Şimdi Ara

!!!TOSHIBA SATELLITE A210-16G Yorumlarınızı bekliyorumm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci: AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 (2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport)
    İşletim sistemi: Microsoft Windows Vista Home Premium Edition (TR/ENG)
    Ekran: 15.4'''' TruBrite WXGA TFT ekran ( 1.280 x 800 çözünürlük )
    Ekran kartı: ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
    Hard Disk: 200 GB (4.200 rpm) S-ATA HDD
    Sistem Hafızası: 2.048 MB (2 x 1.024 MB) DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (667 MHz)
    Sürücü: DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
    İletişim: Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V90 modem (V.92 ready)
    Kablosuz iletişim:Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth 2.0 + EDR
    Ses sistemi: Toshiba Bass Enhanced Sound System, stereo hoparlörler
    Arayüz:DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5''i birarada media kart slotu, 4 x USB 2.0
    Klavye - Mouse: Türkçe Q Klavye, Dual mod Touch Pad
    Kamera: Var
    Genişleme: Express Card™ Slot
    Özel Fonksiyonlar: Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP)
    Pil: Lithium-ion teknolojisi, 2.5 saate kadar pil ömrü
    Boyutlar: 362 x 267.8 x 33.5 mm ( on ) / 39.3 ( arka )
    Ağırlık: 2.7 kg
    Garanti Süresi: 2 Yıl

ARKADAŞLAR BU MAKİNAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..ÖZELLİKLE AMD KONUSUNDA VE HDD LERİN 4200RPM OLMASI KONUSUNDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM! KULLANAN YADA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN!!

• ben dün aldım bu modeli. fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama vistadan 4.5 puan aldı o da harddisk 4200 rpm olduğu için.
    sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım.
    görüşmek üzere.

harddiskin çok etki edeceğini sanmıyorum ben pek birşey anlamadım (5400 rpm den farkını).

amd ye de artık önyargılı yaklaşmamak lazım bence intelden aşağı kalır yanı yok. ikisini de kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB983E238 -- 30 Ekim 2007; 16:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB983E238

ben dün aldım bu modeli. fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama vistadan 4.5 puan aldı o da harddisk 4200 rpm olduğu için.
    görüşmek üzere.

harddiskin çok etki edeceğini sanmıyorum ben pek birşey anlamadım (5400 rpm den farkını).

amd ye de artık önyargılı yaklaşmamak lazım bence intelden aşağı kalır yanı yok. ikisini de kullandım.
    vistadan 4.5 puan aldı derken neyi kasdettin?? bende fazla bi fark olacagını sanmıyorum!!tabi sen kullandıkca daha iyi göreceksin..
    aslında bu soruları sorsamda yarın alıyorum bu cihazı..hangi markayı alırsak alalım herkesn içinde olabilecek bi huzursuzlıuk var sadece..acaba daha iyi bir alternatif varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_sys

vistadan 4.5 puan aldı derken neyi kasdettin?? bende fazla bi fark olacagını sanmıyorum!!tabi sen kullandıkca daha iyi göreceksin..
    aslında bu soruları sorsamda yarın alıyorum bu cihazı..hangi markayı alırsak alalım herkesn içinde olabilecek bi huzursuzlıuk var sadece..acaba daha iyi bir alternatif varmı :)

Alıntıları Göster
    hani vista deneyimi puanı mı nedir o işte 4.5 en düşük puan bu.
  • quote:

hani vista deneyimi puanı mı nedir o işte 4.5 en düşük puan bu.

Alıntıları Göster
    VISTA PUANLARI

İŞLEMCİ 4.8
    RAM 5.9
    AERO 4.7
    OYUN 4.7
    DİSK 4.5
  • quote:

VISTA PUANLARI

İŞLEMCİ 4.8
    RAM 5.9
    AERO 4.7
    OYUN 4.7
    DİSK 4.5

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

VISTA PUANLARI

İŞLEMCİ 4.8
    RAM 5.9
    AERO 4.7
    OYUN 4.7
    DİSK 4.5

bu puanlama kaç üzerinden yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

VISTA PUANLARI

İŞLEMCİ 4.8
    RAM 5.9
    AERO 4.7
    OYUN 4.7
    DİSK 4.5

bu puanlama kaç üzerinden yapılıyor ?

