Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE A10 BİOS PASSWORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Toshiba Satellite A10 modeli laptop var.

Sorunu: Bios Şifreli.(belkide sistem şifreli) Yalnız bu nasıl bir şifreyse içini açtık ameliyata yatırdık. Bios pilini çıkardık tekrar açtığımızda yine Password sordu. Şunuda not düşmek istiyorum: Laptop açılır açılmaz boota geçmiyor direk olarak Password: soruyor. Ne floopy ne cd rom görüyor ne birşey kısacası passworddan başka birşey istemiyor. ve bildiğim bu forumdanda okuduğum teknikleri uyguladım. Standart passwordlar denedim olmadı.

Biosu resetleme ve ya göçertme :) Kısacası arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ve ya yönlendirin. Bu password olayını nasıl halledebileceğiz....

Not: Bios modeli yok :) laptopun bordu intel çipli bu da belki bir ipucu olabilir bilen arkadaşlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr-Teytey -- 12 Mart 2005, 9:51:28 >

• pili cıkardıktan sonra pc acma dugmesine basın bi kaç kere kasanın elektirigi gitsin.belki o zaman oluu
  • biosun pilini çıkardıktan sonra bi 10-15 dakika bekledin umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergenn

biosun pilini çıkardıktan sonra bi 10-15 dakika bekledin umarım

aslında 10-15 sn bile yeterli ,dakika bosuna vakit kaybı ordaki amaç kasadaki elektirigin gitmesi
  • pilsiz açtık arkadaşlar password sordu :)))) yani sonunda biosu ısıtacaz o kaldı ama bilen birisi cıkar diye foruma yazdım belki başka biri bu sorunla karşılaşmıştır.

teşekkürler cevaplarınız için.

beklemekte fayda var bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr-Teytey -- 12 Mart 2005, 11:03:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr-Teytey

pilsiz açtık arkadaşlar password sordu :)))) yani sonunda biosu ısıtacaz o kaldı ama bilen birisi cıkar diye foruma yazdım belki başka biri bu sorunla karşılaşmıştır.

teşekkürler cevaplarınız için.

beklemekte fayda var bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

lap-top u 0 aldıysan aldıgın yere sor.bazı şirketler bunu bilerek yapıyolar ki userler bios a girip pc yi bozmasın tabi teknik servise getirip baslarına dert acmasın die.passwordleri sallamayı dene toshiba yaz satellite yaz

bu arada ögretmenlerin lap top u satellite a50 miş
  • İnternette şöyle bir sayfa buldum

http://criggie.dyndns.org/tecra530cdt/toshibapassword.shtml

ve türkçeye çevirttim fakat yinede aranızda ingilizcesi olan ve ya forumda tanıdığınız varsa buraya yazarsanız onlarla irtibata geçmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Satellite L505 13v bios silindi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.