Şimdi Ara

toshiba satellite l850-1rh driver sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktanda anlıyabileceğiniz gibi toshiba marka notebook'um var yaklaşık 4 ay önce aldım garanti devam etmekte, aldığımda windows 8 yüklü birşekilde sorunsuz olarak aldım, hiçbir ısınma ve ses çıkarma gibi bir sorunu olmayan bilgisayarıma dün itibariyle windows 8.1 araştırmalarına bakarak performans ve diyazn olarak yükseltmeler yapıldığı görüp indirdim ve sanırsam bu benim için büyük bir sorun oldu bilgisayarımda bf3, totalwar rome 2 ve bir çok görüntü tarafından tatmin eden oyunları çok rahat oynaya biliyordum ancak yükledikten sonra bilgisayarımda gereksiz takılmalar 10 saniye'de açılan bilgisayarımın 40 saniye'de açılması ve dahası olarak ekran kartımın arayüzüne ulaşamamak gibi sorunlar ortaya çıktı. İşin kötü tarafı ekran kartımın driver sildiğim halde kendi sitesi olan amd'den driver indirmeme rağmen hala bana bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım yazılım olduğundan catlys mobility yüklenemiyor gibi bir hata alıyorum ve yardımlarınızı çok acil bekliyorum herkeze teşekkürler iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zippohm -- 22 Mart 2014; 22:12:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    17 yıl önce açıldı
    Satellite L505 13v bios silindi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.