Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanımsal bi problem yoktur dimi? öyle olsa agı hiç görmemesi gerekiyodu diye düşünüyorum. Acaba yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caporzo -- 21 Mayıs 2006; 19:26:08 >
  • donanımsal sorun yoktur.olsada bimeks değiştirio.electronics inkini değiştirdi benim eskisini değiştirdi.adsl in wirelessi dağıtım alanı küçük olabilir.küçükse yayın kesilip 20 sn sonra gelir.o arada durduruyodur bağlantıyı.böyle olabilir belki.başka adsldede denersen ii olur.diğer adsl dede aynısını yapıosa laptopda yapmıosa adsl de sorun vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: caporzo

benim m70-160ta kablosuz ag baglantısını görüyor fakat baglan dedigimde deniyor bi süre sonra hiçbir hata vermeden durduruyor denemeyi ve baglanamıyorum. acaba sizinde mi aynı şekilde baglanmıyordu? yoksa benim agda mı bi problem var?

bağlanmayı denediğinde uğraşıyor, ancak en sonund kısıtlı bağlantı gibi bir problem varsa korkarım ki bendeki sorun da aynısıydıBen hiçbir kablosuz ağa bağlanamamıştım. eğer olmuyorsa direk bimekse git, hallediyorlar orada. Sonunda test de ediyorlar.
  • @caporzo nasıl oldu sorun? Düzeldi mi? Bilgilendirir misin?
  • Selamlar arkadaşlar , Bende yaklaşık 7 aydır M70-159 kullanmaktayım. Bu ay 2. 512 Mb DDR2-533Mhz aldım ve kendim taktım, servise va götürmeden, ancak ogünden beri fan sesi hiç drumamaya başladı sürekli çalışıyor, sıcaklık sürekli 49 derece de , acaba 2. ram'i geri mi çıkartsam diyye düşünüyorum, varmı aynı durum ile karşılaşan..
  • 49 derece fazla değil ki. Dizüstünde performans = sıcaklık. Bence herşey normal

quote:

Orjinalden alıntı: tarcinbey

Selamlar arkadaşlar , Bende yaklaşık 7 aydır M70-159 kullanmaktayım. Bu ay 2. 512 Mb DDR2-533Mhz aldım ve kendim taktım, servise va götürmeden, ancak ogünden beri fan sesi hiç drumamaya başladı sürekli çalışıyor, sıcaklık sürekli 49 derece de , acaba 2. ram'i geri mi çıkartsam diyye düşünüyorum, varmı aynı durum ile karşılaşan..
  • @electronics
    kusura bakma bikaç gündür nete uzaktım. bende hiçbir hata vermiyor kısıtlı baglantı falan demiyor sadece denemeyi durduruyor? aslında daha garip bişey var 2 tane daha laptopla denedim 3 makinada yan yana digerleri agı bile görmezken (public wireless) benimki görüyor fakat baglanamıyor. sanırım agda bir problem var. wireless kullanıcagım bişey degil ama yinede merak ediyor insan. 1 ay kadar şehir dışındayım bimekse de gidemem artık birgün denk gelirse ögrenicem çalışıp çalışmadıgını.
  • quote:

@electronics
    kusura bakma bikaç gündür nete uzaktım. bende hiçbir hata vermiyor kısıtlı baglantı falan demiyor sadece denemeyi durduruyor? aslında daha garip bişey var 2 tane daha laptopla denedim 3 makinada yan yana digerleri agı bile görmezken (public wireless) benimki görüyor fakat baglanamıyor. sanırım agda bir problem var. wireless kullanıcagım bişey degil ama yinede merak ediyor insan. 1 ay kadar şehir dışındayım bimekse de gidemem artık birgün denk gelirse ögrenicem çalışıp çalışmadıgını.

bir de şunu dener misin? (Not: aradaki boşluk silinecek)
    http://rapid share.de/files/21236160/M70_Wireless.doc.html

• bu gerçekten çok mantıklı geldi kablosuz bi ag yakaladıgımda denicem teşekkurler electronics
  • quote:

bu gerçekten çok mantıklı geldi kablosuz bi ag yakaladıgımda denicem teşekkurler electronics

umarım işe yarar
  • öncelikle selamlar,
    geçen hafta bimeksten m70-160 satın aldım. bilgisayarı açıp kullanmaya başladıktan 5-6 dakika sonra ekranda beyaz leke bir leke oluşmaya başlıyordu. Açık renkli arka planlarda belli oluyordu. Ölü piksel olmadığı kanaatine vardım (bimeks de benimle aynı fikirde)
    Ayrıca nfs most wanted kurdum bilgisayara. Oyuna girip oynamaya başladıktan kısa bir süre sonra ekranda renkler karışıyor bilgisayar kilitleniyordu. Oyundan veya güncellemem gereken ekran kartı sürücüsünden kaynaklandığını düşündüm. Fakat daha sonra dvd izlerken yine aynı sorunu yaşayınca olayın donanımsal olduğuna karar verdim.
    Bimekse gidip bilgisayarı yenisiyle değiştirmeleri için verdim. Benden kaynaklanan bir hata olmadığından emin olup bilgisayarı değiştirecekler, aramalarını bekliyorum.
  • merak etme elecktronics in wireless problemi vardı onun için bile değiştirdiler seninkinide değiştirirler
  • m70-160 için ekran kartı sürücüsünü yenilemek gerekir mi?
  • quote:

m70-160 için ekran kartı sürücüsünü yenilemek gerekir mi?

ben yenilemedim. ancak muhakkak ki daha iyi olacaktır. malum catalyst 6.5 de çıktı
  • bende lettop var onun biosuna şifre koydum ama unuttum. onu nasıl çözecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: erti61

bende lettop var onun biosuna şifre koydum ama unuttum. onu nasıl çözecem

toshiba m70-160 mı laptopun?
  • ben yenilemedim.gayet ii çalışıo ama yenilersen daha ii olur
  • electronics:

senin wireless ı düzelen yeni laptopunda wireless cardı intel 2200BG mi Atheros mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: playdead

electronics:

senin wireless ı düzelen yeni laptopunda wireless cardı intel 2200BG mi Atheros mu?

intel 2200BG
  • quote:

m70-160 için ekran kartı sürücüsünü yenilemek gerekir mi?

ben sürücünün tarihine baktım, yaklaşık 1 sene öncesini gösteriyordu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.