Şimdi Ara

Toshiba Qosmio X870-875 memnuniyeti nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshibanın qosmio serisinden x870-x875 olanlarını kullananların yorumlarına ihtiyacım var. Yakında almayı düşünüyorum ama asus g serisiyle kıyaslayınca emin olamıyorum. eğer bu modelleri kullanan varsa deneyimlerini paylaşmaları çok güzel olur. Performansı ve ısınma durumu hakkında bilgi almak isterim.

• arkadaşım bende toshiba qosmio x875 q7380 modeli var. makineden cok memnunum fakat oyunlarda makina hemen ısınıyor olayı hala cozemedim. belkide makinede çift ekran kartının olmasından kaynaklıdır. biri ana karta diğeri harici takılı. yada ben doğru ayarı yapamadığımdandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stdiablo

arkadaşım bende toshiba qosmio x875 q7380 modeli var. makineden cok memnunum fakat oyunlarda makina hemen ısınıyor olayı hala cozemedim. belkide makinede çift ekran kartının olmasından kaynaklıdır. biri ana karta diğeri harici takılı. yada ben doğru ayarı yapamadığımdandır.

Çift kart derken biri dahili diğeri harici dahili olan işlemci üzerinde diğeri anakarta bağlıdır.Nvidia denetim masasından kart ayarlarını yapıyorsanız sıkıntı soğutma sisteminizde demektir yeterli gelmiyor olabilir cosmio serilerinin bazılarında ısınma var zaten ama nekadar ısınıyor programla ölçüp buraya yazın yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: stdiablo

arkadaşım bende toshiba qosmio x875 q7380 modeli var. makineden cok memnunum fakat oyunlarda makina hemen ısınıyor olayı hala cozemedim. belkide makinede çift ekran kartının olmasından kaynaklıdır. biri ana karta diğeri harici takılı. yada ben doğru ayarı yapamadığımdandır.

Çift kart derken biri dahili diğeri harici dahili olan işlemci üzerinde diğeri anakarta bağlıdır.Nvidia denetim masasından kart ayarlarını yapıyorsanız sıkıntı soğutma sisteminizde demektir yeterli gelmiyor olabilir cosmio serilerinin bazılarında ısınma var zaten ama nekadar ısınıyor programla ölçüp buraya yazın yardımcı olurum.

buyur arkadaşım istediğin resim

Toshiba Qosmio X870-875 memnuniyeti nasıl?

• oyunlardaki sıcaklıklarsa normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Şubat 2013; 13:53:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.