Şimdi Ara

!!!TOSHIBA SATELLITE A210-16G Yorumlarınızı bekliyorumm!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar sizde ısınma problemi nasıl oluyor.yani ben kendım dız ustunde 43-45 derece yada kumas uzerınde kullanınca 48-50 derece ye kadar ulaşıyor.Yok masa ustunde kullanırsam 39-41 derece arasında seyir ediyor.

Sıcaklık degerlerını yazarsak problem olup olmadığını anlarız herhalde....

Saygılarımla

edit:yukarıda yazdığım değerler güç tasarrufu modundayken.Eğer yüksek performansa geçersem masaüstünde bie 47-51 arası sıcaklığa ulaşıyor :-O yeni farkettım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_86 -- 26 Mayıs 2008; 17:34:05 >
  • notebooku yeni açtığımda hemen 52 den başlıyor ve birden 57 ye çıkabiliyor sıcaklık.(Güç tasarrufu modunda).Birde şuan mesela hiç bir işlem yapmıyorum sadece winamp ve 2 explorer açıkken 52 de 57 ye çıktı sıcaklık.fanın sesini duyabiliyorum.(16G benimkide ve vista yüklü)
    şuan yine 51 e düştü.Böyletakip edince kıllanıyor insan.

!!!TOSHIBA SATELLITE A210-16G  Yorumlarınızı bekliyorumm!!!
  • bu forumdakileri cidden anlayamıyorum. benimkinden iki farkı var
    bu dizüstünün yalnızca, o da turion az daha iyi (athlon'a göre)
    diğeri de grafik kartı(acaba bundan mı benimkine yorum yapılmıyor?)
  • slm arkadaşlar bende bu cihaz bende var aynen mehmet cakır arkadasa katılıyorum bu modelde fabrika hatası var bende almış bulundum işte isteyen olursa irtibata gecsin benimle 2400ytl para vermiştim ama 1800ytl satcam mail adresim apo_06_87@hotmail.com
  • hocam bendede bir zamanlar fujitsu siemens vardı inanılmaz ısınıyordu takmıştım kafaya ..ama bu alette ısınıyor ama ama global servisin söylediği şu ısınması alete zarar veriyormu?? kapanıyor kitleniyor bişey oluyor mu bende hayır dedim onlarda o zaman bi sorun yok dediler..aslında az sakin düşününce sıcaklığı paranoya durumuna getirmeye gerek yok tv de ısınıyor elektrik sürürgeside buz dolabıda
  • vallahi benim yüksek performansta 47 derecede
    ama oyun oynarken ölçmedim
    en çok kaç derceye dayanıyor bu alet
    ısınsa ne olur onu da anlamadım ki
  • ben de alalı 4 ay falan oluyor. ara sıra kapanıyor bilgisayar.
    aşırı ısınıyor. ama performansı çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahalim19 -- 23 Haziran 2008; 13:58:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba a300 20f nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bılgısayarı alan arkadaşlara dıyorumki eger servıse bı gırersenız hapı yuttunuz toshiba hiç birseyın garantısını veremıyor:)

PArça garantısını bıle baska fırmalar verıyor yanı.. Toshiba servıs agı cok genıs ama servıs bakımından bence Sıfır

Ben 6 aydır magdurum 210-16g var bendede aldıgımdan 1 ay sonradan berı daha pcyı duzeltemedıler ısınma problemını yazılımını v.s soırun yok dıyorlar ama sorun avr rest atıyorlar

Birde Özel yazılımları varmıs bah bah bah:) kımseye gostermezlermıs bah bah bah:D ben göremedim bi su yazılımlarını:D:D
    Ne servislerde nede Dnslerde :Pp

Müşteriyi parayı aldıktan sonra unutuyorlar .... yazık hemde cok yazık
  • hala toshibanın bu modelini almak isteyen varsa diye yazıyorum bende de 16g var fakat aşırı ısınma sorunu var. bilgisayar aşırı derecede ısınıp kapanıyor masaya yada başka bir yere koyunca fark etmiyor bu modelin kronik ısınma sorunu var arkadaşlar şu an bu sebepten serviste ancak hala ses çıkmadı. almayın bence
  • Isınma sorunu dışında bahsedebileceğiniz bir sorun var mı acaba? Alma arifesindeyim, benimde ilk dikkatimi çeken şey ısınmasıydı onuda laptop soğutucu ile çözerim diyordum.

Dediğim gibi başka bir sorunu var mı cihazın, çünkü çok fazla inceleme ve deneme yapma şansım olmadı ne yazık ki...

İyi çalışmalar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

VISTA PUANLARI

İŞLEMCİ 4.8
    RAM 5.9
    AERO 4.7
    OYUN 4.7
    DİSK 4.5

bu puanlama kaç üzerinden yapılıyor ?

ARKADASLAR BU PUANLAMALARA NERDEN NASIL BAKILIYOR

MESELA BEN SAMSUNG R510 ALACAGIM AMA NERDEN BAKICAM SIZIN BU BAKTIGINIZ PUANLARA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.