Yeni edindiğim Toshiba G900 cihazıma portegeclub.com ve cebimdekipc.com sitelerindeki romları usb kablo ve ruu yardımıyla yüklüyordum ve test ederek en iyi romu bulmaya çalışıyordum. bu sırada portegeclub.com da 3.07bai koduyla resmi en son romu gördüm ve yükleme yönergelerini izleyerek hafıza kartından yüklemeye başladım fakat bi yerde "partition" ile ilgili hata verdi ve yükleme yarıda durdu. Onlarca dakika bekledikten sonra bir hareket olmayınca pili çıkardım ve yeniden başlatmaya çalıştım fakat telefon yeniden başlamıyor. Internetteki tabiriyle telefonum "bricked" mi oldu? Ne yapmam gerekir? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum...
Not: Telefonu açmak istediğimde telefonun en üstündeki yeşil led iki saniye yanıyor ve sönüyor ekrana hiç görüntü gelmiyor, klavyenin ışıkları yanıyor ve öylece bekliyor. kapatmak için tekrar pili söküyorum, takıyorum, açmaya çalıştığımda yine aynı şey...
Not 2: Telefonun yetkili servisleri bu gibi durumlarda ne gibi bir işlem yapıyorlar? Bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
geçmiş olsun arkadaş. normal usb yoluyla neden denemiyorsun. telefonu yeni aldıysan 3.07 baida olman lazım zaten, daha yenisi çıktıysa bilmiyorum. bence daha yeni 6.5 wm li romları dene derim. eskiler daha sıkıcı. portegeclub- nokta- com sitesinde bir çok yeni rom var. yani diyeceğim normal usb'den yapmayı dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme