Şimdi Ara

Toshiba Satellite i5 6gb Ram 2gb Erkan kartı Teknosa 1577 TL!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke biraz ürün alınır mı alınmaz mı üzerinden konu ilerleseydi.yorumlara baktım ve çıkıyorum... bilgisayar fırsatlarında alternatif (açıklamalarıyla beraber) sunmadan çöp vs gibi veya konu dışı yorumlara sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

keşke biraz ürün alınır mı alınmaz mı üzerinden konu ilerleseydi.yorumlara baktım ve çıkıyorum... bilgisayar fırsatlarında alternatif (açıklamalarıyla beraber) sunmadan çöp vs gibi veya konu dışı yorumlara sinir oluyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Orijinalden alıntı: rApInO

SATICILAR BASIYOR GALİBA HER KONUYU asus taş gibi marka teknosa satıcısı mısın arkadaşım daha ucuza daha iyisi var işte paylaştık alacak arkadaşa ve bize fikir olsun diye hasta oluyorum şöyle 3 kağıtçı kan emicilere gözünüz milletin cebinde 930m daha iyi ekran kartı ve asus da daha şık bir tasarım var bana daha mantıklı geldi tosy konusuna asus ile gelme diyor

Iyi de hocam 920 ile 930 arasinda ne kadar fark olabilir ki:) ama 500 gb hdd ile 1 tb hdd arasinda daglar var ayrica biri 4 gb ram digeri 6, asus freedos toshiba w10 tercih sizlerin

GT920M ve GT930M

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-930M-vs-GeForce-920M

GT930M gaming puanı 10.0
    GT920M gaming puanı 5.3

Tespitleriniz çok saglammiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 7 Temmuz 2016; 0:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeri gelmi?ken sorayym, en fazla 2100 - 2200 tl'ye ofis kullanymy amaçly ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#genel-bakis

bundan iyisi var mydyr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Orijinalden alıntı: rApInO

SATICILAR BASIYOR GALİBA HER KONUYU asus taş gibi marka teknosa satıcısı mısın arkadaşım daha ucuza daha iyisi var işte paylaştık alacak arkadaşa ve bize fikir olsun diye hasta oluyorum şöyle 3 kağıtçı kan emicilere gözünüz milletin cebinde 930m daha iyi ekran kartı ve asus da daha şık bir tasarım var bana daha mantıklı geldi tosy konusuna asus ile gelme diyor

Iyi de hocam 920 ile 930 arasinda ne kadar fark olabilir ki:) ama 500 gb hdd ile 1 tb hdd arasinda daglar var ayrica biri 4 gb ram digeri 6, asus freedos toshiba w10 tercih sizlerin

GT920M ve GT930M

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-930M-vs-GeForce-920M

GT930M gaming puanı 10.0
    GT920M gaming puanı 5.3

Tespitleriniz çok saglammiş.

Ikisinin arasinda o kadar ucurum yok biri 10 almis biri 5 gtx950 den bahsetmiyoruz hocam gt930dan bahsediyoruz. Sen git elmayla armudu karsilastir...

• Alinirmi? Firsatmi? Anlayan biri yorum yapsin

• quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Alinirmi? Firsatmi? Anlayan biri yorum yapsin

az once teknosaya gittim. Magazada fiyatlar i5 islemci olursa 2500un altinda urun yok.. elemana gosterdim urunu.. kacirma bu fiyata alinir dedi.. kapali kutu geliyor.. 14 gun iade suresi var.. ben az once siparisi verdim..
    Urun guncel olmayabilir ama sonucta kapali kutu geliyor.. orta seviyeli.. daha onceki toshiba laptomu 10 sene kullanmistim. Bu da oyle olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahsiman1 -- 7 Temmuz 2016; 14:16:42 >
  • paneli kötüdür, fhd olmayan paneller, parlak ,yansıma yapan, düşük parlaklık dişşetli (cd) ,düşük kontrastlı oluyor
    ekran kartı çok kötü ,920m giriş seviyesi performans olarak yerlerde, oyun falan oynayamazsınız
    işlemci performansı kötü, program ,uygulamalar ve oyunlarda performans alamazsınız
    düşük tüketen işlemci ve ekran kartı sayesinde ısınma asla olmaz, pil ömrü iyidir
    bence en az 8 gb ram şart bugün 4 gb ramli pc'mde rahat rahat müzik açıp chrome'da gezemiyorum ram anında doluyor, 6 gb yetersiz olabilir
    ssd yok tek 2.5'' alıyordur msata yoktur bunda, ssd olmadan performans alınmaz,
    kısacası bu fiyata önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

