Şimdi Ara

Toshiba Satellite L50-A ANA KONU KULLANICI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
9
Favori
30.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -DAYI

quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Merhaba, biraz önce l50-a-1dh üzerine win 7 x64 kurdum fakat klavye kısayollarını yüklemesini yapınca kablosuzu görmemeye başladı. benzer sorunu çözen var mı? F12 ile açsam da kablosuz kapalı görünüyor, kablosuz logosunda kırmızı çarpı işareti var.

Toshiba value added package kaldırınca kablosuz çalışmaya başladı fakat bu seferde fn kısayollarının görselleri gitti, çokta sorun değil şimdilik.

Dostum neden win8 varken win7 yükler ki bir insan

Şirket domaine almak için, win 8 single işe yaramıyor bu konuda.

• Arkadaşlar L50-a-1cx aldım 1 ay oldu alalı pc şimdilik çok güzel sessiz ve hızlı sadece harddisk te arada çıt çıt diye ses gelior bu durumla karşılaşan var mı ilerde ssd alırsam pc nin hızını düşünemiyorum doğrusu :D
  • metalperre M kullanıcısına yanıt
    o ses nedense bütün toshiba larda var, sorun çıkarmıyor ama :)

ssd ler için fiyatların biraz daha düşmesini beklemek gerek
  • Sedat E S kullanıcısına yanıt
    aynen toshibalarda hard disk sesi var ama çok rahatsız edici ses değil ısınma sorunu falan yok dediğin gibi ssdler düşmesini beklemek gerek 256 gb çok rahat işimi görecektir hdd yi de harici kullanırım baya güzel ve sessiz olur ;)
  • Hdd sesi normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız ssd ye geçmeyi düşünen arkadaşların şunu da akıllarında tutmaları lazım

cihazınızdaki hdd genelde 1tb büyüklükte alacağınız ssd ler ise fiyatları nedeniyle 120 yada 250 gb olarak tercih ediliyor
    yani hdd nizdeki sadece işletim sistemini ssd ye kurmak gerek ve tabi daha sonra kurduğunuz programlar ile birlikte, yani ssd ye hdd yi
    sığdıramayacağımıza göre partition ları iyi ayarlamak gerekiyor, cihaz üzerinden çıkan hdd yi bir 3.0 usb harici kutu içine gömüp dataları orada tutmak daha mantıklı olacaktır
  • 1d2 ile aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar dün aldım önerebileceğiniz ayar vb varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki toshiba arasinda kaldim iki hafta sonra alicam yardim edin

Toshiba satellite L50-A-1D4 mu yoksa toshiba satellite L50-A-1CX mi

• arkadaşlar bende Z510 ve bu model arasında kaldım.Acaba bu modeli seçenler memnun mu ? Z510 un ekranı çok kalteili değilmiş.Mat ve film dizi izerken iyi görünmüyormuş o yüzden hayal kırıklığı yaşadım acaba Bu modelin ekranı film dizi izlemek için nasıl arkadaşlar parlak mı ? Bnim için çok önemli bir soru,çünkü ona göre alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 27 Mart 2014; 18:10:44 >
  • Benim aldığım L50-a'da parlak ekran var, arkadan ışık gelmediğinde güzel film izlerken parlaklığı iyi ayarladığınızda keyif verir. 22" tn parlak paneli tv olarak, 23" ıps paneli monitör olarak kullanıyorum çoğu kişi parlak ekranı daha çok beğeniyor, şahsi görüşüm mat panel daha iyi.

Cihazları kurduktan sonra kullanıcıya teslim ettiğimden fazla test edemedim.
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.Ben de hala bakınıyorum ama bulamadım ekranı ile ilgili bir şey.Mağaza da görmek lazım
  • L50-A-1D4 bunu kullanıyorum film vs izlerken gayet iyi bir sıkıntı yok ayrıca hdmi ile panele bağlıyorum oradada gayet verimli bir görüntü var
  • mertbey1 M kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR HERKEZE SELAMLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. YAZILARINIZI OKUDUM. VE FARK ETTİMKİ BU BİLGİSAYARDAN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM VAR. BENDE BU BİLGİSAYARDAN 5 ADET VAR. KENDİM BİLGİSAYARCIYIM BÜYÜK FİRMALARDAN TOPLU ALIMLAR YAPIYORUM. HERZAMAN OLMASADA GENELDE ALDIĞIM OLUYOR. DİLERSENİZ BAHSETTİĞİNİZ BU MODELİ BEN 1750 TL YE SIFIR OLARAK SATIYORUM DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ OLURSA YARDIMCI OLURUM. BİLMİYORUM BURADA TELEFON NUMARASI VERMEK YASAKMI DEĞİLMİ BİR BİLGİM YOK AMA YİNEDE NUMARAMI YAZIYORUM 0543 224 49 55 İSMİM EMRE ÇEKİNMEDEN DİLEDİĞİNİZ SAATTE ARAYIP RAHATSIZ EDEBİLİRSİNİZ GENELDE GECE 2 YE KADAR UYUMAM. HERKEZE SAYGILAR SEVGİLER.
  • Cluemonster C kullanıcısına yanıt
    HOCAM BU BİLGİSAYARDAN ALMAK İSTERSEN 1750 TL DEN SIFIR OLARAK BEN SATIYORUM. 2 YIL TOSHİBA GARANTİLİ ADINA FATURADA KESTİREBİLİRİM. SORUN OLMAZ. HATTA DİLERSEN RAM 16 GB OLARAKDA YÜKSELTEBİLİRİM. +200 TL FİYAT FARKIYLA. VE DİLERSEN KIREDİ KARTINA 9 TAKSİT TE YAPTIRABİLİRİM. AMA YÜZDE BEŞ KESİNTİ YAPIYORLAR BİLGİNE BENİMLE İLGİSİ YOK.
  • Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 3ay önce L50-A-11M ile aranıza katıldım. Win8 den 8.1e geçtikten sonra wifi(f12) çalışmaz oldu. Bunu yaşayan yada bi çözümü olan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • not.immortal N kullanıcısına yanıt
    toshiba nın destek sayfasından ilgili driverı indirip yeniden kurun , siz 8.1 e geçerken windows belki kendi driverını kurmuştur
  • Acildir.
    Arkadaslar yarin z510 ya da L50-A-1CX alicam fakat karar veremedim. Karar veremedigim durum ise su. Z510 u test ettim ve cidden sessiz bir makina fakat 1CX in sogutmasi farkli. Peki yeterli oluyor mu bu yoksa film izlerken cilgina doner mi? 1CX digerlerinin disinda aliminyum bir kasa ve cok guzel tasarimi var.. kullanan arkadas bir geri donus yaparsa cok sevinicem bu aksam

• tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    1CX al hocam. Özellikler birbirine yakın olsa da uzun vade de toshiba her türlü daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: not.immortal

1CX al hocam. Özellikler birbirine yakın olsa da uzun vade de toshiba her türlü daha iyidir.

Peki gurultu konusunda 1cx nasildir? Alimunyum olmasi onemli ama z510 kadar sessiz midir acaba bir bilginiz varmi

• tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    L50-A Serisinde Fan Normalden Biraz daha Yüksek sesle çalışıyor gibi, yada bana öyle geldi ama yine de rahatsız edici değil. Ses Z510 dan 2 kat fazla olsa bile ben toshiba kalitesinden vazgeçmem. Ama para senin , karar da senin :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.