Şimdi Ara

Toshiba Satellite i5 6gb Ram 2gb Erkan kartı Teknosa 1577 TL!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Laptopmag'e ait tabloyu daha önce görmüştüm.Gerçeğe yakın ama gerçek değil. Tasarımda Hp 14 puan alırken Apple 12 alıyor. Değer (value) kısmında Apple 5 puan alıyor, Toshiba 13... Saçmalama söz konusu. Yani bu tip listeler öznel (destekli) olmaya başladı. Samsung da sessiz sedasız gitti ama listede Hp üzerinde yer alıyor..

Tabi hangi markada hangi seri yahut ortalamalar nasıl yarıştırıldı bilmek gerek. Hepsinde üst segmentler kıyaslanmış. XPS ile Yoga, Asus F serisi vs. Derken Toshiba'da da Satellite ve bazı diğer orta seriler.
    Her kitlenin bir lideri var. Kurumsal, ev tip, gaming, Ergonomik elit seriler...
    Bana göre kurumsalda Toshiba, Hp, dell ; Ev tip Lenovo, Asus; Gaming Msi, Monster, Asus ; Ergonomi; Apple
    Herkes kullanıcı deneyemini konuşturabilir. Kaynak yeterli olmuyor bazen.
    Çekilmede fiyat etkili ama doğrudan etkili olsa çoktan giderdiler, hatta Apple bile pılını pırtını toplayıp gitmeli. Anlaşılan buradaki kurumsal bağları da kopuyor yavaş yavaş ki kalması için bir sebep kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rApInO

BU CHİP PARA İLE DAHA UCUZA GELMİYOR MU EKRAN KARTI DA BİR TIK ÜSTÜ

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x556uf-xx045d-i5-6200u-4gb-500gb-2gb-gt930m-229142038

BENDE BUNA BAKIYORDUM

Freedos olmasa bende dusunebilirdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan kartı mı? Kuzen bi gün ünlü olacağını biliyodum

• bedrim kullanıcısına yanıt
    Konu başlığındaki ürün 200 TL daha ucuz. Ve aynı özellikler. Bu uçuk ve gereksiz.
  • Evet arkadaslar 3 4 gun boyunca epey bi arastirma yaptim ve farkli urun aldim.
    Casper Nirvana CN.BMK6200C modelini aldim bimeksten.
    Bu urunu toshibaya tercih etmemin nedeni ise
    1- Marka olarak her ne kadar Toshibanin yanindan gecmese de tasarim olarak basliktaki modelden daha iyi olmasi. Metal kasa (Toshiba plastik kasa ve malzeme kalitesi cok hosuma gitmemisti)
    2- Casper'in raminin 8 gb olmasi (toshiba 6 gb idi)
    3-Daha yeni ve guclu islemci olmasi 6200 6. Nesil (toshiba 5200 5. Nesil)
    4- Ekran kartinin biraz daha iyi olmasi gt940 (toshiba gt920)
    5-Hemen elime gecmesi:)

Ayrica soyle guzel bi durum daha yasadim onu da aciklayim. Urunu bugun almaya karar verdim ve fiyati 1899 tl idi. Girdim bimekse ben bu modeli almak istiyorum dedim adam gitti depodan getirdi. Bilgisayara barkot okuturken 1614 TL fiyat cikti. Adam baya sasirdi o an ben de sevindim dogal olarak:) Haberleri bile yokmus indirimden standda bile fiyati hala 1899 TL yaziyodi. 123 lira bi para hediyesi de var yaninda. 1495 liraya geldi urun bana gore gayet uygun urun guzel marka disinda:)
    Link burda incelemek isteyen arkadaslar:http://m.bimeks.com.tr/Urun/151346
    Not: Onyargili olan arkadaslar bos yere inceleyip vakit harcamasin ihtiyaci olan ve dusunen baksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 7 Temmuz 2016; 23:13:41 >

• Bunun selcuk olanida cikti ama cok bi performans farki yokmus acikcasi arada kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SofistikAdam kullanıcısına yanıt
    Casper için önyargılı kesimin içinde ben de yer alıyorum. Sırf servis ve ucuz dandik malzemelerindeki sıkıntıdan dolayı. Ama bu ara hem fiyat politikası olarak diğerleriyle aynı durumdalar hem de kalite artış göstermiş durumda. Servis ise ne durumda kullanıcılara sormak lazım. Ki yaygın olan durum önemli, bireysel problemler değil.
    Aldığınız ürünün konfigürasyonu ve fiyatı şahane. Güzel günlerde kullanın
  • SofistikAdam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bu modelde depoalmayı SSD ye çevirmek kolay mı? Arka kapaktan ulaşım var mı?

• Tükendi!

• Eline geçen varmı sanırım pazartesiden önce gelmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Hayırlı olsun. Bu modelde depoalmayı SSD ye çevirmek kolay mı? Arka kapaktan ulaşım var mı?

Acerin dandik kasalarında komple alt kapak sökülmesi lazım ve en az 12 vida var.
    İlk defa denedim ve hiç zorlanmadan acere ssd takabilmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

Evet arkadaslar 3 4 gun boyunca epey bi arastirma yaptim ve farkli urun aldim.
    Casper Nirvana CN.BMK6200C modelini aldim bimeksten.
    Bu urunu toshibaya tercih etmemin nedeni ise
    1- Marka olarak her ne kadar Toshibanin yanindan gecmese de tasarim olarak basliktaki modelden daha iyi olmasi. Metal kasa (Toshiba plastik kasa ve malzeme kalitesi cok hosuma gitmemisti)
    2- Casper'in raminin 8 gb olmasi (toshiba 6 gb idi)
    3-Daha yeni ve guclu islemci olmasi 6200 6. Nesil (toshiba 5200 5. Nesil)
    4- Ekran kartinin biraz daha iyi olmasi gt940 (toshiba gt920)
    5-Hemen elime gecmesi:)

Ayrica soyle guzel bi durum daha yasadim onu da aciklayim. Urunu bugun almaya karar verdim ve fiyati 1899 tl idi. Girdim bimekse ben bu modeli almak istiyorum dedim adam gitti depodan getirdi. Bilgisayara barkot okuturken 1614 TL fiyat cikti. Adam baya sasirdi o an ben de sevindim dogal olarak:) Haberleri bile yokmus indirimden standda bile fiyati hala 1899 TL yaziyodi. 123 lira bi para hediyesi de var yaninda. 1495 liraya geldi urun bana gore gayet uygun urun guzel marka disinda:)
    Link burda incelemek isteyen arkadaslar:http://m.bimeks.com.tr/Urun/151346
    Not: Onyargili olan arkadaslar bos yere inceleyip vakit harcamasin ihtiyaci olan ve dusunen baksin..

indirim her mağazada geçerlimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.