Şimdi Ara

Toshiba Satellite i5 6gb Ram 2gb Erkan kartı Teknosa 1577 TL!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada p50nin isletim sistemi windows 8.1 Ekran cozunurlugu de full hd degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SofistikAdam kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. IPS dir belki ama full hd değildi yani çok üzülmeyin. Diğer model bitmediyse almak isteyen alsın.
  • Ayrica toshibanin sitesinde benim anladigim kadariyla p serisinin tum modellerinin degil de bazi modellerin fhd destekledigi aciklanmak istenmis. Urunun modelinin yanlis oldugunu dusunmuyorum.

• SONUC SÖYLEYİN ALINIRMI ? TEŞHİR ÜRÜN FALAN OLMASIN SIFIRDIR UMARIM
    SIPARIS GECEN VARMI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 6 Temmuz 2016; 12:13:03 >
  • Ekran karti 920M...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 TL LIK CEK VERİYOR DOGRU FAKAT BU CEKI KULLANMANIN SARTLARINI OKUYUN 3 KATI ALISVERİŞLERDE GECERLİDİR YAZIYOR YANİ 450 LİK DAHA ALISVERİŞ YAPINCA 300 E GELMİŞ OLACAK.
    Kazanılan hediye çeklerinin, kazanıldığı andan itibaren 15 gün içerisinde kullanılaması gerekmektedir.
    Outlet, seri sonu ve teşhir ürünlerden hediye çeki kazanılamaz.
    Kazanılan hediye çekleri, hediye çeki tutarının minimum 3 katı kadar alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
    Kazanılan hediye çekleri tüm kategorilerde geçerlidir.
    Hediye çekleri sadece teknosa.com'dan yapılan alışverişlerde kazanılabilir. Kazanılan hediye çekleri sadece teknosa.com'da kullanılabilir. Kampanya mağazalarda geçerli değildir.
    Kazanılan hediye çeki, bu hediye çekinin kazanıldığı alışverişte kullanılamamaktadır. Bir sonraki siparişinizde kullanılabilir.
    Hediye çeki tek fatura ile yapılan alışverişlerde kullanılmaktadır. Hediye çeki bölünerek kullanılamaz.
    Hediye çekinin bedeli ürün bedelinden fazla ise nakit iade yapılamaz, kalan bakiye kısım için hediye çeki verilmez.
    Hediye çeki karşılığında nakit ödeme yapılamamaktadır. Hediye çeki tutarına KDV dahildir.
    Hediye çekinin 3. kişi tarafından kullanılması halinde Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş.nin hiçbir sorumluluğu yoktur. Hediye çekini elinde bulunduran kullanır.
    Hediye çeki, promosyon kodu ve puan hediye çeki kullanılarak yapılan alışverişlerden hediye çeki kazanılamaz.

• P 50 110 u 2 gün önce teknosaya bulunduğu mağazalara bakarak almak için gittim. Gittiğim mağaza elimizde böyle bir ürün yok dedi. Adamlarda şaşırdı gösterince. Sonra bilgisayardan stoklara baktılar türkiyede hiçbiryerde yokmuş. Sonra teknosaya mail attım durumu anlattım stoklarınızda var mı dedim. Stoklarda yok diye cevap geldi internetten de ürünü kaldırdılar :)

• Alalım mı video edit icin uygunmudur

• quote:

Orijinalden alıntı: cordcor

P 50 110 u 2 gün önce teknosaya bulunduğu mağazalara bakarak almak için gittim. Gittiğim mağaza elimizde böyle bir ürün yok dedi. Adamlarda şaşırdı gösterince. Sonra bilgisayardan stoklara baktılar türkiyede hiçbiryerde yokmuş. Sonra teknosaya mail attım durumu anlattım stoklarınızda var mı dedim. Stoklarda yok diye cevap geldi internetten de ürünü kaldırdılar :)

Yani boyle bi durumda internet uzerinde
    alinan urunde stok olmamdigindan dolayi kafalarina gore iptal edebiliyorlar mi. Hic bir hak idda edemiyor muyuz?

• Hocam fiyat nasıldır bi yorum alsak adam akıllı kimse güzel cevap vermemiş neredeyse.
    Ben nette gezerim en fazla ve oynarsam da LOL oynarım en fazla bu tarz şeyler için uygun mudur ? LOL'de kasma yaşar mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priori Incantatem -- 6 Temmuz 2016; 18:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Hocam fiyat nasıldır bi yorum alsak adam akıllı kimse güzel cevap vermemiş neredeyse.
    Ben nette gezerim en fazla ve oynarsam da LOL oynarım en fazla bu tarz şeyler için uygun mudur ? LOL'de kasma yaşar mıyım ?