Alıntıları Göster
    max 6 die biliyorum ben

bende arada kaldım ama bunu aldım--

arasında kaldıklarım

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd71787

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71812
    sizce hangisi bunlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: madmann

max 6 die biliyorum ben

bende arada kaldım ama bunu aldım--

arasında kaldıklarım

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd71787

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71812
    sizce hangisi bunlardı

Alıntıları Göster
    bencede sırf işlemci için 500ytl ve çok fazla bir performans farkı yokken vermeye değmez

bu modelde dual mod touchpad var değil mi bende bundan almayı düşünüyorum da taktım biraz bu dual mod touchpad e

• quote:

Orijinalden alıntı: #CannibaL#

bencede sırf işlemci için 500ytl ve çok fazla bir performans farkı yokken vermeye değmez

bu modelde dual mod touchpad var değil mi bende bundan almayı düşünüyorum da taktım biraz bu dual mod touchpad e

Alıntıları Göster
    hocam bunun aynısı sadece intel c2d ve 160gb ve 7300nvidia olanı var elimizde şuan crysis oynuyoruz ..sizce performansı bu makineden ii olurmu???

• quote:

hocam bunun aynısı sadece intel c2d ve 160gb ve 7300nvidia olanı var elimizde şuan crysis oynuyoruz ..sizce performansı bu makineden ii olurmu???

Alıntıları Göster
    olmaz mı?ekran kartı zaten 7300 e 5 basar:)
    #CannibaL# hocam dual mode touch pad sorunu acer mı toshiba mı diye bi topicde sormuştun az önce orada cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 20 Kasım 2007; 1:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

olmaz mı?ekran kartı zaten 7300 e 5 basar:)
    #CannibaL# hocam dual mode touch pad sorunu acer mı toshiba mı diye bi topicde sormuştun az önce orada cevapladım.

Alıntıları Göster
    hocam birde dvdrw si lidescrable yani dvd üzerine resim basımı yapabiliyormu????
  • quote:

hocam birde dvdrw si lidescrable yani dvd üzerine resim basımı yapabiliyormu????

Alıntıları Göster
    merhaba.. ben toshiba a-210 16g aldım yeni. şu an kendisinin yüklemesini yaptı ve ekstradan hiçbişey yükledim. fakat ram kullanımı hiçbir program açık olmamasına rağmen %40. bu normal mi??

ikinci ve önemli sorunum. bilgisayardan çok rahatsız edici çok ince bir ses geliyo, kulağı çınlatan cinsten. fakat denetim masasından ses ordan da kayıt sekmesini açtığımda bu ses susuyor. orda hiçbir işlem yapmıyorum sadece kayıt sekmesini açıyorum. bu pencere açıkken ses olmamasına rağmen pencereyi kapattığımı o ince ses tekrar başlıyo. bu problemi nasıl çözebilirm?? ayrıca bu ses hoperlörden gelir gibi değil sanki kasadan geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: sui_syn

merhaba.. ben toshiba a-210 16g aldım yeni. şu an kendisinin yüklemesini yaptı ve ekstradan hiçbişey yükledim. fakat ram kullanımı hiçbir program açık olmamasına rağmen %40. bu normal mi??

ikinci ve önemli sorunum. bilgisayardan çok rahatsız edici çok ince bir ses geliyo, kulağı çınlatan cinsten. fakat denetim masasından ses ordan da kayıt sekmesini açtığımda bu ses susuyor. orda hiçbir işlem yapmıyorum sadece kayıt sekmesini açıyorum. bu pencere açıkken ses olmamasına rağmen pencereyi kapattığımı o ince ses tekrar başlıyo. bu problemi nasıl çözebilirm?? ayrıca bu ses hoperlörden gelir gibi değil sanki kasadan geliyo.