paneli kötüdür, fhd olmayan paneller, parlak ,yansıma yapan, düşük parlaklık dişşetli (cd) ,düşük kontrastlı oluyor
    ekran kartı çok kötü ,920m giriş seviyesi performans olarak yerlerde, oyun falan oynayamazsınız
    işlemci performansı kötü, program ,uygulamalar ve oyunlarda performans alamazsınız
    düşük tüketen işlemci ve ekran kartı sayesinde ısınma asla olmaz, pil ömrü iyidir
    bence en az 8 gb ram şart bugün 4 gb ramli pc'mde rahat rahat müzik açıp chrome'da gezemiyorum ram anında doluyor, 6 gb yetersiz olabilir

Yazdigin ozelliklerde 3 binden asagi olan pc varsa soyleyin biz de alalim hocam. Fhd panel, ssd, en az 8gb ram, ust duzey bi ekran karti vs vs. Burada ihtiyaca gore daha makul urun arastiriyoruz. Yoksa herkes ister 5 6bin liralik gamebook almayi..
    Ayrica islemcisi ve ekran karti yerden yere vurdugunuz kadar kotu degil. Bir cok oyunu orta seviyede acabilir..

• akşamdan beri kararsızdım ama alıcam karar verdim amacım işte kullanmak hayli hayli yeter bana
  • bu fiyata harici ekran kartlı i5 işlemcili. bir toshiba ya sahip olmak her zaman denk gelecek bir şans değil. marka ve kaliteyi hizmeti. güveni. fazla para vermek kan emicilik olarak görenler zaten öyle yapıyorlar ama. asus acer casper lenovo tercih etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

paneli kötüdür, fhd olmayan paneller, parlak ,yansıma yapan, düşük parlaklık dişşetli (cd) ,düşük kontrastlı oluyor

bilgisayarı kötülemeyi bırakıp fiyata odaklanmanızı öneririm. bu fiyata bundan daha iyisini bulun. biz de ona bakalım..
    herkes daha iyisini ister. ancak daha iyisi daha çok para demek..
    bu bilgisayar şu anda tam f/p ürünü. hem de toshiba kalitesiyle. ben 2003te aldığım toshibayı 2013e kadar tepe tepe kullandım. hiçbir şekilde arıza vermedi. üstüne SAMSUNG aldım. 2. senesini göremeden mefta oldu. her yönden toshiba kalitesini belli ediyor. başka marka olsa 2 kere düşünürdüm. ama toshiba olunca bu fırsat kaçmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

bu fiyata harici ekran kartlı i5 işlemcili. bir toshiba ya sahip olmak her zaman denk gelecek bir şans değil. marka ve kaliteyi hizmeti. güveni. fazla para vermek kan emicilik olarak görenler zaten öyle yapıyorlar ama. asus acer casper lenovo tercih etsin.

Toshiba'yı bu kadar övmeniz gerekecek bir özelliğe sahip değil.Marka olarak üzerine toshiba olması onun süper olduğu anlamı taşımaz.Konuda geçen Asus bariz olarak daha iyi.Deseniz ki Toshiba know how sahip donanımı üretiyor.Bu nedenle Toshiba tercih edin ama böyle bir durum yok.Stabilizasyondan bahsetmişsiniz 2 kez anakart arıza veren arkadaşımın Toshiba notebookunu biliyorum.Video edit veya autocad kullanacak arkadaşlar asusu tercih etsin.
  • Buarada Toshibayı alacaklar yurtdışı forumlarda çıkan sorunları hakkında link paylaşabilirim.Toshiba notebook pazarından çıkıyor.Alacaklar bunu göz önüne bulundursun.
    Konuda paylaşılan Asus daha iyi onu tercih edebilirsiniz. Toshiba ilk önce TV pazarından şimdide Notebook pazarından çıkıyor.Eski donanımı fahiş fiyatlara satan Toshiba da sona gelmiş.
    Haber linki:
    http://www.milliyet.com.tr/toshiba-dizustu-bilgisayar/ekonomi/detay/2220209/default.htm
  • yahsiman1 kullanıcısına yanıt
    gtx 850m'li asuslar düşünülebilir ya da 2.el dha iyi bir makine alınabilir ,ssd ,fhd ve iyi ekran kartlı
  • Ben Tosy c55lerin notebookcheck incelemelerine bakmıştım. Sadece c55d kodlu kasa iyi chassis puanı almıştı. Mağazada da baktım c55ler kalitesiz kasa bence. Konudaki diğer l50 makine olsaydı ben de alabilirdim ama c55c kasa gözle görmeden almayın derim. Ya da notebookcheck incelemesine bakın.

