Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE L300-1A3 NOTEBOOK, TAŞIMA ÇANTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptop hakkındaki yorumlarınız bekliyorum...
    Çizim programı kullanılcak

İşlemci : Intel Pentium Dual-Core T3200
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz 1 MB L2 667 MHZ
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 160 GB
    Ağırlık : 2,5 kg
    Bluetooth Portu : Yok
    Ekran Belleği : Max 1340 MB Paylaşımlı
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : L300-1A3
    Modem : Var
    Ekran Özelliği : WXGA TFT
    Grafik Tipi : Intel® GMA 4500MHD
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Pil Ömrü : 3,2 saat
    Fırewıre Bağlantı : Yok
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : Yok
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Yok
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Vista® Home Premium TR/EN
    Ses sistemi
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984525&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR#

• ewet arkadaşlar ben de merak ediyorum ürün hakkındaki yorumlarınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: terek

ewet arkadaşlar ben de merak ediyorum ürün hakkındaki yorumlarınızı
    pazar günü bakırköy careusel teknosadan aldık 1600 ytl fiyatını 1200 ytl ye düşürmüşler çünkü çok fazla stok varmış kısaca şöyle diyeyim harika bir ürün her türlü işinizi görür parasına göre harika bir performansı var ama çizim programı için içindeki gpu uygun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

pazar günü bakırköy careusel teknosadan aldık 1600 ytl fiyatını 1200 ytl ye düşürmüşler çünkü çok fazla stok varmış kısaca şöyle diyeyim harika bir ürün her türlü işinizi görür parasına göre harika bir performansı var ama çizim programı için içindeki gpu uygun değil

Alıntıları Göster
    Bende bu notebooku dün Airport AVM Teknosa dan 1.227 YTL ye aldım ve çok memnun kaldım.

Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

Bende bu notebooku dün Airport AVM Teknosa dan 1.227 YTL ye aldım ve çok memnun kaldım.

Herkese tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bu makinada fan sesi durumu nasıl acaba.sessizlikte rahatsız edici olabiliyor mu? veya HDD seslimi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: determinanty

Bu makinada fan sesi durumu nasıl acaba.sessizlikte rahatsız edici olabiliyor mu? veya HDD seslimi çalışıyor.

Alıntıları Göster
    dün itibari ile teknosadan L300-1A6 modelini peşin 1390 ytl ye aldım.Alette 4 gb ram var.250 gb hdd.1A3 den farkı bu yani.ilk izlenimlerim fiatına göre muadil markalarla kıyaslarsanız çok iyi performansı var.ısınma hiç yok.ve son derece sessiz çalışıyor.herkese tavsiye ederim.Yalnız blutooth modülü olmayışı handikap.Nokia dan transferi kablo ile yapmak zor geldi bana.Onun dışında performansı canavar...

• quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

dün itibari ile teknosadan L300-1A6 modelini peşin 1390 ytl ye aldım.Alette 4 gb ram var.250 gb hdd.1A3 den farkı bu yani.ilk izlenimlerim fiatına göre muadil markalarla kıyaslarsanız çok iyi performansı var.ısınma hiç yok.ve son derece sessiz çalışıyor.herkese tavsiye ederim.Yalnız blutooth modülü olmayışı handikap.Nokia dan transferi kablo ile yapmak zor geldi bana.Onun dışında performansı canavar...

Alıntıları Göster
    slm bende TOSHIBA SATELLITE L300-1A6 NOTEBOOK, almayı dusunuyorum ama okudugum kadaıyla oyunlardakı performansı kotuymus oynayacagım oyun football manager 2008 ve bazı yuksek grafık kartı grektırmeyen oyunlar bunlarda benı ıdare edermı? bırde oyun oynadıgımızda pıl kac saat gıder tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

slm bende TOSHIBA SATELLITE L300-1A6 NOTEBOOK, almayı dusunuyorum ama okudugum kadaıyla oyunlardakı performansı kotuymus oynayacagım oyun football manager 2008 ve bazı yuksek grafık kartı grektırmeyen oyunlar bunlarda benı ıdare edermı? bırde oyun oynadıgımızda pıl kac saat gıder tesekkurler

Alıntıları Göster
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm toshıba 1a6 ıle burdakı asus f55l200 dv arasında kaldım bahsettıgım uzere fm 2008 ve grafık kartı pek ıstemeyen oyunlar ıcın yada 1500 1600 ytl arası tavsıyenız varsa sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm toshıba 1a6 ıle burdakı asus f55l200 dv arasında kaldım bahsettıgım uzere fm 2008 ve grafık kartı pek ıstemeyen oyunlar ıcın yada 1500 1600 ytl arası tavsıyenız varsa sevınırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nuribaras

oyunları low ayarlarda hafif takılmalı oynarsınız.ama NFS Carbon pro street crysis, cod gibi oyunlarda 3D hızlandırıcı yetyersiz kaldığı için oyunun açılış görüntüsü gelir ama low da dahi akmaya başlamaz donar kalır.FM 2008 i low da çok takılmalı oynatabilir.

Oyun için L300 ler uygun değil. Ama diğer internet film müzik office hatta video render nero gibi uygulamalar için çok rahat kullanımlı ve performanslı Ayrıca HD WMV pRO videolar rahat izleniyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nuribaras

oyunları low ayarlarda hafif takılmalı oynarsınız.ama NFS Carbon pro street crysis, cod gibi oyunlarda 3D hızlandırıcı yetyersiz kaldığı için oyunun açılış görüntüsü gelir ama low da dahi akmaya başlamaz donar kalır.FM 2008 i low da çok takılmalı oynatabilir.