Alıntıları Göster
    Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: jpsarter

Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jpsarter

Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

Yok!
    Zaten aleti almak istesen piyasada da yok :) sadecewww.hizli-al.com ( - yok ) da denk geldi bana diğer stokların hepsi bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 17 Aralık 2007; 11:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

quote:

Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

Yok!
    Zaten aleti almak istesen piyasada da yok :) sadecewww.hizli-al.com ( - yok ) da denk geldi bana diğer stokların hepsi bitmiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

quote:

Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

Yok!

Teşekkürler.
    Öyleyse ben p200d- 11l yi düşüneyim. Gerçi o da bulunmuyor sanırım piyasada ama . Neyse artık yılbaşından sonrayı bekleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jpsarter

quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

quote:

Bu alette hdmi var mı?
    Teşekkürler!

Yok!

Teşekkürler.
    Öyleyse ben p200d- 11l yi düşüneyim. Gerçi o da bulunmuyor sanırım piyasada ama . Neyse artık yılbaşından sonrayı bekleyelim.

Alıntıları Göster
    fiyat ?

• quote:

ben dün aldım bu modeli. fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama vistadan 4.5 puan aldı o da harddisk 4200 rpm olduğu için.
    görüşmek üzere.

quote:

görüşmek üzere.

Dizüstü bilgisayar konusunda yeniyim; ancak söz konusu masaüstü bilgisayar olunca baktığım tek işlemci AMD'dir... Fiyat/performans oranında gayet iyi...

Hatta şöyle bir örnek vereyim: 2004 yılının Mart ayında şu an kullandığım (bkz: imzam) kasanın parçalarını almak için bilgisayar mağazasına gittim... Listelediğim donanıma monitör koymamıştım çünkü param yetmiyordu... Intel işlemci alacaktım, istediğim model yokmuş... Sadece AMD'de o hızda işlemci varmış, ben de onu aldım... Bir baktım elimde 100-120 dolar kaldı... Vitrinde de 17" LG FLATRON F700B vardı... Zaten neredeyse 1 yıl önce ilk gördüğüm andan beri gözüm vardı o monitörde... 40-50 dolar daha ekleyip monitörü de almıştım...

Nazar değmesin neredeyse 4 yıl olacak ikisi de beni yarı yolda bırakmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 17 Aralık 2007; 19:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

görüşmek üzere.

Dizüstü bilgisayar konusunda yeniyim; ancak söz konusu masaüstü bilgisayar olunca baktığım tek işlemci AMD'dir... Fiyat/performans oranında gayet iyi...

Hatta şöyle bir örnek vereyim: 2004 yılının Mart ayında şu an kullandığım (bkz: imzam) kasanın parçalarını almak için bilgisayar mağazasına gittim... Listelediğim donanıma monitör koymamıştım çünkü param yetmiyordu... Intel işlemci alacaktım, istediğim model yokmuş... Sadece AMD'de o hızda işlemci varmış, ben de onu aldım... Bir baktım elimde 100-120 dolar kaldı... Vitrinde de 17" LG FLATRON F700B vardı... Zaten neredeyse 1 yıl önce ilk gördüğüm andan beri gözüm vardı o monitörde... 40-50 dolar daha ekleyip monitörü de almıştım...

Nazar değmesin neredeyse 4 yıl olacak ikisi de beni yarı yolda bırakmadı...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu alette HDMI var

• quote:

arkadaşlar bu alette HDMI var

Alıntıları Göster
    NERESİNDE VAR BEN ALDIM YOK İŞTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

NERESİNDE VAR BEN ALDIM YOK İŞTE

Alıntıları Göster
    ıııııııııııııııı pardon yokmuş ben yanılmışım.
    özür dilerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.