Oyle problem falan yasamazsin hocam ozellik olarak fiyatina gore gayet uygun bi cihaz tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Orijinalden alıntı: cordcor

P 50 110 u 2 gün önce teknosaya bulunduğu mağazalara bakarak almak için gittim. Gittiğim mağaza elimizde böyle bir ürün yok dedi. Adamlarda şaşırdı gösterince. Sonra bilgisayardan stoklara baktılar türkiyede hiçbiryerde yokmuş. Sonra teknosaya mail attım durumu anlattım stoklarınızda var mı dedim. Stoklarda yok diye cevap geldi internetten de ürünü kaldırdılar :)

Yani boyle bi durumda internet uzerinde
    alinan urunde stok olmamdigindan dolayi kafalarina gore iptal edebiliyorlar mi. Hic bir hak idda edemiyor muyuz?

Aynen öyle.
    İşte bu yüzden birer birer batıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BU CHİP PARA İLE DAHA UCUZA GELMİYOR MU EKRAN KARTI DA BİR TIK ÜSTÜ

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x556uf-xx045d-i5-6200u-4gb-500gb-2gb-gt930m-229142038

BENDE BUNA BAKIYORDUM
  • rApInO R kullanıcısına yanıt
    toshiba konusuna asus casper ile gelmeyin bi arkadaş ya gidin ne alıyosanız alın
    Pek bi fark yokmuş fiyat olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MevsimlikDisci

avantajix ile 1560 liraya geliyor
    çek vs kullanıp alınırsa efsane olur
    i5 gt930m dolar kuru buralardayken
    bu fiyata bulmak zor

Ürün 920m yanlışlık olmasın. Sitede öyle yazıyor

• SATICILAR BASIYOR GALİBA HER KONUYU asus taş gibi marka teknosa satıcısı mısın arkadaşım daha ucuza daha iyisi var işte paylaştık alacak arkadaşa ve bize fikir olsun diye hasta oluyorum şöyle 3 kağıtçı kan emicilere gözünüz milletin cebinde 930m daha iyi ekran kartı ve asus da daha şık bir tasarım var bana daha mantıklı geldi tosy konusuna asus ile gelme diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rApInO

SATICILAR BASIYOR GALİBA HER KONUYU asus taş gibi marka teknosa satıcısı mısın arkadaşım daha ucuza daha iyisi var işte paylaştık alacak arkadaşa ve bize fikir olsun diye hasta oluyorum şöyle 3 kağıtçı kan emicilere gözünüz milletin cebinde 930m daha iyi ekran kartı ve asus da daha şık bir tasarım var bana daha mantıklı geldi tosy konusuna asus ile gelme diyor

Iyi de hocam 920 ile 930 arasinda ne kadar fark olabilir ki:) ama 500 gb hdd ile 1 tb hdd arasinda daglar var ayrica biri 4 gb ram digeri 6, asus freedos toshiba w10 tercih sizlerin

• o konularda haklısın bişey demiyorum ben yorum yaparken marka üzerinden yapan arkadaşa dedim asus 6200 u ve ekran kartı bir üstü ek olarak tasarımı daha şık bence tosy ise hdd ve bellek yazılım ile öne çıkıyor ... hangisi daha mantıklı ise o alınır asus 1500 e var tosy 77 tl daha pahalı ama hediye çeki var
    mesajım üzerinden cevapla da verdiğin cevaptan benim de haberim olsun. marka geçmişi. kalite bunlar kan emicilik değildir. sana iki firma arasındaki farkı anlatmaya gerek görmüyorum. sen asusa taş gibi diyor ve memnunsan al kullan. ama şunu bil ki. asus ile toshiba yı ne firma olarak ne de kalite olarak kıyaslayamazsın. fiyatları da çoğunluk ile bariz şekilde pahalıdır. isterse 3 de 1 fiyatı olsun bende gidip asus gibi dandik 20 yıllık geçmişi olan. kese kağıdına bilgisayar sarıp satan. patlamış anakartlardan geçilmeyen. stabilizasyondan uzaktan yakından alakası olmayan. kendi driver larını tanımayan. mal gibi bir bilgisayarı alıp kullanmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.