Şimdi Ara

Toshiba Satellite L50-A ANA KONU KULLANICI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
9
Favori
30.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skugga1

Merhaba arkadaşlar, satellite l50 a serisi ile b serisi arasinda temel olarak nasip bir fark var? hoşuma giden b serisi bi laptop var da benim bilmedigim bi olay mi var acaba.

L50-B daha yeni seri ve AMD Radeon R7 M260 ekran kartlı. ayrıca kasa tasarımı da A ya göre farklı. ancak 1366*768 çözünürlüklü laptoplar bence çöp. Full HD ekranlar bile eskidi şimdi 3K 4K ekranlar çıkıyor. 15 inçlik bir makinaya 1366 çözünürlük kötü ve 2000 TL civarı para da çok. Toshiba P50-B serisi bence şu an en iyi seri. Full HD ve IPS ekran .
  • merhaba;

telekomun 24 ay x 91 tl kampanyalı toshiba l50 laptop için bilgi almak istiyorum

öncelikle nedense bu laptop piyasadaki L50 den çok farklı...4gb ram 500 gb hdd 4600 ekran kartı var..piyasada ise genelde L50 modeller 8gb ram 750gb ya da 1 tb hdd ekran kartı ise gt740m ya da daha değişik ekran kartları var..
    şimdi bu verilere bakarak telekomun kampanyasına ''uygun'' diyebilir miyiz?
    ekran kartı için hep olumsuz yazılmış..4600 iyi bir ekran kartı değil şeklinde...laptopu gündelik kullanım ve photoshop için alacağım..pshopta profosyonelce çalışmıyorum ama işimi görecek bir laptop olması şart...oyun ise nerdeyse hiç oynamıyorum pc de..
  • Hd 4600 dahili karttır işlemci üzerindedir ama dediğiniz işlemleri bu makineyle yapabilirsiniz ama 24 ay 91 tl bu makineye çok para bu fiyata neler var ileriye dönük olması açısından biraz daha iyi bir makine alınabilirdi bu sizin alım gücünüze bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Hd 4600 dahili karttır işlemci üzerindedir ama dediğiniz işlemleri bu makineyle yapabilirsiniz ama 24 ay 91 tl bu makineye çok para bu fiyata neler var ileriye dönük olması açısından biraz daha iyi bir makine alınabilirdi bu sizin alım gücünüze bağlı.

uzun süredir pc/laptop dünyasını takip edemedim...photoshop kullanabileceğim ve en az i5 işlemcili daha uygun laptop tavsiyesi alabilir miyim?özelden de yollayabilirsiniz..lenovo gibi farklı markalar düşünüyordum..bu topikte bahsetmek istemedim..
  • toshiba L50A 11 N nasıl sadece internet için oyun oynamam 2000 tl teknosada

http://www.teknosa.com/urunler/125032663/toshiba-satellite-l50-a-11n-notebook?cm_mmc=Google-_-Nonbrand+Search-_-g-_-Notebook+//+Dinamik&cm_mmca1=Notebook&cm_mmca2=_inurl:notebook&cm_mmca3=c&gclid=CPP_-Z36-MICFcPJtAodiC4ABA#product-features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archer0104 -- 4 Ocak 2015; 1:24:21 >

• enesemre kullanıcısına yanıt
    arkadaşla aynı durumdayım. ben de asus x550jk xo012d modeli aklıma yattı biraz ama bu hard diskten gelen ses falan aklımı karıştırıyor. bir de laptopun tasarımı pek de hoşuma gitmedi toshiba düşünüyorum da aynı fiyat aralığında çok ağır oyunlar oynamayacağım sadece photoshopla uğraşacağım bir bilgisayar arıyorum...
  • Arkadaşlar merhaba. Benim elimde Toshiba Satellite L50-A-1CZ marka model laptop var. Ancak ben yanlışlıkla recovery'sini sildim. Elinde bu model olup da recovery'si olan var mı? Varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
  • Arkadaşlar ben de Ekim'de L50-A-1FF alarak aranıza katıldım.

Gerek sözlüklerde gerekse forumlarda gördüğüm kadarıyla toshiba servisi fandaki temizlik için 60 lira ücret istiyormuş. Ben de temizletmek istiyordum bu yüzden öncelikle buraya sorayım istedim. Bu ücreti istemeyen bir servisi mevcut mu? Eğer bütün servisler bu ücreti istiyorsa tanıdık bir bilgisayarcıya götürüp temizletsem cihaz garanti dışı kalır mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar bende L50 A 1FF kullanıcısıyım. Çevremde sürekli internet olmadığından Turkcell Vınn kullanıyorum. Bilgisayarda Vınn ı actığımda mb ler patır patır gitmeye baslıyor daha hiç bir sayfayı açmadan. Güncellemeleri kapattım, McAfee yuklu geldı bilgisayarda onun da guncellemelerini kapattım, olmadı recovery yaptım yıne sorun cozulmedı. bir arkadasım acaba arka planda baska programlar mı calısıyor dedi ona nasıl bakılıyor onu da bılmıyorum. Vınn ı başka bilgisayarlarda da kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bilgisayarda çok fazla anlamıyorum başka bir çözümü var mıdır ya da sorun nedir sizde. Yardımcı olursanız sevinirım.

