Şimdi Ara

Toshiba M70-160 veya HP dv4289

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.0ghz
    512ddr2
    80GB 5400rpm
    256mb X700
    2,7kg

HP dv4289
    1,8ghz
    1GBddr2
    100GB 4200rpm
    128mb X700
    3kg

toshiba hp'den 300 milyon daha pahalı
    bu farka değer mi?
    hpinin ekranı mı daha iyi toshibanın mi?
    herhangi birisine sahipseniz 3dmark veya pcmark puanlarınızı yollar mısınız bi zahmet
    sizce hangisi?

bugün ya da yarın alcam galiba

bu arada bimeks için gazetede çıkan indirim çekleri vardı bi ara. hala çıkıyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvz -- 12 Ocak 2006 14:37:41 >

• walla fiyat konusuna bişey diyemeyeceğim ama Toshiba'ya da 1 gb ram takarsan HP'ye fark atar gibi gelio bana...
  • bugün teknosadan hp dv4289 aldım, 10 dakka sonra iade ettim erkanın sağ alt köşesinde bi karartı vardı.

hala toshibada aklım kaldı, gidip onu mu alsam diyorum ama 1gb ram olsun desem 100 ytl daha vercem aradaki fark 400ytl olcak. (bu arada toshibada 1 tane 512mb ram var)

acaba ikisinden de vazgeçip acer 5024wlmi mi alsam ya

hadi lütfen bi yardımcı olun özellikle bu laptoplardan herhangi birine sahip olanlar cevaplarınızı bekliyorum
  • hocam ben bu ekran kartı olayına takıldım. toshiba kendi sayfasında bile 128 mb a kadar paylaşımsız yazıyor. sanırım gerisi paylaşımlı. bu konuyu araştırıyorum şimdi

ayrıca hp çok doğru bi seçim sakın değiştirme forumu birazdaha incelersen nedenlerini görürsün. tekraar yazdırma. ben dahil yorum yazan çok insan var
    hadi bakalım üşenmeyelim araştıralım okuyalım
  • hocam bana m70-160 için link verin ltfn!

ne teknosa da ne toshiba da ne de penta da bulamadım bu modeli!
  • dostum fransa da yaşıyorum ve türkiyede olmayan satellite m70 168 centrino bir toshibam var.Hp yi aklına bile alma.Toshiba en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben toshiba derim.
  • nooldu ne karar werdin ne aldın?
    bak laptop ı aldıktan sonra bizi merakta bırakma.

hocam toshiba ekran kartı için kimse bişi demedi?
    256mb olduguna emin misiniz?

ben toshibadan cok sogudum. özellikle başıma gelen batarya sorunlarından dolayı.
    ama suanda toshiba daha sağlam gözüktü ama ben hp den şaşmam!!!
  • Yaklaşık 20 gün önce bimeksden aldım toshiba yı. Ekran kartı 256 MB paylaşımsız sanırım;şöyleki bilgisayarım dan özelliklere baktığımda 512 MB ram görüyorum. Ayrıca bağdaştırıcı özelliklerinde de X700 ün 256 MB fiziksel hafızaya sahip olduğu yazıyo.
    Bunu dışında harddiski SATA, normal çalışmada tıkırtı felan duyulmuyo fakat zor duyulur tiz bir ses çıkartıyor sürekli. Cihazdaki tek hoşuma gitmeyen yön bu. Sessiz ortamlarda rahatsız edici olabilir. Bu modeli almayı düşünen arkadaşlara bir de Packard Bell in bir notebook una bakmalarını tavsiye ederim: modelini hatırlamıyorum fakat özellikleri gayet iyiydi.Pcnet dergisinde kapağın arkasında görmüştüm ( Bu ayki ). özellikleri şöyle idi:
    1.86 işemci
    100 Gb HDD
    17'' ekran parlak ekran (diamond view)
    256 Mb GF6600 (TC 128 sabit)
    1 GB ram
    Tv kartı ve uzaktan kumanda
    fiyat ise 1699$+kdv

Toshiba hakkında sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.

• ben hala karar veremedim

apodonanimhaber: kardeş laptopunda 3dmark03 veya 3dmark05 çalıştırıp kaç puan aldığını buraya yazabilr misin? böylece bu 256mb ekran kartının 128mblıklardan ne kadar daha hızlı olduğunu görebiliriz. eğer çok birşey değişmiyorsa 128mblık hp'yi tercih edicem.
  • m-160 modeli en mantıklı seçim bence bende u<un zaman araştırdım hp biraz daha iyi gözüksede toshibanın servisi olsun adı olsun bana güven veriyor. hd olması da ekranın baya iyi geçenlerde bimekse gidip on dakika inceledim baya bi hoşuma gitti. taksit yapsalardı alıyodum ama aladım bence toshiba en iyi seçim olur...
    bu arada ekran kartı listeleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copilotttt -- 18 Ocak 2006 3:42:45 >
  • Hocam ben de Toshiba diyorum.
    Zaten ben de bi m70-160 kapacam inşaallah.
  • Hocam bence de toshiba
  • sonunda toshiba m70 160 aldım. ya bu alette bluetooth var mı yok mu emin olamadım bimeksin sitesinde var diyo ama ne kullanma klavuzunda ne aletin üzerinde bluetooth yazıyo. işareti falan da yok!
  • bendede m70 215 var.iyi seçim yapmışsın. bluetooth olayı benimkinde yok. sanırım sendede yoktur.hayırlı olsun.
  • BENDE YENI ALDIM M70 -159 MODELI COK IYI BIKERE YZILIMLAR SUPER PIL KORUMA VAR EKRAN KARTI 128 DEDILER 256 GOSTERIYO BENDEDE
  • bluetooth varmış oh rahatladım
  • arkadaşlar bilen birisi bu toshiba ekran kartı hakkında bilgilendirse iyi olacak paylaşımlı mı paylaşımsız mı
  • büyük ihtimal 128mb paylasımsız, 256mb hypermemory.. yani istersen 128mb yetmezse, bi 128 de sistem belleginden alabiliosun..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.