Şimdi Ara

Toshiba Notebook için soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, Toshiba Satellite L50D-C kullanıcısıyım, bir soğutucu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var, notebook'un 5 tane alt havalandırma kısmı var ama çok küçük (resim ektedir), ona göre soğutucu almalı mıyım? Neden soğutucu almak istediğimi sorarsanız, sık oyun oynadığım için epey ısınıyor, dolayısıyla alma isteği duydum. Yardımlarınız ve öneriniz için teşekkürler.

Not: Kullandığım dizüstünün havalandırma kısmı buna benzer;

Toshiba Notebook için soğutucu önerisi

Edit: Eğer öneriyorsanız, ne gibi soğutucu marka/modeli önerirsiniz? Aklımda şöyle bir marka var, önerir misiniz?

Link:
    www.vatanbilgisayar.com
    TARAWE81EU TARGUS CHİLL MAT 2 FAN 4 PORT HUB NOTEBOOK SAOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/tarawe81eu-targus-chill-mat-2-fan-4-port-hub-notebook-saogutucu.html#galeri

• hocam en kıral soğutucu 1 yada 2 derece ancka fark ettiricektir boşa masraf olur onun yerine oyun esnasında altında biraz boşluk bırakın yeterli olucaktır
  • Zalman NS2000 öneririm. Bende yaklaşık 7-8 derece etkisi oldu. Çok memmunum.
  • hocam ben aliekspressden vakumlu soğutucu aldım ve baya memnun kaldım (6$ + 1$ posta ücreti idi).8-10 derece düşürdü.çoğu oyunda fps drop vs vardı.artık rahat rahat oynuyorum

https://www.aliexpress.com/item/Mini-Vacuum-USB-Laptop-Cooler-Air-Extracting-Exhaust-Cooling-Fan-CPU-Cooler-for-Notebook-P4PM/32533177702.html

Bu ürünün LCD göstergeli veya daha sessiz çalışanları da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci thermal macununu EXtreme bir macun ile değiştirip işlemci fanını temizleyiniz.
    Zalman veya thermaltake ürünleri güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.