Şimdi Ara

Toshiba Satellite L50-A ANA KONU KULLANICI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
9
Favori
30.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yok, pek oyun oynamam ama performansını görmek için bir iki tane sıkı oyun yükleyip denedim hiç sıkıntısız oynatıyor, tabi yüksek grafik kullandığında ısınıyor ancak sıkıntı yaratacak bir durumda değil, zaten laptopların hepsi ısınır ısınmaz diyen yalan söyler :)
    cihazın kullanımı kolay, zaten üstündeki işlemci de i5 olmasına rağmen yeni nesil bir çok i7 işlemciden daha performanslı, gönül rahatlığı ile alabilirsin, ancak ileride 1tb hdd yerine bir ssd koyarsan performansını çok daha yukarı çıkarman mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat E

ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yok, pek oyun oynamam ama performansını görmek için bir iki tane sıkı oyun yükleyip denedim hiç sıkıntısız oynatıyor, tabi yüksek grafik kullandığında ısınıyor ancak sıkıntı yaratacak bir durumda değil, zaten laptopların hepsi ısınır ısınmaz diyen yalan söyler :)
    cihazın kullanımı kolay, zaten üstündeki işlemci de i5 olmasına rağmen yeni nesil bir çok i7 işlemciden daha performanslı, gönül rahatlığı ile alabilirsin, ancak ileride 1tb hdd yerine bir ssd koyarsan performansını çok daha yukarı çıkarman mümkün

Hocam hangi oyunlardi onlar isimlerini hatirliyor musunuz? Birde medium-high ayarda akiciligi nasildi?
    Hp ile arasinda kaldim birini sececegim artik. Bakalim hangisi olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    wolfenstein new order ile sniper elite 3 yükledim sıkıntısız gayet iyi performans verdi, zaten tüm ayarları normalde kullanıyorum sadece pil ömrü için bazı ayarları kıstım o kadar
    hp ürünlerini uzun süre kullandım daha sonra vaio ya geçtim ama şimdi toshiba kullanıyorum
  • Arkadaşlar benim laptobum Toshiba Satellite L50-A-1F4 (Intel® Coreâ„¢ i7-4700MQ Nvidia GeForce GT 740m 4gb Ram) birde dts sound diye bi özelliği var. Sorunuma gelince bazen müzik dinlerken falan hoparlörlerden cızırtı geliyor. Aşırı derecede rahatsız ediyo. Bu sorunu başka yaşayan varmı acaba. Çözümü nedir bi bilginiz varmı. Neden kaynaklanıyo olabilir bu. Laptobu alalı daha 1 hafta olmadı.
  • arkadaşlar merhaba.
    Satellite L50-A-1CX - Toshiba
    Model laptop kullanıcısıyım. Kablosuz bağlantımda, ara ara kesilmeler oluyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?
    Driverden olabilir belki diyorum, ama driverlerini bulamadım, yardımcı olurmusunuz rica etsem.
    Kullandığım işletim sistemi: Windows 8 1 64 bit.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende laptop alacağım. Ve Toshibanın Satellite serisinin L50 A 1 D4 modelinde karar kıldım. Ancak geçen gün i7 4500u işlemcili işlemcili Asus gördüm.

http://www.hizlial.com/asus-x550ln-xo007d-i7-4500u-18ghz-8gb-1tb-2gb-gt840m-156-freedos-notebook/10388274

http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-satellite-l50-a-1d4-intel-core-i5-4200m-25ghz-31ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600977&categoryId=98

Sizce bu ikisinden hangisi ve birde L50 A 1CX diye bir model var biraz daha pahalı ama alüminyummuş. Peki L50 A 1 D4 plastik mi ?

Biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim.

