Şimdi Ara

TOSHIBA LCD TV ARIZA .TEŞEKKÜR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosa mağazasından aldığım toshiba 32wl56 model lcd televizyonum 7 ay kullanım süresinden sonra ekranında horizontal bir cizgi oluştu.izmit toshiba yetkili servisi anıt elektronik ve toshiba firmasına teşekkür ederim.televizyonumu yenisi ile değiştirdiler.

• Toshiba'ya tebrikler.Arıza için bir açıklama yaptılar mı?
  • Toshiba bu işi ciddiye alıyor fakat call centerı kötü çalışıyor, bir sorununuz olduğunda direk toshiba türkiyeyi arayın 0216 dan. Benim de ufak bir sorunum vardı call center ı aşınca kolayca hallettiler.
  • Böyle güzel şeyler duymak mutluluk verici , her firma böyle kolay çözmüyo sorunları , kötüleri nasıl yazıyorsak böyle iyi şeyleride yazmak faydalı teşekkür ederiz .

• bravo toshibaya,
    birde web sitesinden bilgi alinabilse, super olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

bravo toshibaya,
    birde web sitesinden bilgi alinabilse, super olacak.

Evet sitesi iyi değil gerçekten de .
  • Dün bende aldım 32WL66 aslında alırken değişim ve garanti konusunda şüphelerim wardı bu konuyu gördükten sonra içim rahatladı bravo toshibaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu haber beni sevindirdi. Çünkü bir hafta önce bende Toshiba 42 WLG 66 almıştım. Olası kötü bir durumda Toshibanın yaklaşımı rahatlattı. Bu vesileyle bu forumda yazan ve yazdıklarını okudukça bilmediğim yeni yeni şeyler öğrendiğim işin erbabı arkadaşlardan Toshiba 42 WLG 66 ile ilgili yorumlarını almak isterim.
    O arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim kadarı ile Digitürk bağlantımı Altın uçlu Scart kablo ile yaptım ve bir nebze olsun daha iyi görüntü elde ettim. Bu konuda başka tavsiyeleri olabilirmi acaba? Örneğin; benim aldığım altın uçlu scartın fiyatı 8,5 YTL idi. Halbuki internette 30-40 YTL civarında da scart gördüm, bu fiyat farkı aynen kaliteyede yansırmı? Yada tam anlamıyla keyif alabileceğim bir görüntü için HD yayınların başlamasınımı beklemem gerekecek?
    İlgilenip, cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katılan arkadaşınıza toshiba 37" lcd tv konusunda önerileriniz olurmu. mesela kablo yayın kullanıyorum kimi görüntü alamazsın diyo kimi yok hayır görüntü lcd de bozulmaz diyo birde toshıba detaylı açıklamaları yok. bir kaç satırla geçiştiriyorlar bir şey sordugumda mağazadakilerde birbirilerine soruyolar.ayrıca toshiba servisinden olumlu yaklaşımlar içimi rahatlattı ,şimdiden teşekkürler..
  • Bende 32" olan var fakat kabloluda deneme şansım olmadı uyduyu alınca kabloluyu iptal ettirdim . Artık onu nasıl denersin bilemem ama forumda kullanan arkadaşlar vadır muhakkak .
  • Gerçek keyfi HD yayında yaşayacaksınız arkadaşlar.Onun dışında en kötü yayın kaynağı olarak digitürk veya uydu yayını verin.Kaliteli ve mümkünse altın uçlu scart - scart bağlantı yapın.....kablolu yayın da pek keyif alamazsınız...çünkü bu cihazlar dijital yayınlar düşünülerek dizayn edilmiş cihazlardır.gerçek performanslarını da bunda gösterirler.
  • Forum Uyesi Arkadaslara Merhaba...
    Panel televizyon konusunda arastirma yaparken, Donanim haber Forumunda yazismalar gorduk. Ve oldukca faydalandik.
    Faydalandik ama kafamizda karismadi degil. Cihaz satan dukkanlara giitik, satis elemanlarindan bilgi aldik daha da cok kafamiz karisti.
    Karar asamasinda sizlerden ozellikle soru sordugumuz cihazi kullanan yani evinde isyerinde kullandigi icin memnun
    olup olmayan arkadaslardan bilgi/yardim bekliyoruz.

37 inch LCD Tv almaya karar verdik.

Basta samsung LE-37S71B ye yonlendik Premium bayisindeki fiyati KDV dahil 12 Taksit 4.099 YTL idi... (Nakliye-Kurulum da dahil)(Pesinde %10 indirim)

Aramalar arastirmalar devam ederken Teknosa'da Toshiba'nin 37WL66 sersi bir Lcd 'sini gorduk .Hic aklimizda olmayan bir marka idi. Fiyat olarak KDV dahil 12 taksit 3.299 YTL dediler. Bunda da nakliye kurulum dahil pesinde % 10 indirim idi. Cozunurluk Samsung ile ayni 1366x768 idi kontrast olarak Samsung'dan dusuk ,PIP(resimicinde resim)ozelligi yoktu. Ama 2 HDMI/scart girisi vardi.

Aklimizda olmayan Toshiba 'yi birde bayisinde gorelim dedik Karsimiza 37 WL67Z LCD TV'yi cikti. Bayide ki Satici arkadas hic yardimci olamadi. uzerinde ne yaziyorsa onu okuyor. Urun bu kendiniz bilirsiniz der gibi.Brosurunu alip okudugumuzda artilari olarak WXGA (Ne demekse) 1920x1080 FULL HD - 3D Comb filtreleme, 3D renk yontemi oldugu yaziyordu fiyat da 3.997 YTl idi ve 15 taksit yapiyorlardi.Teknik olarak bilgimiz yok. Satista teshir edilen cihazlarin ayarinda ise emin olunamiyor. Olsa bile ayarlar cok farkli oldugundan kiyaslama saglikli degil.

Toshiba 37XL66 ile 37 WL67Z arasindaki 700 YTL lik farki vermeye deger mi?
    O farki verirsek ayni fiyat olan Samsung LE-37S71B si mi? Toshiba 37WL67Z mi?

Son bir soru bayilerde urune yazili fiyatlar uzerinde pazarlik yapilabiliyor ve asagiya alinabiliyor mu?

Dedik ya kafamiz karisti.

Simdiden tesekkurler.
    Sedef ...

(Not: gorduklerimiz arasinda olabilir dedigimiz LG'nin 37LC2R si var idi forumlardan birinde bunu kullanan arkadaslarin memnun oldugunu okumus idim . LG bayisinde 3.4090=KDV idi yani yaklasik 4.000YTL

Bir digeri de Philips'in 37PF7331/12 si var bununda fiyati KDV dahil 4.300 Ytl. Artisi pixel plus ozelligi var dediler. Acikcasi marka onceligimiz yok. Iyi yi uen uygun fiyata ve sartlarda almaya calisiyoruz. Fakat fiyat olarakta bunlari yukarda acikladigim urunler Toshiba ve Samsung ile kiyaslayinca eledik. Bilemiyoruz dogru mu yaptik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.