Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ediyorum,
    hemen cvplar geldi.

Ama ben bi iş için Ankaraya gittim,orda bi
    kampanya gördüm bi yerde. 1299dolar+KDV'ye
    Acer Aspire 5670 var.

Centrino duo 1.66
    512 ddr2 ram var + 512 de ben alcam
    256 mb ATI ekran kartı
    wireless+bluetooth+dvdrw falan gerisi hep aynı
    parlak ekran bi de

neyse özetle bu bilg. 2300 YTL'ye geliyo
    halbuki Toshiba 2550 YTL gibi bi rakam (dolar da artıyo hergün)
    Bimekste kampanya devam ediyo dediğiniz gibi 512 ram hediye

ama kıyaslayınca ve yorumları okuyunca Core Duo olması
    ve şu ünlü toshiba wireless sorununun devam etmesinden
    dolayı Acer almaya karar verdim (hem fiyatı da ucuz)
    yarın alıyorum.

İnş. bu foruma da saygısızlık olmamıştır.hani bu kadar
    toshiba kullanıcısı arasında ama napiym?
    onla ilgili yorumları yazarım artık.

ilginize teşekkürler,
    byes

• quote:

Orjinalden alıntı: zcokgunlu

ne demek dostumverdiğin para az bir para değil. ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa, sana hangisi uygunsa oun alacaksın tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zcokgunlu

slm millet,

öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ediyorum,
    hemen cvplar geldi.

Ama ben bi iş için Ankaraya gittim,orda bi
    kampanya gördüm bi yerde. 1299dolar+KDV'ye
    Acer Aspire 5670 var.

Centrino duo 1.66
    512 ddr2 ram var + 512 de ben alcam
    256 mb ATI ekran kartı
    wireless+bluetooth+dvdrw falan gerisi hep aynı
    parlak ekran bi de

neyse özetle bu bilg. 2300 YTL'ye geliyo
    halbuki Toshiba 2550 YTL gibi bi rakam (dolar da artıyo hergün)
    Bimekste kampanya devam ediyo dediğiniz gibi 512 ram hediye

ama kıyaslayınca ve yorumları okuyunca Core Duo olması
    ve şu ünlü toshiba wireless sorununun devam etmesinden
    dolayı Acer almaya karar verdim (hem fiyatı da ucuz)
    yarın alıyorum.

toshiba kullanıcısı arasında ama napiym?
    onla ilgili yorumları yazarım artık.

ilginize teşekkürler,
    byes

hayırlı olsun

• baya ii almışsın
  • Arkadaşlar, toshiba m70-160'ım için 9-cell ya da 12-cell pil bulabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

Arkadaşlar, toshiba m70-160'ım için 9-cell ya da 12-cell pil bulabilir miyim?

bilen yok galiba...
  • Herkese merhaba,
    Yazilan yorumlarin hepsini okudum, bol bol diger Toshiba modellerine ve diger markalarin modellerine baktim, ve M70-160 almaya karar verdim. Sorularim şunlar olacak:

1) Ağ sorununu Bimeks'te deneyip sorunsuz oldugunu gorursek eve geldigimizde sorun yasamayiz degil mi? Yani sorunsuz bir pc durup dururken sorun cikarmaz, uretim hatasi var da sonradan nuksetmesin?

2)
    Wireless modemim henuz yok. M70 ile sorunsuz calisacak hangi wireless modemi alayim ve bu notebook ile en iyi uyumu saglayan wireless karti hangisidir (karti ayri aliyoruz sanirim icinde gelmiyor degil mi)

3) Bimeks'te hala 512 ram hediye ediliyor mu? İçerenköy Carrefour'daki Bimeks'ten almayi dusunuyorum.

4) Pil omru gercekten ne kadar gidiyor? 2.27 yaziyor katologunda, cok dusuk geldi bu. Toshibalar daha yuksek dayaniyordu bildigim kadariyla.

Tum M70 160'cilara sevgiler :)..
  • Oleyyyyy
    http://static.bimeks.com.tr/lib/images/promotion/208_detail.pdf?ref=011.1 :)
    Halen 512 ram + canta hediye! + Arties wireless modem + webcam hediyeli $99 ve maksimum karta hepsi 12 taksit :) super yaaa 1. ve 4. sorularimin cevaplarini bekliyorum ama :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Herkese merhaba,
    Yazilan yorumlarin hepsini okudum, bol bol diger Toshiba modellerine ve diger markalarin modellerine baktim, ve M70-160 almaya karar verdim. Sorularim şunlar olacak:

1) Ağ sorununu Bimeks'te deneyip sorunsuz oldugunu gorursek eve geldigimizde sorun yasamayiz degil mi? Yani sorunsuz bir pc durup dururken sorun cikarmaz, uretim hatasi var da sonradan nuksetmesin?

