Şimdi Ara

Toshiba REGZA ZV Lcd Tv Serisi; HD Görüntü Kalitesi, Enerji Tasarrufu ve İlk Kez Kullanılan Akıllı Ses Teknolojisi İle Mükemmel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba REGZA ZV Lcd Tv Serisi; HD Görüntü Kalitesi, Enerji Tasarrufu ve İlk Kez Kullanılan Akıllı Ses Teknolojisi İle Mükemmel

TNB A.ş. bugün yeni REGZA ZV serisinin Türkiye’de  satışa sunduğunu  açıkladı. Yeni serideki 1080p HD LCD TV’ler olağanüstü şık görünümleri ve ileri teknolojileri ile yenilikçi özellikler içeriyor.
    Toshiba’nın benzersiz görüntü ve ses kalitesi sağlayan REGZA ZV serisi,  Resolution+, Active Vision M200H gibi farklı görüntü teknolojilerini aynı anda tek bir chip ile yönetebilen yeni MetaBrain motor ile güçlendirilmiş. REGZA ZV LCD TV serisi, tüketicilerin içerik veya oda şartları ne olursa olsun optimum görüntü ayarlarının keyfini çıkarmalarını da sağlıyor. Yenilikçi AutoView özelliği oda şartlarını ve içeriği ölçerek görüntü kalitesini yükseltiyor ve görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor.

Ayrıca ürün  içerik, program ve girdi ne olursa olsun ses seviyesinin aynı kalmasını sağlayan son derece akıllı bir ses teknolojisi olan Dolby Volume özelliği içeren nadir televizyonlardan . Dolby Volume teknolojisi kullanımı TV üreticileri arasında bir ilk, tüketicilerin artık ses ayarı yapmadan kanal değiştirebilmeleri, reklamlar sırasında yükselen ses seviyesinin otomatik olarak ayarlanması ve ses seviyesinin her zaman kullanıcının ayarladığı düzeyde kalması anlamına geliyor.

Toshiba REGZA ZV serisinde önemli ve enerji tasarrufu sağlayan bir özellik de tam güç kapatma düğmesi sayesinde kullanıcılar cihazı bekleme (stand-by) konumunda bırakmadan tamamen kapatabiliyorlar.

Toshiba’nın yeni tasarımı Deep Lagoon temalı yeni tasarımı kullanılarak ekranla TV kasasının oturduğu çerçeve aynı düzlemde konumlandırılıyor.  Yeni REGZA ZV serisinin 42”, 47” ve dev 55”boyutları mevcut.

Tam kristal ön paneli (Full Crystal Panel) sayesinde yaratılan benzersiz etki mükemmel bir tasarım sunmanın yanı sıra gelişmiş kontrast ve renk oranları sunuyor.  Koyu siyahtan panelin köşelerinde doğru yumuşak bir beyaza geçiş yapan panel ise yeni seriye karşı koyulmaz bir cazibe katıyor.

Daha akıcı, daha net görüntü ve ses

Toshiba Active Vision M200HD 100Hz teknolojisi ile akıllı arka ışıklandırma taramasını birleştirerek ultra hareket akıcılığı sağlıyor. Görüntüler belirli segmentlere ayrılarak siyah bölümler orta çerçeveye aktarılıyor ve ardışık olarak hemen yenileniyor böylece çok hızlı hareketli görüntüler bile en ufak bir titreme olmadan etkin olarak yönetilebiliyor.
    Bu teknolojinin uygulanması, ekranda gösterilen ne olursa olsun, geleneksel 100Hz sistemlerle karşılaştırılamayacak kadar net ve kusursuz görüntü sonuçları veriyor.

