Şimdi Ara

!!!TOSHIBA SATELLITE A210-16G Yorumlarınızı bekliyorumm!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkinden de ince tiz bir ses geliyor
    yüksek performansa alınca daha bir artıyor acaba işlemci mi?
    hp lerden gelen sesin hafif olanı
    sapıtıcam neden oluyor acaba?
  • bende birkaç gün içinde bu laptobu almayı düşünüyorum ama şimi kafam karıştı :( bu sinir bozucu ince sesle iki kişi karşılaşmış..

önerirmisiniz alıyımmı?
    yoksa başka bir modelmi alıyım benim için bu laptobun ekran kartı çekici geldi..
  • arkadaşlar bu modelden almayı düşünüyorum ama benimde kafam karıştı..son birşeyler söylemek veya alternatif model tavsiyesinde bulunmak isteyen var mı?
  • al diyorum son olarak
  • Arkadaslar merhaba internetten bu notebook'u araştırırken sizin forumu buldum ve üye oldum. Vatan computer'den bu bilgisayarı almak istiyorum 1.149$+KDV'si var iste card finans ile almayı dusunuorum bi de %8 indirim ile 12 taksit imkanı sunuluyor hersey güzel de fiyatta süper baska yerlerde 1300 dolar + kdvyle fln satılıyor.Ürünü cogunuz begenmissiniz anlayadıgım kadarıyla. HDMI özelligi yok denilmis bu Radeon HD2600 bu özelligi sunmuyor mu?
  • Sadece harddiskte sorun var gibi gözüküyo keşke 5400 olsaymış ama böyle olsada alınabilecek bi laptop olarak görüyorum
  • evet su an en uygun vatanda bende takıp edıyorum.card finans da cıkardık mı ıyı olucak.yalnız 1ap modelını al daha ıyı 70 lıra gıbı bı farkla 200gb yerıne 250gb hdd , 2.0 işlemci yerıne 2.1 işlemci alıyorsun.

saygılarımla
  • cok bi fiyat farkı yokda ne biliim gereksiz gelio bana 200u bile dolduramam ben napiim 250yi :D
  • High definition özelligi yok mu?
    yoksa HD2600 ne ise yarıo :)
  • hdmı ve dvı çıkışı yok
  • hangi modelinde var ben baktım göremedim bu vatandanda satılanlardan hangisi acaba?
  • Bu bilgisayarı Almayın derim Isınma problemi var ama tabi Fabrikasyon hatası dıyorum ben..Leptopun Özellıklerı Super birde ısınma problemı olmasaydı Şu anda benım leptopum Tnb Bilgisayarda Genel Merkezde yanı bu model kullanıyorum Ve tavsiye etmiyorum hiç kimseye 5.Kez yolluyorum Servis kabul etmıyor bir turlu banada yazmıs dizinizin üstünde leptopu kullanmayınız lutfen diye..Bu ne demek oluyorsa benden size Tavsiye Almayın Sakın Toshiba Hele hiç Servisleri 0 Kım ararsa arasın musterı temsılcısı cıkıyor aktarıyoruz dıyorlar size gerı donuş yapan yok sorununuzu bılgısayarla konusuyorsunuz sankı papagan gıbı aynı seylerı soyluyorlar yetkılı kımse yok anlayacagınız...

Para iadesi istiyorum ben ama Garanti şartlarına uymuyor Toshiba bu kadar adını lekeleyen bır fırma daha gormedım Gidinde zyxell veya İş bankasına bakın Zyxell Adamlar bnm modemın driverı vista ile uyuşmuyor dıye leptopu aldıgımda istanbul merkez magdurıyetım için bana istemedıgım halde modem gonderdi ucretısız Ama toshiba 1399$+kdv PARA ödedigim halde bana hizmet vermıyor..

Mehmet Çakır
    toshiba Magduru.