Oyun için L300 ler uygun değil. Ama diğer internet film müzik office hatta video render nero gibi uygulamalar için çok rahat kullanımlı ve performanslı Ayrıca HD WMV pRO videolar rahat izleniyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende Toshiba L300-1A6 Teknosadan 1.372 YTL ye aldım.Oyun nadiren oynarım Photoshopu kaldırır mı?Bunun ekran kartı tam olarak kaç MB?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984602&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

• quote:

Orijinalden alıntı: sila34

Arkadaşlar bende Toshiba L300-1A6 Teknosadan 1.372 YTL ye aldım.Oyun nadiren oynarım Photoshopu kaldırır mı?Bunun ekran kartı tam olarak kaç MB?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984602&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

Alıntıları Göster
    TOSHIBA SATELLITE L300-1A3 ben bu aletle pes 2009 bile oynuyorum ...arkadaslar bu aletin goruntu ayarlarini 1024 e 768 e getirin girin oyuna hic takilmadan oynuyorum...normalde ayarlari 1280 e 800 olarak geliyor dedigim gibi ayarlari getirin crysis bile oynayin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginow -- 28 Kasım 2008; 13:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sila34

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sila34

bu notebook tabiki photoshop kaldırır üzerindeki ekran kartı intel
    gma 4500mhd (maximum 1340 mb) ram ise 4 gigabyt tır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 28 Kasım 2008; 23:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enginow

TOSHIBA SATELLITE L300-1A3 ben bu aletle pes 2009 bile oynuyorum ...arkadaslar bu aletin goruntu ayarlarini 1024 e 768 e getirin girin oyuna hic takilmadan oynuyorum...normalde ayarlari 1280 e 800 olarak geliyor dedigim gibi ayarlari getirin crysis bile oynayin....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enginow

Doğru söze ne denir? Bu makina hakikaten fiatının çok üstünde performansa sahip.şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enginow

Doğru söze ne denir? Bu makina hakikaten fiatının çok üstünde performansa sahip.şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Okulda sınıf içi eğitim için bu ürünü tercih ettik. Okullara bilgisayar alırken KDV indirimi de olduğundan daha da uygun fiyata geldi. Teknosadan 12 taksite aldık bir de, süper oldu. Fiyat / performans olarak çok iyi makine. Ofis - internet - video ağırlıklı kullanılacağı için çok iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Bu şekilde düşünenelere şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

Okulda sınıf içi eğitim için bu ürünü tercih ettik. Okullara bilgisayar alırken KDV indirimi de olduğundan daha da uygun fiyata geldi. Teknosadan 12 taksite aldık bir de, süper oldu. Fiyat / performans olarak çok iyi makine. Ofis - internet - video ağırlıklı kullanılacağı için çok iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Bu şekilde düşünenelere şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    pahalı almışsınız ürün
    şu an 1199 ytl
  • Nerde 1199 acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksull

Nerde 1199 acaba?
    electro world mağazalarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

electro world mağazalarında

Alıntıları Göster
    Teşekkürler! Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Dizaynından memnun musunuz? Çok sade duruyor gibi.Mesela A300 serisi güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksull

Teşekkürler! Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Dizaynından memnun musunuz? Çok sade duruyor gibi.Mesela A300 serisi güzel görünüyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yoksull

harika bir performansı var.güç tasarrufu modunda bile X200 makinamdan daha performanslı çalışıyor.ısınma yok.internette onlarca sayfa aç kasma yok.stabil.sessiz şahane bir alet.

oyunla , yoğun grafik işleriyle falan uğraşmayanlar için; internet,office,film,hatta video render işleri için hakikaten beklentilerin ve fiatının çok çok üstünde performans veren bi alet.şarjıda güç tasarruf modunda 3 saat gidiyor.Tükenmeden alın kaçırmayın...

L300-1A3 ve 1A6 tek farkı A6 da HDD 250 GB ve 4 Gb ram var.ama zaten 32 bit işletim sisteminde 3 gb üstünde ram kullanılmaz zaten.yani performansları ikisininde aynı.

Bu ürünü teknosa da bitti ise yine sabit kur kampanyasından Toshiba shop lar da da bulabilirsiniz...

A300-1GN alacaktım bende ama kasası aşırı ısınıyor..korktum almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshibaci_1970 -- 22 Aralık 2008; 16:50:05 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yoksull

harika bir performansı var.güç tasarrufu modunda bile X200 makinamdan daha performanslı çalışıyor.ısınma yok.internette onlarca sayfa aç kasma yok.stabil.sessiz şahane bir alet.

oyunla , yoğun grafik işleriyle falan uğraşmayanlar için; internet,office,film,hatta video render işleri için hakikaten beklentilerin ve fiatının çok çok üstünde performans veren bi alet.şarjıda güç tasarruf modunda 3 saat gidiyor.Tükenmeden alın kaçırmayın...

L300-1A3 ve 1A6 tek farkı A6 da HDD 250 GB ve 4 Gb ram var.ama zaten 32 bit işletim sisteminde 3 gb üstünde ram kullanılmaz zaten.yani performansları ikisininde aynı.

Bu ürünü teknosa da bitti ise yine sabit kur kampanyasından Toshiba shop lar da da bulabilirsiniz...

A300-1GN alacaktım bende ama kasası aşırı ısınıyor..korktum almadım.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgiler için.Araştırdığım kadarıyla ince ,zarif ,güzel görünüyor gibi.Oyunlarla aram olmadığı için yeter herhalde bana...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.