Şimdi Ara

Toshiba Laptop Bios Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba satelite laptop'ın bios şifresi kilitlenmiş durumda, garantili almış olmama rağmen servisi $40+ KDV istiyor.
    Back-door şifresine nasıl erişebilirim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler...

• Eğer windowstaki programla ilk CD yi görecek şekilde ayarlamışsan kurtarabilirsin.
    Açarken sol-shift tuşuna basılı tut.
    Olmazsa F11 ya da F12 ye basılı tut.Böylece CD moduna geçebilirsin.

Google da aratmıştım "Toshiba Laptop Bios Password" diye.Bir disket programı bulmuştum.Onunla açılabiliyormuş.Benimkini açmadı.Servise gönderdim 40 dolar bayıldım ben de.
  • abi laptopunda garanti yoksa ac içini bios pilini bul ve söküp ucları kısa devre yap ama sakın tek yapma bu işlemi cünki tırnaklar cokk hassas anında tırnakları kırarsın yada kasanın seklini bozarsın laptop kapandıgı zaman ya sagda ya solda acıklık kalır dikkat ...
  • Sakın ha deneme.Kaş yaparken göz çıkartma.Ben yaptım, bana 300 milyona maloldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hull

abi laptopunda garanti yoksa ac içini bios pilini bul ve söküp ucları kısa devre yap ama sakın tek yapma bu işlemi cünki tırnaklar cokk hassas anında tırnakları kırarsın yada kasanın seklini bozarsın laptop kapandıgı zaman ya sagda ya solda acıklık kalır dikkat ...

boşuna açma notebookda bir işe yaramıyor.. servise 40$ vereceksin yada 3.parti bir yazılım araştıracaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanertanriverdi

Selamlar...
    Toshiba satelite laptop'ın bios şifresi kilitlenmiş durumda, garantili almış olmama rağmen servisi $40+ KDV istiyor.
    Back-door şifresine nasıl erişebilirim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler...

parayı bastır ama sakın dokunma, sonra bnmki gibi elinde patlamasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.