Etkileyici 100,000:1 dinamik kontrast oranları tüm modellerde en beyazdan en siyaha kadar mükemmel renk üretimi sunuyor. ZV serisi ayrıca dijital TV yayınları veya DVD gibi standart tanım kaynakları ile HD çözünürlük ekranı arasında bir köprü işlevi gören Toshiba’nın Resolution+ teknolojisine sahip.  Bu teknoloji, güçlü bir işlemci kullanarak görüntünün uygun alanlarını gözden geçiriyor, benzer dalga formlarını seçip görüntü içinde köşe detaylarını düzelten piksel bilgisini birleştirerek çalışıyor. Böylece HD standardına çok daha yakın daha net ve tanımlı görüntü sonuçları alınabiliyor.

Yenilikçi AutoView özelliği oda şartlarını ve içeriği ölçerek görüntü kalitesini yükseltiyor ve görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor. Doğal ve yapay ışık şartları göz önüne alınması ve içerik sürekli analiz edilmesi görüntülerin değişken oda şartlarına her zaman uyum sağlaması anlamına geliyor. Örneğin fazla ışıklı şartlarda, AutoView arka ışığı çevreye en uygun şekilde karartıp, karanlık ortamlarda ise genel renk üretimini etkilemeden paneli aydınlatıyor.

Yeni REGZA ZV serisi, içerik, program ve girdi ne olursa olsun ses seviyesinin aynı kalmasını sağlayan son derece akıllı bir ses teknolojisi olan Dolby Volume özelliği içeren nadir televizyonlardan oluşuyor.  Dolby Volume teknolojisi kullanımı –TV üreticileri arasında bir ilk, tüketicilerin artık ses ayarı yapmadan kanal değiştirebilmeleri, reklamlar sırasında yükselen ses seviyesinin otomatik olarak ayarlanması ve ses seviyesinin her zaman kullanıcının ayarladığı düzeyde kalması anlamına geliyor.

Dolby Volume ayrıca, ses derinliğinin alçak seviyede tutularak, karmaşık detayların bile kaybedilmeden tüm seviyelerde derin ve net ses elde edilmesini garantiliyor. Entegre Dolby Digital Plus ses teknolojisi mevcut Dolby Digital ses sistemleri ile de anında uyumluluk sağlıyor.

Bütün kaynaklarla mükemmel performans

Tüm modeller, HD yayınlarını ve önceden kaydedilmiş HD içeriği tam destekleyen full 1920x1080p HD çözünürlük paneline sahip. Toshiba’nın Oyun Modu özelliği ise oyun meraklılarının konsol ve TV arasındaki özel bağlantı sayesinde gecikme sorunu yaşamadan oyun oynayabilmelerini sağlıyor.    

1:1 piksel haritalama özelliği, dış kenarlarda bilgi kaybı olmadan tüm içeriğin ekranda istendiği şekilde görüntülenmesini garantiliyor.

ZV serisinde bulunan 4x HDMI girişi, seçilen HDMI kaynağını anında ekranda gösteren InstaPort teknolojisi içeriyor. PC girişi ise, kullanıcıların kişisel bilgisayarlarını TV’ye bağlayabilmelerini sağlarken,  MP3 çalma ve USB aracılığıyla DivX video oynatma özellikleri de bulunuyor.

DivX içerik Resolution+ kullanarak yükseltilebiliyor ve SD hafıza kartları kullanılabiliyor, böylece kullanıcılar dijital kameradan doğrudan JPEG imaj görüntüleyebiliyorlar.

Tüm REGZA ZV serisi ürünleri entegre dijital radyoya sahip, böylece kullanıcılar Freeview gibi dijital TV hizmetlerinden ayrı bir set-top box eklemeden faydalanabiliyorlar. Tam güç kapatma düğmesi sayesinde kullanıcılar cihazı bekleme (stand-by) konumunda bırakmadan tamamen kapatabiliyorlar.

