Toshiba MK1646GSX(160GB) hdd'im var. Bu hdd'i Toshiba notebookta kullanıyorum. Yere düşürme vs hiçbir şiddet durumu olmadığı halde 2 kere hdd garantiden değişti.
Sorun şu; birgün kafama esiyo diyorumki şu gereksiz filmleri,müzikleri,dökümanları temizliyeyimde boşuna yer kaplamasın. Sonra bunları siliyorum. Hoooppp bilgisayar kafayı yiyor. Aşırı derecede kasmalar neredeyse kilitlenmeler. Sonra diyorum sistemi silip yeniden kurayım. Siliyorum yeniden kuruyorum ama ne fayda yine aynı. Gönderiyorum garantiye hdd değişiyor geri gönderiyorlar.
Merak ettiğim nasıl oluyorda durup dururken hdd bozuyorum.Notebook olmasına rağmen masaüstü gibi kullanıyorum. Yeri sabit.
Şu anda yine saçmalamaya başladı hd ve bende biraz araştırıp HD tune diye bir porgramla testler yaptım ancak şonuçları düzgün yorumlayamadım. Error Scan kısmında temiz çıkıyor,Health kısmında bad sector var diyor. Anlayamadığım bi gariplik var.
HD Tune ile yaptığım testlerin sonuçları:( yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme