Şimdi Ara

TOSHIBA NB250-10D 455 TL alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar TOSHIBA NB250-10D netbook teknosa fiyatı 455 tl bugün mağazasını gezerken gördüm kasası görüntüsü gayet hoş.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031251&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR#

ürün bu

Şimdi netbook için ayırdığım bütce 500 tl.. Daha fazla vermek istemiyorum zaten kullanım amacı belli ürünler. İnternete girmek dışında bir beklentim yok, yinede sesi falanda cep telefonu sesi gibi olmazsa iyi olur :)

Sizce ürün nasıldır, değermi ? başka önerileriniz olursada sevinirim..

• Arkadaşlar 433 TL oldu netbook. yarın alıcam, yokmu hiç önerisi olan ?
  • Bilgisayar = Toshiba
  • Bu fiyata aslında LG X140 modeli de var özellik olarak biraz daha iyi ama bende toshiba nın marka güvenilirlik açısından daha sağlam olduğunu düşünüyorum.
  • hocam güzel cihaz aynısı arkadaşımda mevcut sorunsuz şekilde kullanıyo 1yıldır..şarjı iyi gidiyo onun dışında stabil..fiyat aralığınız 400-500 ise bu ürünü tercih edebilirsinizif]
  • teknosadan alıcaksan 500 e tamamla turkcel indirimi yaptır 450 ye herşeyini almış olursun :D
  • klasik teknosa, stokta yok. ş...szler
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetarda34 -- 6 Ekim 2011; 18:28:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.