Şimdi Ara

Toshiba Satellite L850-1RH Her oyunda Grafik kalitesi farketmeden FPS düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Bu güne kadar hep Desktop pc kullandım. Geçen sene üniversiteye başladığım sene Laptopun daha fazla işimi göreceğini düşünüp Tospisa Satellite L850-1RH modelini aldım kısaca özelliklerinden bahsetmek istiyorum;
    i7-3630QM 2.40 GHZ (8CPUs) 3.20 GHZ turbo boost
    8 Gb DDR3 Ram
    Amd Radeon hd 7670 2 GB 128 bit ekran kartı

Şimdi asıl konuya gelicek olursam ben bu bilgisayarı 2 defa servise verdim ilk gidişinde sanırım pc çökmüştü hiç açılmıyordu 1 ay sonra ancak servisten alabildim evet tam 1 ay ve 1 Tb Hdd yerine 670 Gb hdd ile geldi elime. Daha sonra ekranda görüntüler kaymaya çizgiler oluşmaya başladı ekran kartında sorun olabileceğini düşündüm. Servise götürdüm anakartında sorun olabiliyor bu modelin dediler 1 ay daha bilgisayarsız kaldım (bilgisayar mühendisliği okuyorum)... Anakartını değiştirip format atmışlar. Servisten geldiğinde Oynadığım en basit oyun örnek vermek gerekirse Legue of legends ve Knight Online gibi oyunlarda bile yerli yersiz grafik kalitesini değiştirmekle çözülmeyen FPS düşüşleri yaşamaya başladım ani ve geçici fakat çok ama çok can sıkıcı düşüşler. Sizce ne yapmalıyım tekrar servise verip yine 1 ay bilgisayarsız kalmakta istemiyorum açıkçası ama ben bu laptoptan nefret ettim sizce benim bunu iade etme şansım yokmu nasıl işliyor bu iade koşulları bana biraz akıl verin :(

EDİT: 2. monitörle alakası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildLesS -- 8 Mayıs 2015; 19:13:48 >

• bilgisi olan yokmu bu konuda
  • slm hocam 1 Tb Hdd yerine 670 Gb hdd ile geldi öncelıkle servıse gıdın soyleyın yoksa sızı tüketici heyetine şikayet edin. bence gıdın servıse gerı verın ve 1 ayda olsa bekleyın ztn hırsızlıklarını yapmıslar
  • Öncelikle geçmişolsun
    Toshiba servisi normal şartlarda göre bileceğiniz en iyi servislerdendir ilk önce bunu belirteyim diğer yandan sorunlarınıza gelince.

Yapmanızı tavsiye ettiğimi şeyler aşağıdaki gibi
    1 - iobit driver booster yazılımını kurun driverlerı bir güncelleyin.
    2 - Sisteminizde Malware gibi kötücüller varmı kontrolunu sağlayın Malwarebyte indirip bir taratın..
    3 - Hdd düzgün çalışıyormu bakmak için hd tune indirin ve health sekmesinde eğer sarı yada kırmızı bir ibare varsa resmini çekin ve burada paylaşın..

670gb hdd piyasada yok bildiğim kadarıyla ya yanlış bölümlenmiş yada recovery bölümü abartılarak yapılandırılmış bir hdd niz var. Bu kısmı windowstan diğer kısmı recovery kısmını silip birleştirme yapabilirsiniz sanıyorum..

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.