Şimdi Ara

Toshiba notebook boot edilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kuzenimin Toshiba marka bir dizüstü bilgiayarı var. Açıldığında resimdeki gibi siyah ekranda kalıyor. Windows'un açılması için her seferinde 40 dk bekletiyor. BİOS'u sıfırlamak için RAM'in altındaki 2 pine kısa devre yaptım.(jumper) İşe yaramadı. Sonra Bios'tan boot sırasını değiştirdim. İlk sıraya Realtek Boot Agent'i getirince düzeldi. Ama tekrar açıp kapattığımda aynı sorunla karşılaştım. Acaba sorunun kaynağı Realtek marka kablosuz adaptör olabilir mi? Sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.

Toshiba notebook boot edilmiyor

NOT: Kablosuz internet adaptörünü söküp tekrar çalıştırdım bilgisayarı. Değişen bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfymrtc -- 4 Temmuz 2015; 0:40:18 >

• HDD ayarlı olunca bu sıkıntı görülüyor sizde doğrumu Adaptör şöyle olur usb bellek gibi algılar ama bu durumda usb ilk seçenekte olması lazım Kablosuz ağ kartını takmadan yine aynı hatayı alıyor musunuz?Almıyorsanız sizin başlangıç dosyalarında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum eğer alıyorsanız usb adaptörü tanımlıyor olabilir farklı bir usb portunda deneyin.
  • Evet çıkartınca da aynı hatayı alıyorum. Ayrıca az önce windows 8.1 yükledim ve hala aynı. Yani işletim sistemi ile felan alakası yok bence olayın.
  • Biosu güncellediniz mi?
  • Hayır, güncellemem için pil düzeyinin en az %10 olması gerek fakat şarj olmuyor cihaz. Sadece fişe takılıyken çalışıyor. Bunun yanında zaten son sürüm yüklü. Kontrol ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfymrtc -- 5 Temmuz 2015; 10:00:50 >
  • Abi yok mu yardımcı olacak? Kafayı yemek üzereyim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.