• arkadaşlar bende SATELLITE A210 serisinden bir tane makine aldım pc den çok memnunum .yalnız kafama takılan ufak bir soru var ekran kartı 256 mb 836 mb destekliyor bu ne demek bilen birileri varmı acaba.yani başka bir değişle ben ekran kartımın ayarını 256mb dan 856 mb da yükseltebiliyormuyum şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakoza

Bu bilgisayarı Almayın derim Isınma problemi var ama tabi Fabrikasyon hatası dıyorum ben..Leptopun Özellıklerı Super birde ısınma problemı olmasaydı Şu anda benım leptopum Tnb Bilgisayarda Genel Merkezde yanı bu model kullanıyorum Ve tavsiye etmiyorum hiç kimseye 5.Kez yolluyorum Servis kabul etmıyor bir turlu banada yazmıs dizinizin üstünde leptopu kullanmayınız lutfen diye..Bu ne demek oluyorsa benden size Tavsiye Almayın Sakın Toshiba Hele hiç Servisleri 0 Kım ararsa arasın musterı temsılcısı cıkıyor aktarıyoruz dıyorlar size gerı donuş yapan yok sorununuzu bılgısayarla konusuyorsunuz sankı papagan gıbı aynı seylerı soyluyorlar yetkılı kımse yok anlayacagınız...

Para iadesi istiyorum ben ama Garanti şartlarına uymuyor Toshiba bu kadar adını lekeleyen bır fırma daha gormedım Gidinde zyxell veya İş bankasına bakın Zyxell Adamlar bnm modemın driverı vista ile uyuşmuyor dıye leptopu aldıgımda istanbul merkez magdurıyetım için bana istemedıgım halde modem gonderdi ucretısız Ama toshiba 1399$+kdv PARA ödedigim halde bana hizmet vermıyor..

Mehmet Çakır
    toshiba Magduru.

arkadaşım ilk defa senden duyuyorum bu makinanın ısındığını
    ben de aynı modeli kullanıyorum ama ısınma yok
    sana denk gelmiş olabilir
    hemen toshiba'yı kötülemeyelim lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: 61ahmet61

arkadaşlar bende SATELLITE A210 serisinden bir tane makine aldım pc den çok memnunum .yalnız kafama takılan ufak bir soru var ekran kartı 256 mb 836 mb destekliyor bu ne demek bilen birileri varmı acaba.yani başka bir değişle ben ekran kartımın ayarını 256mb dan 856 mb da yükseltebiliyormuyum şimdiden teşekkürler...

ekran kartının 256 mb belleği var.
    ama bazı uygulamalarda yetersiz kalırsa sistem belleğinden 856 mb'a kadar alabiliyor
    toplamda 1023 mb olabiliyor.
    bu işlemi de kendin yapamıyorsun diye biliyorum
    ihtiyaç durumunda kendisi otomatik olarak alıyor
  • hsndnz kardeşim ilgin için teşekür ederim
  • İyi günler..bişey sormak istiyorum,benm makinamda a210 19j, 16g lerden pek farkı yok hemen hemen aynı. bu makinaya 2 gb ram almak istiyorum acaba ram alırken 667mhz lik model mi almalıyım,yoksa amd farkından dolayı 1600mhz lik ram bulabilirmiyim? şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

Sadece harddiskte sorun var gibi gözüküyo keşke 5400 olsaymış ama böyle olsada alınabilecek bi laptop olarak görüyorum

Everest ile baktığımda 5400 rpm gözüküyor zaten.

!!!TOSHIBA SATELLITE A210-16G  Yorumlarınızı bekliyorumm!!!
  • evet bende ram almayı dusunuyorum 16g modelini kullanıyorum.madman arkadasımız almıstı hangı model ve ne kadara aldığını bizimle paylaşırsa seviniriz...
  • Arkadaşlar bu ısınma problemi benimkindede var bir hafta oluyor alalı. vatan'dan aldım. Henüz götürmedim ama çok normal değil bu kadar ısınması
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.