Şimdi Ara

Toshiba LCD TV ayaklık sorunu için yardım lütfen..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 4 ay önce Toshiba LCD tv aldim. Montaja gelindiginde o an evden ail cikmam lazim diye alt ayaklığı üzerine TV yi kurdurdum. (TV sehbasını daha onceden almıstım ama kurulu degildi.) Şimdi sehbayı kurdum. TV yi sehbaya monte edicem. Ancak şöyle enteresan bir sorunum var. Tv deki ayaklik tvden çıkmıyor. Yani çıkartamıyorum. İnat ettim. Servis çağarmayacağım diye. Eğer çağırırsam eşime rezil olacağım. 2 aydır yapacağım bir ara bakarım vs diyorum ama her boş anımda tv yi yatırıp yere vidalarını vs sokuyorum bakıyorum bakıyorum hiç bir sey olmuyor cıkmıyor ayaklık.

Servisi aradım en sonunda ama çağarmak için değil sormak için. Bana orda iki tane klips var onları çıkartın çıkar dediler. Ben neredeyse TV nin arkasında ne kadar vida somun vs varsa doktum yine yok. Bilen birisi yada başına bu olay gelmiş birileri varsa yardım istiyorum. Teşekkürler...

• Kardeş elinde K.Kılavuzu yokmu??
    Panelin seri/modeli/ebatı nedir??

++
    ayrıca tek başına bu işi yapacaksan(biraz zor ama,2 kişi ile OK),paneli kaldır yerinden ve yatağın üstüne yatır,çarşafın üstüne;
    ayak kısmını ise boşa getir,sadece panelin yüzü yatağa gelsin ayağı boşta kalsın öyle yap işlemi+

Kılavuzda mutlaka şeması vardır!

Servis bildiğim kadarıyla 20/25 liya alıyor neden inat ediyorusn bunuda anlamadım!!!
    ++
    Ayrıca sehpan askılı ise bu işi nasıl yapacaksın!montaj aparatı v.s elinde varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Ağustos 2009; 13:54:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.