Şimdi Ara

toshiba m70 160 vs packard bell v7413

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisi arasında cok kararsız kaldım packard bell core duo ama 2 tane 256 512 ram var bide sata deil sanırım harddiski hemde 4200rpm yazıyo (5400 diye yazıyo forumda emin olamadım) toshibada 512 ram bide canta hediye var siz olsanız hangisini secerdiniz
    en onemlisi işlemci farkı core duo 1.66 ile normal 2.00 arasında ne kadar fark var mesela oyun oynarken hangisi daha ii performans verir simdiden cok tesekkur yardımcı olmaya calısan herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfantas -- 5 Haziran 2006; 17:20:53 >

• İkisi arasında PB almak mantıklı. Makinanın herşeyi çok iyi ama HDD'sinin 4200Rpm olması çekiciliğini bitiriyor. Birde Dell 6400'e bak istersen

quote:

Orjinalden alıntı: elfantas

bu ikisi arasında cok kararsız kaldım packard bell core duo ama 2 tane 256 512 ram var bide sata deil sanırım harddiski hemde 4200rpm yazıyo (5400 diye yazıyo forumda emin olamadım) toshibada 512 ram bide canta hediye var siz olsanız hangisini secerdiniz
    en onemlisi işlemci farkı core duo 1.66 ile normal 2.00 arasında ne kadar fark var mesela oyun oynarken hangisi daha ii performans verir simdiden cok tesekkur yardımcı olmaya calısan herkese
  • pb 4200 rpm onun için toshiba al
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7223312/tm.htm
    burda 5400 demiş arkadasar hdd e
    bulabilirsem artık bunu alıcam dellin de ekran kartı dusuk oburlerine gore bide ben packard bell almak istiyorum marka olarak tabii toshibayı gorunca fikrim biraz olsun deişti artık bakıcam su finaller bitsin bi arastırmaya girşicem :)
  • m70 160 ile başka dizüstüler arasında karar veremeyen çok kişi olmaya başladı son günelrde. PB'in Harddiski 4200'se hiç bulaşma. TOSHİBA al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.