Edit: servise götürdüm. sisteminde sorun var herhalde dediler ve sistemi tekrar yuklediler. şimdilik bir sorun yok görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramec -- 6 Eylül 2015; 19:38:23 >
  • paramec P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı modeli ben de kullanmaktayım.

Benim ilk aldığımda evde iki ayrı firmadan sınırsız internet olduğu için farketmedim ve hiç internet kullanımına bakmadım ancak disk kullanımı ilk açtıktan sonraki 10 dakika falan %100 kullanımda oluyor, toshiba kendi servislerini açıyor bilgisayarda Belki de bu durumdan kaynaklı olabilir. Uygun bir zamanda kablosuz internete bağlanmanızı öneririm, servisler ve ekran kartı vs kendini yükler siz de rahatlarsınız
  • l50a1d0 hdd baglantisi nedir 850evo ssd sata3 baglanirsa tam hiz kapasiteli kullanilabilir mi yoksa msata baglantisi mevcutmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende toshiba l50b 27p almayı düşünüyorum bunun batarya gömülü mü bilgisi olan var mı?
  • neonxxl1001 N kullanıcısına yanıt
    ben 1tb samsung 850evo ssd koydum alete uçuyor win10 açılış 8 saniye :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba. bende aranıza toshiba l 50 c 17 l ile aranıza katıldım. i7 işlemci 2,40 ghz 8 gb ram ge force 9230 ekran kartı var fakat benim sorunum şu fanı sürekli çalışıp susuyor sessiz bi cihaz değil. herkesde mi böyle kronik bir sorun mu yoksa benim cihazda mı bir sıkntı var eğer böyle olursa iade etmeyi düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..
  • toshiba satellite l50-c-1j2 (i7 işlemci,2,4-3 Ghz 8 gb-1 tb)hepsiburada da 2498 tl bir üçkağıt var mı acaba yoksa fiyatı normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hanli44

Mrb arkadaslar bende Toshiba Satellite L 50 T-A 147 ( dokunmatik olan seri )model notebook var soyle bi sorunum var..Açtığım zaman ekran gri renge dönüyo sonra beyaz oluyo cizgiler cıkıyo (bios ta ve windows ta durum aynı ) ekran gri olarak kalıyo sorun aradaki lvds kabloda mı panel de mi acaba fazla kullanmadım gerekmedikçe kapağı bile acıp kapatmıyodum bu model için kronik bi sorun mu yardımcı olursanız sevinirim ( Notebook kesinlikle tamir görmedi. )

büyük ihtimal panel arızası hocam, öncelikle vga, hdmi gibi çıkışlarınız var ise başka bir ekrana görüntü aktarmayı deneyin eğer sorun aynıysa chipset sorunudur değilse panel arızasıdır.
  • Arkadaşlar yazılım konusunda pek bilgili değilim yardım ederseniz çok iyi olur.

Toshiba L50A- 1FG laptop'a windows 10 kurmak istiyorum. Satın aldığım seriali ve iso'su elimde mevcut.
    Rufus ile usb'ye de aktardım. Şimdi sorunlarım şunlar

- Temiz kurulum yapmak istiyorum. Boot menüden yapmayıp direk windows 10 kurulum aracından yapsam bir şey farkeder mi ?

- Farkeder derseniz boot menüden nasıl temiz format atarım ? (F12'ye basıp boot menüden usb'yi ilk sıraya getirdim fakat bir şey değişmiyor bilgisayar normal bir şekilde açılıyor )

- Windows 10 kurduktan sonra driver'ları kendim manuel mi yüklemem gerek yoksa otomatik kurulurlar mı ?

- Son olarak toshiba sitesinde bilgisayarımın windows 10 desteklemediği yazıyor. Bu doğru mu ?

• Selam arkadaşlar;
    2000 tl lik bi kakina lazım bana sadece internete girilecek. Oyun felan oynanmıcak. Aşağıdaki bilgisayarı buldum tavsiye edermisiniz ?

Toshiba Satellite L50-C-1ZN Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz 8GB

http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-l50-c-1zn-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602274?magaza=Neotech&wt_gl=cpc.elk.dsa.bilgisayar&gclid=CjwKEAiA7ejCBRDlp8uF6ezPnjoSJAAPED7MdlYOGL2BD_Jho3JkKCgmSeCdYgIlniULg7x_YmJPjBoCLxDw_wcB

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.