2)
    Wireless modemim henuz yok. M70 ile sorunsuz calisacak hangi wireless modemi alayim ve bu notebook ile en iyi uyumu saglayan wireless karti hangisidir (karti ayri aliyoruz sanirim icinde gelmiyor degil mi)

3) Bimeks'te hala 512 ram hediye ediliyor mu? İçerenköy Carrefour'daki Bimeks'ten almayi dusunuyorum.

4) Pil omru gercekten ne kadar gidiyor? 2.27 yaziyor katologunda, cok dusuk geldi bu. Toshibalar daha yuksek dayaniyordu bildigim kadariyla.

Tum M70 160'cilara sevgiler :)..

1) Hayır sorun olmaz, ama orada bağlandıktan sonra explorer'ı falan da aç bak gerçekten bağlanıyor mu diye

2) Airties RT-210 (çift antenli) modem kullanıyorum. 7/24 açık, henüz bir sorun yaşamadımEvin bir ucundan diğer ucuna mükemmel sinyal kalitesiyle çekiyor.

3) Evet hala hediye 512mb ddr2 ram kampanyası sürüyor.

4) Sadece internet ofis işleri müzik dinleme falan 2.5 saati buluyor. Ancak maximum 1.5 saat falan oyun oynayabiliyorsun. Ama normal zaten. Çünkü x700 ekran kartı var babalar gibiBu sorunu yüksek kapasiteli extra pille çözebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 12 Haziran 2006; 8:01:49 >

• Birkaç foto ekleyelim de gözümüz gönlümüz açılsın
    http://img133.imageshack.us/my.php?image=img00884ac.jpg
    http://img215.imageshack.us/my.php?image=img00875cm.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 15 Haziran 2006; 16:11:43 >

• Bilgiler için çok teşekkürler, birazdan stok durumu hakkında bilgi alıp hangi şubelerinde varsa gidip ordan alacağım Bilgiler ve fotograflar icin tesekkurler electronics.. Bu arada pil durumunu ne tur bataryalarla cozebiliriz? Bimeks'te ayriyetten satiliyor mu sormadim ama fiyatlari ne durumda bataryalarin? Nasil bir extra pil durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 12 Haziran 2006; 10:48:31 >
  • valla eline sağlık çok güzel fotolar bu aletle ilgili bir sorun yaşayan oldumu problemli bir yanı varsa hemen çözelim zaten bimeksteki satış ta görevli arkadaşlar çok ilgili en ufak sorunda değiştiriyor
  • Bimeks'teki arkadaslar wireless sorununun farkinda, ve dediler ki bana telefonda "son 2 aydir sattigimiz lap-top'larda sorun yok, bug'i giderilmis sorunsuz bi halde teslim ediyoruz, guvenle alabilirsiniz, en ufak sorunda degistiririz zaten" dediler daha ne olsun
  • walla bende sonunda perşembe günü bimeksten aldım m70-160.ürün baya hoşuma gitti yalnız ilk aldığımda recovery yapınca harddisk tek partition oldu şimdi onu yeniden bölücem.yalnız size br sorum var şimdi ben birde ubuntu linux kurucam bu aletin driverlarını nereden bulabilirim?
  • şu driver ı güncelleme işini yapamadım nasıl oluyo
  • merhaba arkadaşlar
    toshiba SATELLİTE M70-162
    hakkında bilgisi olan varmı __??
    teknosa kataloğunda HD (high definitoin) özelliği mevcut diyor. ama teknosaya mail attım
    cevapta bu özelliğin mevcut olmadığını söylüyorlar ....
    bu modeli kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim
    linki tıklayın

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=111&productid=bd700743
  • Arkadaşlar driver sorununu buradan çözebilirsiniz:
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU

Ayrıca hatırlatma: Laptopu ilk açtığınızda "Sürücüler ve Araçlar CD-ROM'u Yarat" diye bir html belgesi var. Sonradan problem olmaması için lütfen buradan tüm driverları bir cd'ye yazın
  • electronics;

notebookunu wireless bağlantı ile kullanırken speedtest.ttnet.net.tr adresine girip sonucunun screenshotını buraya koyabilir misin?

şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvz

electronics;

notebookunu wireless bağlantı ile kullanırken speedtest.ttnet.net.tr adresine girip sonucunun screenshotını buraya koyabilir misin?

şimdiden teşekkürler,

tabii ki @gvz, testi yapıp koyacağım hemen
  • Bağlantı hızım 256kbps sınırsızModemim Airties RT-210Bilgisayarım Toshiba M70-160
    http://img133.imageshack.us/my.php?image=speedtest3ge.jpg

Görüldüğü gibi hız olarak kablo ile bağlanmaktan hiçbir farkı yok. 26kb/s. Hız testini yaparken modem ile laptop arasında yaklaşık 10-15 metre mesafe vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 15 Haziran 2006; 16:16:49 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.