Toshiba REGZA ZV serisi – üstün özellikleri
    • 42”, 47” ve 55” (1920x1080p)
    • MetaBrain Engine
    • Resolution+
    • Active Vision M100HD Pro görüntü işlem teknolojisi
    • Deep Lagoon tasarımı
    • 100,000:1 Dinamik Contrast Oranı
    • 4x HDMI
    • PC girişi
    • Dolby ses
    • AutoView teknolojisi
    • USB Plus (JPEG, MP3, DivX)
    • SD Card (JPEG)
     www.toshibatr.com

• Fiyatlar nasıl siteniz çok kötü hiçbir bilgi yok bu nasıl yönlendirme ?
  • Sayın yetkili neden ZF serisinin devamı gelmiyor Ülkemize.Ayrıca çıkan yeni modeller neden Türkiye'ye geç geliyor.Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
  • sayın yetkili...ZF serisinde bircok kişide cıkan mavi cizgi sorunu (line defect) nedeniyle yapılan değişimlerde verilen yeni tvler bundan sonra ZV ler ile degişim olması gerekmiyor mu ?teşekkürler..
  • Sayın yetkili
    Neden bu panel satma işini öğrenemediniz toshıbalar neden ev-kur tarzı mağazlarda var ? neden bimeks dışında güvenilir mağazalarda yok ?
  • sayın yetkili

neden toshiba paneller ülkemizde cok pahalı ama ama daha sonra satılamayınca normal fiyatlara iniyor?
  • Sayın yetkili

Başlığı açmışsınız neden cevap vermiyosunuz....

Sayın yetkili

Cautıon'a paneli bozulunca zv serisi vermeyin Z3030 neyine yetmiyor Adama bak o kadar zaman sefasını sürdü zf'nin birde yeni seri istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Nisan 2009; 7:49:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sayın yetkili

Başlığı açmışsınız neden cevap vermiyosunuz....

Sayın yetkili

Cautıon'a paneli bozulunca zv serisi vermeyin Z3030 neyine yetmiyor Adama bak o kadar zaman sefasını sürdü zf'nin birde yeni seri istiyor

yaw Amadeus nie solüyosun bak simdi bana ZV635 vermicekler senin yüzünden

sayın yetkili
    siz bakmayın ona ..neyse siz ne düsünüyorsunuz line defect hatası hakkında ....?

• Sayın yetkili

ZV635 bana yollarsanız burda iyi satış yaptırırım firmanıza

Sayın yetkilin cevabı (Bana söyledi böyle yaz diye)

line defect'mi hiç duymadım , nerden çıkarıyorsunuz böyle sorunları , vermiyim odunu şimdi size
  • sayın yetkili ...
    forumun tv bölümünde toshiba satışlarının nası artırıldıgını araştırdınız mı?araştırdıktan sonra yazacagınız cok şey olmalı buralara...
    bu kodunu acıklamadıgınız ZVxxx serisi kac adet geldi acaba ...

bu arada amadeus un dedigi gibi laptop a karşılık iyi satış yaptırırız burda ...hem siz hem biz kazanırız :D

sayın yetkiline zaman cvp yazacaksınız ? yoksa yetkin oldugunuz konular degil mi bunlar?
  • Sayın yetkili

Yiğidi öldür hakkını ver zf serisinde çıkan line defect para iadesi yapmanız çok hoşuma gitti

caution dostum Msi Wind Notebook almış'sın daha ne istiyorsun Bende bu arada hp işini halledemedim gittim , lenovo aldım
  • quote:

Sayın yetkili

Yiğidi öldür hakkını ver zf serisinde çıkan line defect para iadesi yapmanız çok hoşuma gitti

caution dostum Msi Wind Notebook almış'sın daha ne istiyorsun Bende bu arada hp işini halledemedim gittim , lenovo aldım

sayın yetkili o konuda bende takdir ettim

ewt dostum 499/12 TL ya buldum carrefour da ..aldım hemen...herşeyi var bi tek 3 hücreli pil olması tek kusuru...artık performans aramıyorum eski günlerdeki gibi bilgisayarda..işimi goruyor..evdeki acer var onu satıcam bi ara simdi...hp neden hallolmadı? para iadesi yapmadılar mı?lenova lar iyi bence hangi modelini aldın?

