ortalama 1000$ bütçem var, uzun süredir araştırıyorum, toshiba'nın bu modelinde karar kıldım, olumlu-olumsuz önerileriniz varsa satın almadan önce size de sormak istedim.
hocam beğendiğin toshıba yı al derim ama acer da ekran kartı ile ön plana çıkıyor
bende toshiba laptop var a200-1ah yenilemeyi düşünüyorum alırsam gene toshiba a665 tercih ederim toshiba'dan vazgeçmem çok memnunum laptop alınacaksa toshiba derim
quote:
Orijinalden alıntı: XbiLinmezY
bende toshiba laptop var a200-1ah yenilemeyi düşünüyorum alırsam gene toshiba a665 tercih ederim toshiba'dan vazgeçmem çok memnunum laptop alınacaksa toshiba derim
Servise bir işin düşsün sonra başlarsın " Toshiba almayın servisi çok kötü vs vs vs." diye. Makinaları iyi ancak Türkiye şartlarında malumunuz Türkiye distribitörü TNB iken uzak durulması gereken bi firma..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Servise bir işin düşsün sonra başlarsın " Toshiba almayın servisi çok kötü vs vs vs." diye. Makinaları iyi ancak Türkiye şartlarında malumunuz Türkiye distribitörü TNB iken uzak durulması gereken bi firma..
benim şimdiye kadar bir sorumun olmadı sevisle ilgili ben memnunum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
benim şimdiye kadar bir sorumun olmadı sevisle ilgili ben memnunum
Haline şükretmelisin , %10 luk kesimdesin. Herkesin içinde söyleme nazar değmesin..