arkadaslar yakın zamanda notebook almayı dusunuyorum ve elime asagidaki ozellıklere sahip Toshiba Satellite A100-036'ı kdv dahil 1000 USD'ye alma sansi gecti. ancak isin ilginc tarafı boyle bir modeli arastırmama ragmen pek bulamadım. bu model hakkinda bilgisi olan veya daha da genelleyecek olursam satellite a serisi ve bu fiyat hakkında yorum yapabilecek birileri varsa cook mutesekkir olacagim!!
Model Satellite A100-036 İşlemci :Intel Pentium Dual Core işlemci T2060 - 1.60 GHz 533 MHz Front Side Bus, 1 MB 2. seviye ön bellek İşletim sistemi : Windows Vista Home Basic Edition (TR/ENG) Ekran :15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800) Ekran kartı :Intel 943 GML Express chipset, max. 128 MB DDR2 Video RAM Hard Disk :100 GB (5.400 rpm) S-ATA Sistem Hafızası :1 GB ( 512 MB + 512 MB) DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz) Sürücü : DVD SUPER Multi Drive (Double Layer) İletişim :Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.90 modem (V.92 ready) Kablosuz iletişim :Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth 2.0 + EDR Ses sistemi :Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XD Sistem, SRS WOW, 16-bit stereo Arayüz DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5-in-1 Media Card Slot, 4 x USB 2.0 PCMCIA 1 x PC Card Type II, Express Card Slot Batarya :Lithium-ion teknolojisi, max. 2:30 saat Boyut / Ağırlık En x Boy x Yükseklik: 360 x 267 x 29.8 / 36.8 mm. Ağırlık: 2.7 kg Garanti 2 Yıl
ucuz fiyata orta halli bir bilgisayar olarak tercih edilebilir mi? notebook experi olan arkadaşlardan yorumlarınını bekliyoruz
Ben A100-036 yeni aldım. Alet gayet iyi çalışıyor. Lenovo 100 3000 serisi arasında gidip geldim, sonunda Toshiba aldım. Ama XP yüklü olsun isterdim. XP kurmak istiyorum fakat driverları bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: motdecle
ucuz fiyata orta halli bir bilgisayar olarak tercih edilebilir mi? notebook experi olan arkadaşlardan yorumlarınını bekliyoruz
bu toshiba hiçde orta halli bir laptop olarak görünmüyor biraz üst sınıf
Bunun yerine toshiba a110-195i almanı ve 512mb ram ekletmeni tavsiye ederim sana.En azından işlemcisi 1,73ve 2mb cache var. Bunda 1mb cache var.
arkadaşım ben de almak istiyorum ama çelişki yaşıyorum .şunlardan birini seçmek istiyorum....TOSHIBA SATELLITE A100-036 NOTEBOOK...................HP COMPAQ PRESARIO F505EA GF794EA ......ya da DELL İNSPİRON 1501 W5222 ..............GEL DE SEÇ
arkadaslar ben bu modelı aldım ama wireless ile internete baglanamıyorum.okulda sorunun vistadan kaynaklandıgını soyledı teknısyen arkadas.bu sorunun cozumu hakkında bı bılgısı olan var mı?
arkadaşım wireless çok iyi çalışıyor gayette iyi çekiyor vistada bi sorun yok sen ayarlarını yapamamışsındırgerçi bi ayarda yok sadece sağ taraftaki klips i açıyosun fn+f8 den de wireless aç sonra gerisi kolay zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme