Bildirim
Toshiba mı Acer mi Lenovo mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Lenovoyu al derim. Acer tavsiye etmem. -
Acer'ı neden tavsiye etmiyorsun ? -
Özelliklerine göre Acer iyi ama marka olarak acer i tavsiye etmiyorum.2. linkteki lenovo yu öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solarkk -- 22 Temmuz 2012; 18:03:16 > -
Acer'e neden bu kadar uzaksınız anlamadım. Çevremde kullananlar var ve memnunlar. Sebep söyleyebilir misiniz.. -
Elektronik işi biraz da şans işi bilgisayarına da göre değişir ama acerler genellikle ısınma problem,ekran hatası,bilgisayarın açılmaması,pil problemi(aldığınzda 3 saat giden notebook bir süre sonra 2.5 2 1.5 saat gidiyor) gibi problemler gördüğümden acer i pek sevmem ama çevremde acer kullanıp sorun yaşamayan arkadaşlarım da var ama ben bu yaşadıklarım ve gördüklerimden sonra bu riske girmem aynı şekilde hp,packard bell,exper,asus(Diğerlerine göre biraz daha iyidir.) markalarına da güvenmiyorum.Toshiba,lenovo,dell,fujitsu,sony,samsung,msi,monster markaları nı öneririm. -
İşlemci farkı olmasa gözüm kapalı toshibayı alıcam ama i5 i7 arada fark var. Lenovoyada İBM olmasına rağmen güvenemiyorum açıkcası.. -
TOSHİBA DELL LENOVODAN BAŞKASINI TANIMAM MSI VARDI BİR YILDA EKRAN ŞARJ VE SES PATLADI GİTTİ LENOVOYU 4 YILDIR YEMEK SEHPASI GİBİ KULLANIYORUM MAŞALLAH HİÇ SIKINTISI YOK FORMAT BİLE ATMADIM. -
benim favori sıralamam lenovo- samsung- asus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklım iyice karışıyor :) yorumlar için teşekkürler. -
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974
Diğerleriyle karşılaştırıldığında, bunun hakkında görüşleriniz nedir? -
güzel seçenk indirimle alınabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: roberto_asley
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974
Diğerleriyle karşılaştırıldığında, bunun hakkında görüşleriniz nedir?
Ivy bridge teknolojili işlemcisi var. Muhtemelen sandy bridge 17 işlemcilerden daha performanslıdır. Benim tavsiyem asus veya lenova
-
İndirimle 1500tlye felan gelicek. Ancak i5 olması tek eksisi sanırım.. -
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-335978-z580a-core-i7-3612qm-210ghz-6gb-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61210
tercihimi Lenovo'dan yana kullandım. Yorumlar için herkese teşekkürler. -
Bende aynı laptopı almayı dusunuyorum, acaba bıraz yorum yapabılırmısınız? Tesekkurler. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugurlu84
Bende aynı laptopı almayı dusunuyorum, acaba bıraz yorum yapabılırmısınız? Tesekkurler.
İlk izlenim mükemmel. Özellikle kasası güven verdi. Bunun yanında akıllı fan seçenekleri var muazzam bişey. Seside bugüne kadar bir laptoptan duyduğum en iyi ses. Tavsiye ederim.. Şuanlık bir eksisi yok,bulursam yazarım. Ayrıca oyun oynama fırsatım olmadı yani performans konusunda çokta yorum yapamıyorum açıkcası. Şu an bf3 iniyor,oynadıktan sonra yapabilirim anca.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X