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    herkes daha az sorun yaşadığı. yüzünün güldüğü markayı överek anlatır. diğerini kötüler. ben tüm markaları kullanmış birisi olarak. ve çok fazla araştırarak yorum yapıyorum. ben hiç kapandıktan sonra bataryasını söküp takılmayınca tekrar açılmayan bir toshiba görmedim. sıfır cihazın 1 hafta sonra anakart arızalandığı bir toshiba görmedim. ama çok fazlasını asus da gördüm. bu asustada olabilir toshiba da da olur. her marka da olabilir ama bunun sayısı ne olursa olsun en az toshiba en çok asustur. evet toshiba istediği rakamları elde edemiyor Avrupa ve türkiye de notebook satmamayı planlarının arasına ekliyor. maalesef dünya da öncelik fiyat olmuş. hiç kimse bir malzemeyi eline alıp sağını solunu irdelemeyi kendine yaşattığı hissiyata kaliteye Premium hissine bakmıyor. en düşük fiyat en yüksek özellik rakamlarına bakıyor ve gerisi umrunda değil. çok büyük teknoloji yazarı bile bu haberi yorumlarken. forumda hepimizden hatta kurucularından bile büyük bilgi sahibi şahıs bile. toshiba çekilirse teknoloji çok şey kaybeder hiç bir asus lenovo bir toshiba olamaz diyor. onun demesine gerek yok. bunu siz veya çok fazla insan böyle düşünmese dahi. bu toshibanın kaliteye gösterdiği özeni firma geçmişini değiştirmez. hiç bir toshiba plastik kasasının ledleri yamuk göremezsiniz ama asus ta bu detaylar ben daha iyisini yaparım dedirtir. ledlerin biri az biri çok yanar biri yerine zor oturmuştur birinde boşluk vardır. bunlar benim için büyük önemdir. bu detaylara dikkat etmeyen firma benim istediğim başka bir çok detaya dikkat etmez. toshiba isterse bugün çekilsin piyasadan. geçen yıl 5 yıl garantili sattığı cihazlara halen parça tedariği ve garanti hizmeti sunmaya devam eder ofis komple bile kapansa. burada 2 3 tane teknik servis ile anlaşır telefonlar o servise yönlenir öyle gider. bu iş böyledir. bir dandik ürünü bile bu ülkeye sokarken 10 yıllığına 20 tane sorumluluğun altına imza atarsınız. dünyanın yüzeysel bakış açısı bütün herşeyimizi etkilemekte. daha çok araştırıp daha çok farkında olan insan sayısı artmadıkça bu işler böyle gider.

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Toshiba eski donanımları fahiş fiyata değil, güncel donanımları fahiş fiyata satıyor.Örneğin 5200u işlemcili (diğer özellikler aynı varsayıyorum) Lenovo 1600 iken Toshiba 2000-2500 arası bir şeye satılıyor Genel olarak eski donanımlı ürünleri piyasadan çekilmiş oluyor. Sahi kim, neden alıyor bilinmez. Ve dediğiniz gibi konuda Asus'un özellikleriyle Toshiba'nın adı kıyaslanmış gibi.
    Fakat şunu da söyleyeyim; Toshiba'nın ürünleri de piyasadaki Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların satıldığı fiyatlara (aynı konfigürasyon) gerilemişse alınmaması için bir sebep yok.
    Konudaki Asus'un artısı işlemci ve ekran kartı. Toshiba'nın artısı +2gb ram, işletim sistemi ve +500gb hdd. Asus Axess ile alınırsa 1515'e maloluyor. Bu toshiba çek kampanyasıyla 1425'e. Burdan sonrası bütçeye bakıyor. İkisi de alınabilir. Toshiba her ne kadar çekilse de satılmış ürünlere destek sunmaya devam edecek. Geçen yıl arkadaşım Vaio laptobunun arızasına hediye çeki almıştı.