• FrkArslntrk F kullanıcısına yanıt
    ben de merak ediyorum. Yarın nasipse alacagım ben de toshiba l50.
  • Alınca bilgisayarın özelliklerini ve kasa yapısını falan açıklayabilir misiniz ? Daha doğrusu inceleyip bilgi verebilir misiniz ? Ve birde oyun performansını çok merak ediyorum son model oyunlardan birini yükleyip analiz edip bize bildirirseniz çok sevinirim.
    Tabi ki. Lenovo z510 ile toshiba l50 arasinda kaldim. Ama gonlumden gecen l50. Son arastirmalari yapip yarin siparisi verecegim.

bahsettiğiniz asus 4500u işlemcili olan ultrabook işlemcili olması lazım onun verimi i5 kadardır ancak bir i7 olamaz
  • Evet bende başta ikisi arasında kaldım ancak toshibaya güveniyorum.
    bence de bu seçimde toshiba alınmalı

marka fanatiği değilim yalnış anlaşılmasın :)
  • arkadaşlar yarın laptop alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım.

1. laptop TOSHIBA SATELLITE L50-A-11N

2. laptop lenovo g510

açıkcası bu işten öyle çokta iyi anlamıyorum. bildiğim tek şey i7 işlemci iyidir ekran kartı paylaşımsız iyidir. o kadar bilgisizim yani.

bu 2 laptopuda bilen birisi varsa acil yardım ederse sevinirim
  • Arkadaşlar Bende L50A1FF modeli var fakat 8 gb ram olmasına rağmen 3.17 ram görünüyor. üzerinde win 8 ile gelmişti win 7 ultimate çevirdim (win8 i sevmiyorum) bilgisayar bir nebze olsun ağırlaştı birazda. acaba ram in bu durumundan mı kaynaklıdır?

Toshiba Satellite  L50-A   ANA KONU KULLANICI KULÜBÜ
  • merhaba , bende de L50-A-1CZ modeli var yeni aldım fakat sağ tarafında ısınma mevcut (yüksüzken ) , sizde de öyle bişey var mı ? yoksa benim laptopta mı sorun var . önceki laptopumda (sony) sıfır ısınma oluyordu o yuzden bu biraz garip geldi , el pişirecek kadar ısınma yapmıyor ama meraklandırdı beni. bilgilendirirseniz sevinirim
  • otuzikielli kullanıcısına yanıt
    Ramleri tam görmek için 64 bit işletim sistemi kullanmalısın.

• Merhaba arkadaşlar,

3,5 yıllık emektar ve ilk göz ağrım olan lenovo y560a bilgisayarımın bozulmasıyla birlikte başlayan süreci bugün noktaladım. Son dakika kararıyla aldığım toshiba l50-a-1ff ile birlikte ben de sizlere katılmış bulunmaktayım. Son dakika kararıyla aldığım şeylerden genelde pişman olurum ama bundan olmamayı umuyorum, bilgisayar mühendisi arkadaşıma gösterdiğimde kendisi gayet beğendi bilgisayarı TeknoSAdan aldığım için 3 yıllık garanti uzatmaya da başvurdum onlardan cevap beklemekteyim.

Daha alalı 1 saat oldu o yüzden ne oyun yükledim ne de başka bir şey. Öncelikle toshiba ve windows 8'e alışmaya çalışıyorum. Bilgisayarı kullanan diğer arkadaşlar beni bilgisayar konusunda aydınlatırlarsa çok memnun olurum. Ne indirmeli, nelere dikkat etmeli falan yani...

Bir de, touchad sanki yerinden fazla oynuyor gibi geldi, sizde de durum böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

arkadaşlar merhaba.
    Model laptop kullanıcısıyım. Kablosuz bağlantımda, ara ara kesilmeler oluyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?
    Driverden olabilir belki diyorum, ama driverlerini bulamadım, yardımcı olurmusunuz rica etsem.
    Teşekkürler

Hocam soruna çözüm bulabildiniz mi bende de aynı laptop var ve bende de aynı sorunu veriyor ara ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

arkadaşlar merhaba.
    Teşekkürler

Hocam soruna çözüm bulabildiniz mi bende de aynı laptop var ve bende de aynı sorunu veriyor ara ara.

Çözümü modemde ayarlardan b/g/n değil de b/g yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, satellite l50 a serisi ile b serisi arasinda temel olarak nasip bir fark var? hoşuma giden b serisi bi laptop var da benim bilmedigim bi olay mi var acaba.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.