Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ayrıca pardon arkadaşlar, hdd 80 gb sata'ymış (Yanlış biliyormuşum)
  • pes5,nba06,generals ve age of empires ı baya ii çalışıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: princimen

Arkadaşlar bende de toshiba m70-160 notebook var. Makinanın genel performansından çok memnunum herkese öneririm. Bir çok oyunu sorunsuz çalışmasına rağmen (pes5 , nba06 ,generals... gibi) , age of empires bi türlü çalışmıyor. Oyunu açmaya çalıştığımda da "Could not intialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw" uyarısı çıkıyor hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

aynı msg bandede çıkıyor
    hatta işlemciyi 800 görüyo
    devam dediğim zaman direkt oyuna giriyor
    sorunsuz oynuyorum yani
  • arkadaslar internette gezinirken mause sesi geliyor (yani tık lama sesi) ben tıklamadıgım halde. bunun sebebi ne olalabilir acaba...bilen arkadaslar yanıtlarsa sevinirim?????
  • electronics; directx 9c yuklu hatta tekrar yukledim eksiklik olabilir mi diye ama sonuç ayni hala ayni hatayı veriyor.

meten; bende çıkan hata uyarısında devam etme seçeneği çıkmıyor sadece tamam seçeneği var.

ilginize teşekkür ederim yeni fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
  • Evet sonunda wireless problemim çözüldü

Bugün bimekse gittim ve wireless çalışmıyor dedim. Açtılar laptopu, test ettiler baktılar ki bağlanmıyor. Sonra format atmamız gerekli dediler. Dedim ben attım yine olmadı, ama onlar da kendileri denemek istediler. Format attılar ama soru tekrardan çözülmedi.

Sonra Mehmet Bey(teknik servis bölümünde bimeksin) laptopun arızalı olduğunu söyledi ve "size yeni bir toshiba m70-160 verelim" dediOnu açtık ve wireless'ı denedik. Cillop gibi çalışıyo wallaSonra eve geldim, ve günlerdir bağlanamadığım airties rt-210 koblosuz modemimle çok iyi bir bağlantı kurdum. Evin diğer köşesinden bile çok iyi çekiyor. Şu anda wireless'tan yazıyoru mesajı

Bana yardımcı olan öncelikle Aytekin Bey'e ve bimeks çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Oh bea rahatladım sonunda

• Şükürler olsun forumun önemli bir problemi halloldu Bu arada Bimeks'e bravo

quote:

Orjinalden alıntı: electronics

Evet sonunda wireless problemim çözüldü

Bugün bimekse gittim ve wireless çalışmıyor dedim. Açtılar laptopu, test ettiler baktılar ki bağlanmıyor. Sonra format atmamız gerekli dediler. Dedim ben attım yine olmadı, ama onlar da kendileri denemek istediler. Format attılar ama soru tekrardan çözülmedi.

Sonra Mehmet Bey(teknik servis bölümünde bimeksin) laptopun arızalı olduğunu söyledi ve "size yeni bir toshiba m70-160 verelim" dediOnu açtık ve wireless'ı denedik. Cillop gibi çalışıyo wallaSonra eve geldim, ve günlerdir bağlanamadığım airties rt-210 koblosuz modemimle çok iyi bir bağlantı kurdum. Evin diğer köşesinden bile çok iyi çekiyor. Şu anda wireless'tan yazıyoru mesajı

Bana yardımcı olan öncelikle Aytekin Bey'e ve bimeks çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Oh bea rahatladım sonunda

• quote:

Hadi geçmiş olsun, gözün aydın. Ne oldu şimdi notebook'u değiştirdilermi wireless yüzünden? Eğer öyle ise Bimeks'i takdir ettim valla...

• quote:

Orjinalden alıntı: hhcihan

quote:

Hadi geçmiş olsun, gözün aydın. Ne oldu şimdi notebook'u değiştirdilermi wireless yüzünden? Eğer öyle ise Bimeks'i takdir ettim valla...

evet abi değiştirdiler, ben de taktir ettim kendilerini. şimdi herşey sorunsuz

• quote:

quote:

quote:

evet abi değiştirdiler, ben de taktir ettim kendilerini. şimdi herşey sorunsuz

Wallaha helal olsun Bimeks'e hemde onlarca kere helal olsun. Gerçi markanın Toshiba olmasından mı kaynaklanıyor bu olay yoksa hakikaten Bimeks'in marifetimi merak etmiyor değilim. Herneyse senin sorunun çözülmüş ya, önemli olan o
    Nasıl wireless olayı keyifli değil mi? Havalar ısındı, ben şimdi balkondayım, evimde denize sıfır. Değmeyin keyfimeeeee.....

• gözün aydın bir wireless için laptopu değiştirdiyse diyecek bişi yok.bu arada teknosaya
  • oooooo hhcihan senin keyfte valla süper keyif o evi bana sat birde ben yapım okeyfi
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibam70

oooooo hhcihan senin keyfte valla süper keyif o evi bana sat birde ben yapım okeyfi

Maalesef satılık değil sevgili kardeşim. Ama istersen gel misafirim ol ehhehehhe
    Bak balkonumdan görünen manzara bu, kenarlardan biraz kırpmak zorunda kaldım,
    aslında tam 180 derece çekmiştim ama sığmaz diye kırptım. Biraz şımarık gördüm kendimi

Edit: Yinede sığmamış yaw

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhcihan -- 20 Mayıs 2006; 22:58:55 >

• ben olsam bir masa bir sandalye atarım denize en yakın yerde çimlerin üstüne orada otururum daha ii.adsl çekmez ama olsun adsli uzatırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibam70

ben olsam bir masa bir sandalye atarım denize en yakın yerde çimlerin üstüne orada otururum daha ii.adsl çekmez ama olsun adsli uzatırsın

Burası küçük yer kardeş, millet görmemişe bak die dalga geçer ondan sonra
    Ama balkona çıkarırsam modemi, her türlü çekeceğini düşünüyorum. Çünkü evden 60-70 metre sonra deniz....
  • yaa bırak bunları bırak dalga geçsinler deniz sesiyle laptopla oynamaktan daha ii ne var ben bu yaz tatil köyüne gideceğimizde eski laptopu götürüp şenzlongun altında oynıcam hemde antika havası atarım ben çok severim öle laptopla oynamayı
  • quote:

Nasıl wireless olayı keyifli değil mi?

Süper bişeymiş yaw
  • benim m70-160ta kablosuz ag baglantısını görüyor fakat baglan dedigimde deniyor bi süre sonra hiçbir hata vermeden durduruyor denemeyi ve baglanamıyorum. acaba sizinde mi aynı şekilde baglanmıyordu? yoksa benim agda mı bi problem var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caporzo -- 21 Mayıs 2006; 18:43:56 >
  • bende öyle bir sorun yok.senin ağda sorun vardır yada adsl in wirelessinde sorun vardır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.