Elbetteki fiyatlardaki düşüşün sebebi be çekilmedir. Şu ürün Toshiba'ya muadil denilebilir. Maxipuan kampanyasıyla ve bugüne özel 150 TL çek ile 1300'e gelir. En cazibi de bu olur.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x554lj-xo1146t-i5-5200u-4gb-500gb-1gb-156-win10-P120368010

Bu arada 930m ile 920m arasına uçurum koyulmuş ne tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

herkes daha az sorun yaşadığı. yüzünün güldüğü markayı överek anlatır. diğerini kötüler. ben tüm markaları kullanmış birisi olarak. ve çok fazla araştırarak yorum yapıyorum. ben hiç kapandıktan sonra bataryasını söküp takılmayınca tekrar açılmayan bir toshiba görmedim. sıfır cihazın 1 hafta sonra anakart arızalandığı bir toshiba görmedim. ama çok fazlasını asus da gördüm. bu asustada olabilir toshiba da da olur. her marka da olabilir ama bunun sayısı ne olursa olsun en az toshiba en çok asustur. evet toshiba istediği rakamları elde edemiyor Avrupa ve türkiye de notebook satmamayı planlarının arasına ekliyor. maalesef dünya da öncelik fiyat olmuş. hiç kimse bir malzemeyi eline alıp sağını solunu irdelemeyi kendine yaşattığı hissiyata kaliteye Premium hissine bakmıyor. en düşük fiyat en yüksek özellik rakamlarına bakıyor ve gerisi umrunda değil. çok büyük teknoloji yazarı bile bu haberi yorumlarken. forumda hepimizden hatta kurucularından bile büyük bilgi sahibi şahıs bile. toshiba çekilirse teknoloji çok şey kaybeder hiç bir asus lenovo bir toshiba olamaz diyor. onun demesine gerek yok. bunu siz veya çok fazla insan böyle düşünmese dahi. bu toshibanın kaliteye gösterdiği özeni firma geçmişini değiştirmez. hiç bir toshiba plastik kasasının ledleri yamuk göremezsiniz ama asus ta bu detaylar ben daha iyisini yaparım dedirtir. ledlerin biri az biri çok yanar biri yerine zor oturmuştur birinde boşluk vardır. bunlar benim için büyük önemdir. bu detaylara dikkat etmeyen firma benim istediğim başka bir çok detaya dikkat etmez. toshiba isterse bugün çekilsin piyasadan. geçen yıl 5 yıl garantili sattığı cihazlara halen parça tedariği ve garanti hizmeti sunmaya devam eder ofis komple bile kapansa. burada 2 3 tane teknik servis ile anlaşır telefonlar o servise yönlenir öyle gider. bu iş böyledir. bir dandik ürünü bile bu ülkeye sokarken 10 yıllığına 20 tane sorumluluğun altına imza atarsınız. dünyanın yüzeysel bakış açısı bütün herşeyimizi etkilemekte. daha çok araştırıp daha çok farkında olan insan sayısı artmadıkça bu işler böyle gider.

Siz ürünlere referans olarak kendinizi görüyorsanız bir şey demeyeceğim.Ben kaynak linklerini ekliyorum demek ki dünyada ki kullanıcılar bunun farkında değil. Toshiba çok kaliteli ve sorunsuz olduğu için pazardan çekiliyor demek ki. Ben Toshibanın gereksiz fahiş fiyat politikası nedeniyle notebook pazarından çekildiğini ve Toshiba kaliteli algınızın gerçeği yansıtmadını belirtiyorum.

link:
    http://www.laptopmag.com/articles/laptop-brand-ratings

http://atulhost.com/best-laptop-brands

• Apple fahiş satınca laf yok ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.