Şimdi Ara

Toshiba p50c-11v Kronik Arızalı Ürün - İade için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Geçenlerde başlıkta belirttiğim ürünü Teknosadan almış bulunmaktayım. Fakat üründe kronik bir arıza söz konusu. Bu kanıya nasıl vardın diyecek olursanız bu bilgisayarı kullanan (forumdan) arkadaşlar aynı dertten müzdarip. Oyunlarda ani fps düşüşleri meydana geliyor. Kullanıcılar bunun güçten kaynaklı bir problem olduğunu yazmışlar ve bir kaç çözüm önerisinde bulunmuşlar fakat ben aynı şeyleri denediğimde bir sonuç elde edemedim. Ürünü servise yolladık hiç bir işlem uygulamadan bize geri gönderdiler. Teknosa müdürü ile konuştum. Bu gün ürünü deneyip yarın geri gelmemi, eğer uygun görürse merkeze iade talebinde bulunabileceğini söyledi. Bu adama ben bu ürünün fabrika çıkışlı hatalı olduğunu nasıl kanıtlayabilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

• Sonuç ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici mahkemesine giderek rahatça işini halledebilirsin
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Hala ilgisiz tavırlarına devam ediyorlar bu yuzden mahkemeye vermeye karar verdim.

• Geçmiş olsun hocam. Umarım haklı zaferine ulaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatarioglu

Cevaplarınız için teşekkürler. Hala ilgisiz tavırlarına devam ediyorlar bu yuzden mahkemeye vermeye karar verdim.

Toshiba p50c-11v cihaz bende de var kardeşim ne yaptın hakkını alabildin mi ben de vatan bilgisayarda bu sorunu alıyorum bildiğin bıktım tükendim yani.
  • Durum nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.