Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Toshiba Satellite A665-S6065

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ortalama 1000$ bütçem var, uzun süredir araştırıyorum, toshiba'nın bu modelinde karar kıldım, olumlu-olumsuz önerileriniz varsa satın almadan önce size de sormak istedim.

http://www.amazon.com/dp/B003MVZ8UG/ref=asc_df_B003MVZ8UG1207777?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B003MVZ8UG

her türlü tavsiyeye açığım, teşekkürler.

• hocam beğendiğin toshıba yı al derim ama acer da ekran kartı ile ön plana çıkıyor
  • bende toshiba laptop var a200-1ah yenilemeyi düşünüyorum alırsam gene toshiba a665 tercih ederim toshiba'dan vazgeçmem çok memnunum laptop alınacaksa toshiba derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XbiLinmezY

bende toshiba laptop var a200-1ah yenilemeyi düşünüyorum alırsam gene toshiba a665 tercih ederim toshiba'dan vazgeçmem çok memnunum laptop alınacaksa toshiba derim

Servise bir işin düşsün sonra başlarsın " Toshiba almayın servisi çok kötü vs vs vs." diye. Makinaları iyi ancak Türkiye şartlarında malumunuz Türkiye distribitörü TNB iken uzak durulması gereken bi firma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

bende toshiba laptop var a200-1ah yenilemeyi düşünüyorum alırsam gene toshiba a665 tercih ederim toshiba'dan vazgeçmem çok memnunum laptop alınacaksa toshiba derim

Servise bir işin düşsün sonra başlarsın " Toshiba almayın servisi çok kötü vs vs vs." diye. Makinaları iyi ancak Türkiye şartlarında malumunuz Türkiye distribitörü TNB iken uzak durulması gereken bi firma..

benim şimdiye kadar bir sorumun olmadı sevisle ilgili ben memnunum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

benim şimdiye kadar bir sorumun olmadı sevisle ilgili ben memnunum

Haline şükretmelisin , %10 luk kesimdesin. Herkesin içinde söyleme nazar değmesin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite P755-10J
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.