Şimdi Ara

toshiba p300 10v fifa 2008 sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.p300 10v laptop aldım fakat birgün önce fifa2008 hiç problemsiz oynarken birgün sonra yavaşlıktan oynayamıyorum.resmen donuyor.acaba diyorum fan mı çalışmıyor? ekran kartını ati hd 3650 performansa getiriyorum,yine donma sorunu devam ediyor.ama 1 gün önce saatlerce oynadım ve hiçbir problem yoktu.nerde yanlış yapıyorum veya ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.fan mı çalışmıyo veya bir şeyler devreyemi girmiyo.normal şartlarda fifa 2008 kesintisiz en yüksek çözünürlükte oynatması gerekmezmi?yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• arkadasım o oyun en yüksek makinada bile problem cıkırayor.ayarlardan herseyi full detay yaparsan bi problemin kalmaz akıcı bir sekilde oynarsın...
  • Toshiba'nın P300d-10v modeli sorunlu , o modeli alan herkeste aynı problem var hatta daha fazlası oluyor , kapanıyor. Toshiba tech forumda konu var bununla ilgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blokmakinesi -- 7 Ağustos 2008; 1:14:29 >
  • arkadaşım ben toshiba tech formunda bulamadım.tam adresi verirsen sevinirim.çünkü kapanma sorunu bendede 2-3 defa oldu ve oldukça canımı sıktı.eğer bununla ilgili forum varsa ve nerde bulacağımı tam yazarsan sevinirim..teşekkürler.
  • acaba sorunun güç seçeneklerinde GÜÇ TASARRUFU olarak seçili kalmış olmasın?
  • Bence senin sorunun tamamen güç seçeneğinden dolayı yapıyor, çok basit bişey aslında hemen kontrol edebilirsin. FN düğmesine basıp f2 ye bas ve güç seçeneğini yüksek performansa al ve tekrar dene çünkü yapmaması lazım bende pes2009 hight da oynuyorum ve hiçbir donma yok çok da iyi oynuyorum ki sen fifayı hayli hayli oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.