Şimdi Ara

TOSHIBA Satellite C650 alacağım sizce nasıl bir bilgisayar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir dizüstü bilgisayar alacağım ama önce kullananlar varsa onlar bilgisayarı nasıl buluyorlar sormak istedim . eğer kullanmayan ama özelliklerine göre değerlendirebilecekler varsa özellikleri şunlar :

İşlemci : Intel® Pentium® İşlemci T4500 | Saat hızı : 2.30 GHz | Ön Veri Yolu : 800 MHz | 2. seviye önbellek : 1 MB
    İşletim Sistemi : DOS
    Sistem Hafızası : 2,048 MB | maksimum genişleme: 4,096 MB | teknoloji: DDR3 RAM (1066 MHz)
    Sabit Disk : 320 GB
    Ekran : 15.6" | LED geri aydınlatmalı Toshiba TruBrite® WXGA TFT Yüksek parlaklıkta ekran
    Ekran Kartı : Mobile Intel® GMA 4500M / Bellek kapasitesi : Toplam kullanılabilir grafik belleği, 2 GB sistem belleği ile en fazla 829 MB / veya 64-bit işletim sistemi ve 4 GB sistem belleği ile en fazla 1.759 MB olabilir / Bellek türü : Paylaşılan

Sizce performans olarak nasıldır bu bilgisayar ?

• İşlemcisi ve ekran kartı yüksek özellikler barındırmıyor. Günlük kullanım için ve ağır grafik ve işlemci istemeyen oyunlar için alternatif olabilir. Yani internet, film, müzik, flash oyunlar, word-excel gibi programlar için alınabilir. Fiyatı ne kadar?
  • bence alma işlemci ve ekran kartı kötü
  • Bende toshıba satellite c650 var istersen yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.