• Güzel fiyata almışsın dostum hayırlı olsun notebook'lar bir dönem sonra hiçbirinin pili tutmuyor sıkma canını
    Hp para iadesi yapıcak allah bilir ne zaman verirler , bende gittim lenovo aldım bayağı araştırdım memnunum ekranı LED ilk ben geçtim forumda Led'e:) DDR-3 4gb , 512 ekran kartı , 320 hard disk , 2.13 işlemci vesaire...
    Model bitmiş herhalde link bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Nisan 2009; 12:57:21 >
  • quote:

Güzel fiyata almışsın dostum hayırlı olsun notebook'lar bir dönem sonra hiçbirinin pili tutmuyor sıkma canını
    Hp para iadesi yapıcak allah bilir ne zaman verirler , bende gittim lenovo aldım bayağı araştırdım memnunum ekranı LED ilk ben geçtim forumda Led'e:) DDR-3 4gb , 512 ekran kartı , 320 hard disk , 2.13 işlemci vesaire...
    Model bitmiş herhalde link bulamadım

sanada hayırlı olsun dostum.. aletin ozellikleri gayet iyi gozukuyor..ama bununla 7/24 download yapıp eskitmessin umarım sana popcorn alcaz zaten o işi o yaparled guzel ewt benim 10" lik msi dada led var...siyahları test ettim bence cok daha iyii..zaten en onemli nimeti siyahlarda biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 7 Nisan 2009; 13:09:44 >

• Ne geldiyse o siyahlar yüzünden geldi başımıza Popcorn allahın emri alıcaz inşallah
  • Sayın yetkili

Güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

sayın yetkili...ZF serisinde bircok kişide cıkan mavi cizgi sorunu (line defect) nedeniyle yapılan değişimlerde verilen yeni tvler bundan sonra ZV ler ile degişim olması gerekmiyor mu ?teşekkürler..

O bahsettiğiniz mavi çizgi sorunu yüzünden üçüncü ZF355 imi kullanıyorum ben şu anda
    İşin enteresanı değiştire değiştire artık piyasada ZF355 de kalmadı.
    Bundan sonrası için bir üst model ile değişim ya da upgrade imkanı sağlayacak bir model getirmeleri lazım bencede Türkiye 'ye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemu

quote:

sayın yetkili...ZF serisinde bircok kişide cıkan mavi cizgi sorunu (line defect) nedeniyle yapılan değişimlerde verilen yeni tvler bundan sonra ZV ler ile degişim olması gerekmiyor mu ?teşekkürler..

O bahsettiğiniz mavi çizgi sorunu yüzünden üçüncü ZF355 imi kullanıyorum ben şu anda
    İşin enteresanı değiştire değiştire artık piyasada ZF355 de kalmadı.
    Bundan sonrası için bir üst model ile değişim ya da upgrade imkanı sağlayacak bir model getirmeleri lazım bencede Türkiye 'ye..

gecmiş olsn...ama okadar memnunsunuzki 3.kez aynı panelde ısrar etmişsiniz..bende cok memnunum bir goruntu teknolojisi tutkunu olarak..degişimlerinde ewt yeni ürünler ile olması cok daha iyi olacaktır..

bizde sayın yetkili nin buraya gelip cvplamasını bekliyoruz

• quote:

gecmiş olsn...ama okadar memnunsunuzki 3.kez aynı panelde ısrar etmişsiniz..bende cok memnunum bir goruntu teknolojisi tutkunu olarak..degişimlerinde ewt yeni ürünler ile olması cok daha iyi olacaktır..

Memnun olmamak mümkün değil, muhteşem bir alet bana göre
    Almadan önce aylarca araştırma yapmıştım zaten..
    Ölmek var dönmek yok diyip her seferinde inatla değiştirtdim

Bu arada dikkatimi çekti, lcd lerimiz birebir aynı..
    Çok yakında Popcorn'u da çekersem paralel gidiyor olacağız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemu -- 7 Nisan 2009; 22:24:03 >

• Bu başlığı bırakın buraya gelin

donanımhaber forum
    Toshiba LED aydinlatmali Regza serisi » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_30896673/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.