Bu arada Eger taşınabilirlik ve uzun vadede pil ömrü düşünceniz varsa L635-128 e de bakabilirsiniz, ben aldım suanda 2. Gün... Benim icin 15 ekran çok büyük sayılır, hafif ve pratik olmasını severim.
Eger 15inc bir cihaz düşünüyorsanız illa bu cihazı almanız en mantiklisidir bence
arkadaşlar bu pc kullanan hiç mi yok nette araştırıyorum özellikleri fiyatı güzel deniliyor ama toshibanın bazı serilerinde sorun çıkıyo mesela l655-14D nin hoparlöründe bi çok kişi sorun yaşamış acaba bu pc yi alan var mı ?
bu laptop ı tavsiye edermisiniz?
kardeş ben kullanıyorum istersen sana foto gönderebilirim bilgisayar süper bütün oyunları yükledim bana mısın demedi yalnız piline dikkat et dikkatli kullan çabuk bozuluyo pilini %80 kada doldur öyle kullan o zaman uzun ömürlü olur hoparloründe falan sorun çıkmaz merak etme ben 4 senedir kullanıyorum bence al
bende 3.senem klavye ekran bunlar benim hatam olmasına rağmen serviste ücretsiz değiştirildi şuanda touchpad bozul okadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme