not : ilk defa windows 7 kullanacam. xp den başka birşey kullanmamıştım zor olacak gibi alışmak.
1-Wifi tuşu f tuşlarına atanmıştır anten görünümünde şekil hangisinde varsa fn tuşuyla birlikte ona bas açılır,kapanır. 2-Kamera genelde programıyla çalışır ama bazı bilgisayarlarda tuşlara atanabilir ama yinede bunun için kamera programını açmanız gerekir.programlarını karıştırın kamera programı kamera varsa mutlaka vardır. 3-Crome'de xp'de bu seçenekler varmıydı chrome'nin ayarlarında dediklerin mevcut,cromeyi kullana biri değilim sorunlu bir tarayıcı. 4-Her tarayıcıyı kurabilirsin,uğraşmadan çözemezsin işletim sistemi denetim masasına gir beynine girmiiş olursun hangi seçnek ne yapıyor öğrenirsin,okadarda zor değil bilgisayar kullanan biri için hatta öğrendin mi neden şimdiye kadar kullanmadım dersin.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
1-Wifi tuşu f tuşlarına atanmıştır anten görünümünde şekil hangisinde varsa fn tuşuyla birlikte ona bas açılır,kapanır. 2-Kamera genelde programıyla çalışır ama bazı bilgisayarlarda tuşlara atanabilir ama yinede bunun için kamera programını açmanız gerekir.programlarını karıştırın kamera programı kamera varsa mutlaka vardır. 3-Crome'de xp'de bu seçenekler varmıydı chrome'nin ayarlarında dediklerin mevcut,cromeyi kullana biri değilim sorunlu bir tarayıcı. 4-Her tarayıcıyı kurabilirsin,uğraşmadan çözemezsin işletim sistemi denetim masasına gir beynine girmiiş olursun hangi seçnek ne yapıyor öğrenirsin,okadarda zor değil bilgisayar kullanan biri için hatta öğrendin mi neden şimdiye kadar kullanmadım dersin.
sağol verdiğin bilgiler çok işime yaradı yavaş yavaş alışacam işte bilgisayara . bilgisayar nasıl sence bakma fırsatın varsa teknosadan aldım biraz pahalı diyebilirsin ama oyun vs oynamam sadece oyun internet için aldım
Cümlen ilginç olmuş oyun oynamam ama oyun ve internet için aldımNormal beyaz renk özellikleri i7 7620qm işlemci gt525m ekran kartı toshıba'nın leptoplarını pahalı sattığı doğru almışsınız hayırlı olsun işinizi fazlasıyla görür.
film diyecektim yanlış yazmışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme