Şimdi Ara

Toshiba Satellite L50-A-1CX Aldım En sonunda :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bi aydır araştırıyordum z510 ile Toshiba Satellite L50-A-1CX bu pc arasında kalmıştım en son toshiba kalitesine güvenerekten bunu aldım kargoda şuan hepsiburada.com da en uygunu vardı ordan aldım geldiğin detaylı bi şekilde bilgi vereceğim burdan :) inş bi aksilik çıkmazsa tabi buı pc yi kullanan arkadaşlar vardır nasıl memnunlar mı pc den?

• bu pc yi kullanan hckmse yok mu yaf :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım

bilgisayar geldi mi ilk izlenimler nasıl bende bu bilgisayardan almak isityorum

tşkelr
  • quote:

Orijinalden alıntı: queque

Arkadaşım

tşkelr

hocm pc geldi çok şükür tam istediğim gibi geldi uzunca araştırdım bunda karar kıldım toshiba kalitesi beni şaşırtma pc de hiç ne ses ne de gram ısınma var çok da hızlı bi pc ekran kartı oldukça güçlü güncel olan oyunları kasmadan oynyorum :)
    ayrıca wireless gücü muhteşem lenovo z510 ile bunda kaldım ama lenovolarda wireless güçlü değil ondan aldım bunu normal de arkadaşın asus pc ile 2 diş çeken wireless benm laptopda 4 diş hatta full bile ara ara çekior hiç çekinme al bu pc yi kardeşim tavsiye ederim detaylı bilgi için özelden yazabilirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalperre

quote:

Orijinalden alıntı: queque

Arkadaşım

tşkelr

hocm pc geldi çok şükür tam istediğim gibi geldi uzunca araştırdım bunda karar kıldım toshiba kalitesi beni şaşırtma pc de hiç ne ses ne de gram ısınma var çok da hızlı bi pc ekran kartı oldukça güçlü güncel olan oyunları kasmadan oynyorum :)
    ayrıca wireless gücü muhteşem lenovo z510 ile bunda kaldım ama lenovolarda wireless güçlü değil ondan aldım bunu normal de arkadaşın asus pc ile 2 diş çeken wireless benm laptopda 4 diş hatta full bile ara ara çekior hiç çekinme al bu pc yi kardeşim tavsiye ederim detaylı bilgi için özelden yazabilirsin:)

ilk laptobum Toshibaydı 6 yıl kullandım sorunsuz. Asus'a geçtim çok şükür garantisi dolmasına günler kala değişim kararı çıktı, şimdi tekrar Toshiba kalitesine bu laptopla dönüş yapacağım, siparişi verdim çarşambaya elimde umarım beklentilerimi karşılayan bir makine olur

• Ben iki toshiba arasinda kaldim iki hafta sonra alicam yardim edin

Toshiba satellite L50-A-1D4 mu yoksa toshiba satellite L50-A-1CX mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba cok iyidir iyi ki Toshiba almissin. Hersey donanım değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.