Bildirim
Toshiba L67-11N ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece işlemci olarak L675-11N biraz daha üstün I5 480M kullanıyor. L675-10Z 450M kullanıyordu.forumdaki 10Z ile ilgili olumsuz yorumlara katılmıyorum.bizim insanlarımızda nedense kendi ürününde prob. olunca bütün o seriyi suçlamak gibi bir huy var örnek bendede eskiden a500-1f4 vardı cihazın ekran kartında sürekli prob vardı.bi süre bu sorun yüzünden sıkıntı yaşadık ama bios+driver update den sonra ürünümde hiçbir sorun kalmadı ama forumlara bakın o cihaz hakkında neler yazıldı çizildi.. -
Cevabınız için teşekkür ederim içim rahatladı doğrusu. Bir sorum daha olacak, HD 5650 driverlarını güncelleyemiyorum yüklemeye çalıştığımda uyumsuzluk vs diyor. Ne yapmam gerek ? Bir de artık kutulardan Windows 7 cd leri vs. çıkmıyor neden acaba ? -
bağzı driverlar illaki üretici tarafından size sağlanan driverları yüklemniz için o şekilde uyarılar verebiliyor.nerden yüklediğini yazmamışsın ama toshiba sitesinden(EU sitesinden)indirmiş oluduğun driver da öle bi sorun olucağını zannetmiorum. 2. soruna gelirsek ewet toshiba son vistalı makinalardan beri recovery dvd si vermiyor sebebide verilen dvd lerin cizilmesi vs. ötürü müşterilerin madur kalması öünki nedense insanlar içinden çıkan dvd yi kopyalayıp 1 yedek daha almayı düşünmüyorlar(orj cd hiç bozulmaz çizilmez vs sanıolar sanırım :D ) bunun için toshiba yazılımlarının içinde recovery disc creator(yada media creator) vardır ordan 2-3 boş dvd isticek ordan oluşturabilirsin.mutlaka cihazın hdd den recovery etsende bunlar yanında bulunsun en az 2 kopya almanı tavsiye ederim. -
tekrar teşekkür ederim recovery disc oluşturmuştum :)
bir sorum daha olacaktı, laptop ekranları nasıl temizlenir ? -
piyasada güzel temizleyiciler var mikro fiber bezli falan.ben addison kullanıorum klavye temizleyici bez falanda çıkıo içinden güzel bi set.fiyatıda makul. -
evet bende l650 serisinden bi laptopu 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok maşallah oyunlarda gayet güzel ısınma yok denecek kadar az bence sende gayet iyi bir notebook almışsın hayırlısı olsun güle güle kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: black.rain
piyasada güzel temizleyiciler var mikro fiber bezli falan.ben addison kullanıorum klavye temizleyici bez falanda çıkıo içinden güzel bi set.fiyatıda makul.
Temizliği şimdilik gözlük bezi ile idare ediyorum black.rain teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
evet bende l650 serisinden bi laptopu 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok maşallah oyunlarda gayet güzel ısınma yok denecek kadar az bence sende gayet iyi bir notebook almışsın hayırlısı olsun güle güle kullan
Evet performans gerçekten güzel yav :D Teşekkürler :)
Ya ben işi biraz utanmazlığa vuracağım da bayağı sorum var benim bu cihazla ilgili, ilk kez laptop aldım ondan dolayı pimpirikliyim hafiften cevap verirseniz çok memnun olurum :)
Öncelikle klavye tuşları sökülebiliyor mu acaba bilginiz var mı ?
Bir de geçenlerde bir dergiden çıkan cd den demo halinde UT3 yükledim. Ancak yüklemede hata oluştu, daha sonra kaldırmak istediğimde uninstall dosyasını bulamadım ben de hdd'den doğrudan silmek gibi bir hata yaptım ve 3 gb yer olduğu gibi boşa gitti. Daha sonra program ekle kaldırdan da bulup kaldırdım ancak yine gelmedi 3 gb yer. Acaba bu tip hatalar için ne önerirsiniz ?
Ve de format atmak bilgisayarı garanti dışında bırakır mı ?
Şimdiden teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X