Beko Bnb 363 tip laptopum var.2 Haftadır Ntldr hatası ile uğraşıyorum pc ne yaptıysam cd-den boot etmedi bir bilene gösterdik ve cd-rom un değişmesi gerektiğini söyledi.Yaklaşık 5 senelik bilgisayar cd-rom un da artık miyadı dolmuş olabilir benim pc ÖZELLİKLER Intel® Celeron® M 340 (1,5 Ghz, 400 Mhz FSB) 512 KB LEVEL2 Cache, Intel 855 GME Intel® Pro / Wireless 2200BG (802,11b/g) Microsoft® Windows® XP Home Türkçe 256 MB DDR SO-DIMM 64 MB DDR Tümleşik Ekran Kartı Tümleşik DVD & CD RW COMBO 56 Kbps 10/100 Q Türkçe Video Kamera 14.1" TFT 2,7 kg GVZ / Komutanlar & Kulaklıklı Microfon Özel Taşıma Çantası
cd-rom u toshibanın sanırım diğer marka cd-romlarda olabilir.Ama uyum sorunu olabilir diye de çekingenim açıkcası bu cihazın kendi orjinal cd-romu toshiba sd-r 2512.
bU ürünün aynısını nasıl ve nereden temin edeblirim.Birde kardeşimde Msı M520 Laptop var onunda laptopu düşürdüğü için ekranı kırılmış.Piyasadan ekran boyutuna uygun ekran alsam içini açıp değiştirilebirimi?Servisi çok uçuk fiyatlar istiyor.Bu 2 konuda acill yardım VE Önerilerinizi rica ediyorum.