Şimdi Ara

TOSHIBA QOSMIO X870-14T NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette ve forumda bu laptopla ilgili kullanıcı yorumlarını hiç bulamadım.

Bu bigisayar yeni mi üretildi,bu fiyatı vermeye değer mi?

Kullanan veya bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

http://www.teknosa.com/urunler/125032651/toshiba-qosmio-x870-14t-notebook

• yok mu bilen birisi?
  • wadecan93 W kullanıcısına yanıt
    Çok normal. O fiyata daha iyi olanları varken kimse Toshiba almaz.

16 GB Ram ve Ekran kartı 850M olup fiyatı bu seviye olan bilgisayarlar dururken kimse 6 G Rami ve 670M ekran kartı olan Toshiba'nın yüzüne bakmaz.

Bu dizüstünün normal şartlarda ederi 2000 ile 2500 TL arasında. Hatta 2500 Tl bile çok. Sırf markası yüzünden fiyatı 3.000 TL üzerine çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 12 Eylül 2014; 20:33:40 >
  • Toshibadan hoşlanmama rağmen şok oldum. 3000'e çok rahat bir oyuncu masaüstü toplanır ya da üst seviye bir oyuncu laptop'u alınabilir.(Asus,Monster vb.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 t modelini vatandan 2800e almıştım depo da kalanmış falan 16 gb 6 gb değil
    kalite çok güzel ama 3500 fazla
  • Beyler gözden kaçardığınız bişey NVIDIA GeForce GTX670M diyo NVIDIA GeForce GT 670M demiyor. Ayrıca NVIDIA GeForce GTX670M NVIDIA GeForce GT850M den daha iyi. Ayrıca Toshiba 8 gb ram ile 16 gb ram Asus dan daha iyi. Bana sorarsan o fiyatı değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ısınma konusunda Toshiba çok iyi saatlerce oyun oyna ısınma hissetmezsin en azından Asus yada diğer markaların ürünlerinde olduğu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci eski nesil, ekran kartı GTX 900M serisinin çıktığını düşünürsek çok eski. Sırf Toshiba diye o kadar verilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.