Şimdi Ara

Toshiba? Samsung?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Elemeler sonucu 3 laptop arasında kaldım,size göre artılar eksiler nelerdir hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama arada oynamak gerekiyor tabi :) daha çok program çalıştırmak amaçlı (vb .net, dreamweaver,sql vb.) Fikirlerinizi bekliyorum.

1.model
    Toshiba A505 s 6005

2.model
    Toshiba A350 212

3.model
    Samsung R580 js03tr

• İlk model donanım olarak çöp , ikinci modelin ekran kartı zayıf. 3. model iş görür..
  • 1600 lira civarı bu iyidir

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2876&u=Asus N61JA-JX114V
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İlk model donanım olarak çöp , ikinci modelin ekran kartı zayıf. 3. model iş görür..

genel olarak samsung laptoplar nasıldır?
  • mrb laptop bakıyordum aşağıdaki ile karşılaştım. önerir misiniz?
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031092&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Genelde iş amaçlı kullanmayı düşünüyorum ( autocad, office vs) Ama arada bir nfs nin yada pes in yeni çıkan oyunlarından da bir süre (2-3 sene) oynayabilmem gerekioyr.
    Başka önerilerde açığım. Genel olarak toshiba düşünüyorum. Max 1600-1700 civarında düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 22 Haziran 2010; 11:45:07 >

• Samsungtan uzak dursan iyi edersin,donanım olarak çok iyi olabilir ama emin ol gerek tasarım gerek malzeme kalitesi olarak çok zayıf.Sony ya da Toshiba tercih edersen uzun yıllar ihtiyacını karşılar.Bırak özellikler biraz kısıtlı olsun.(ki zaten 4 gb ram,p ya da i işlemci artık standart,rahat rahat iş görür.)

Samsung kullanan ve sorun yaşayan pek çok kişi var forumda arama yaparak bulabilirsin;
    -Kasada dökülme,soyulma;klavyede pek çok problem vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

Samsungtan uzak dursan iyi edersin,donanım olarak çok iyi olabilir ama emin ol gerek tasarım gerek malzeme kalitesi olarak çok zayıf.Sony ya da Toshiba tercih edersen uzun yıllar ihtiyacını karşılar.Bırak özellikler biraz kısıtlı olsun.(ki zaten 4 gb ram,p ya da i işlemci artık standart,rahat rahat iş görür.)

Samsung kullanan ve sorun yaşayan pek çok kişi var forumda arama yaparak bulabilirsin;
    -Kasada dökülme,soyulma;klavyede pek çok problem vs....

Özellikle Toshibalara bakıyorum zaten her açıdan sağlamlığı benim için tartışılmaz.Samsung'un son zamanlardaki kullanımının artması Samsung laptoplarıda bir seçenek olarak getirdi aklıma. Evet toshibayla aynı fiyatlarda .ok fazla özellik sunan diğer markalar da var ama zaten onlara pek bakmıyorum.

Samsungun ekran kartı 1 gb olması diğerlerine üstünlük kuruyor ama "Samsung" aklıma takılan.

Toshiba'nın A505 s 6005 modelinin de eksisi ekran kartı olarak görünüyor. "Yeni nesil 4500 mHd" bu ekran kartı ne kadar gelişmiştir neler yapılabilir aslında bunu kullananlara sormak gerekir.işlemci i3 330m 2.13 ghz bunlar normal özellik bence.

Toshiba a350 212 ise core 2 duo p8700 fakat yine bunun da ekran kartı ile ilgili olumsuz eleştiriler fazlasıyla mevcut. Ati mobility radeon hd 3650..

Cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2203 -- 22 Haziran 2010; 12:31:28 >

• Donanım kıyaslaması istiyorsanız yukarıda Burak doğrusunu söylemiş zaten.
    Eğer marka kıyaslaması isterseniz ben sırf servisi nedeni ile Toshıbayı son sıraya koyarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Donanım kıyaslaması istiyorsanız yukarıda Burak doğrusunu söylemiş zaten.
    Eğer marka kıyaslaması isterseniz ben sırf servisi nedeni ile Toshıbayı son sıraya koyarım...

önerebileceğiniz marka ya da model var mı? samsung için ne düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.