Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE L505-10Z NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 ay önce ASUS marka F serisi bir notebookum vardı ama sürekli açıldıktan sonra 15 dk içinde kapanması ve daha bir çok nedenden servise götürdüm. ASUS kullananlar bilirler bu lanet servisi. Çamlıca'da ikamet eden bu servise Acıbadem'den kalkıp zırt pırt gitmeme rağmen bir türlü sorun giderilemedi ve en sonunda cihaza ''değişim'' verdiler. Tabi o seriden artık üretilmiyordu (sanki üretilse alıcaktım da... ) o yüzden cihazı aldığım firma (ki Teknosa olur kendileri) elime serviste tutuşturulan bir kağıtla içeri girmemden itibaren ''İsterseniz başka markaların daha güzel modelleri var'' dediler. Daha önce aldığım notebooktan (2007 de almıştım) çok daha üstün bir alet verdiler (bir de hediye çeki verdiler üstelik ) Ben ilk başta kararsız kalsamda iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum ama hala tam emin değilim acaba aldığım bilgisayar (linki aşağıda) kaliteli bir Toshiba mı acaba? http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031101&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_bilgisayar&T_Category=_NOTEBOOK63#

• Benim almak istediğim laptop bu

Özellikleri gayet iyi fakat kullananların da söyleyecekleri önemli
  • Toshiba da Toshiba deniyorsa alınabilir. Ama bu donanım için 2200 lira çook fazla...
  • Para ödemedim bu notebook için daha önce aldığım notebook serviste 30 iş gününü aşınca Toshibayı eskisine saydılar hatta üzerine para kalınca onu da çek olarak verdiler.(Hep Teknosa mı bizi kazıklayacak arada böyle şeyler olmalı di mi )
  • N-draft ı varsa bende bunu alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen_bil

N-draft ı varsa bende bunu alacağım

Var diye biliyorum ama zaten Türkiye'de n seviyesinde kablosuz ağ standartı henüz gelişmedi tam olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.