Şimdi Ara

Toshiba Recovery Problemi CD Çalışmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda aradım taradım. ilgili forumları buldum ama bu forumlardaki konular biraz daha farklıydı.

Benim sorunum Toshiba ile gelen ürün kurtarma cd sini. Makinama takıyorum. cd kutucugunun içerisindeki talimatları izleyip makinayı başlattığımda.

Hiç birşey oluyor. Makinayı açarken ''C'' Tuşuna basılı tutun daha sonra ilgili talimatları izleyin diyor. AMA Ben makinayı bu şekilde başlattığımda hiç bir talimat falan yok.

Makina takılıyor vs.. Başka bir xphome ile kurmaya çalışıyorum bu seferde cd ile başlatırken cd i mi görmüyor nedir bilmiorum gene takılıor kalıyor öle. cdrom u acınca yine normal işlemle işletim sistemi açılıyor.

Çözemiyorum ne yapmalıyım teşekkür ederim..

• yani aklıma gelen ilk şey cd lerinin çizik olup sürücünün bunları okuyamaması. Yoksa optik sürücünü boot edip ve bootlu bir xp cd varsa açılmaması pek ihtimal değil (ram yada chipset arızası yoksa) .
  • Dostum sen bu işleme başlamadan önce BIOS tan açılışı CD sürücüsüne verdin mi? Eğer vermediysen sorun bundan kaynaklanıyor olabilir..Eğer bu işlemi yaptığın halde hala CD den önyükleme için bir tuşa basın demiyorsa muhtemelen Cd okuyucu bozuktur yada önyükleme bölümünü göremiyordur..
  • Tabiki cd ler bootble ve bios ayarlarını söylediğim gibi ilk boot seçeneğim cd/dvd. ama acılısta bır tuşa basın demesi gereken yerde .. bir imleç yanıp sönüyor 30 sn e kadar ve restart atıyor kendine .. ve bu 2. bootda hiç cd i falan görmeden windows acılıyor.
  • Cevaplarınızı hala beklemedeyim aşamadım bu sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.