Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cep telfndakı mmc kartı ben okutamadım. boyut olarakda sd kart ile aynı değil. okutan arkadaş var mı acaba diğer kartları?
  • !!!!!DİKKAT!!!!! EKRAN KARTI 128PAYLAŞIMSIZ+128PAYLAŞIMLI

windows üzerinden görülen video ram toplam rami 256mb gösterir. ama nekadarı paylaşımlı anlaşılmaz.
    ctrl+alt+del ile açılan pencerede performans sekmesine girin. altta fiziksel bellek diye bir bölüm var. toplam bellekten kullanilabilir belleği çıkararak ne kadar ram kullanıldığını hesaplayın.
    ardından uygulamalar sekmesinde programların kullandığı ramlari toplayın.
    şimdi bu ikisini birbirinden çıkarın. sonuç tam olarak 128mb!!!. program olarak gözükmeyen bu 128 mb, ekran kartının ramden kendisine ayırdığı bölüm.

ayrıca bilgisayarınıza everest home edition kurun.
    sağdan görüntü birimi--->grafik işlemci(gpu) sekmesine tıklayın. burada bellek boyutu 128mb yazdığını göreceksiniz. bu ekran kartı üzerindeki PAYLAŞIMSIZ bellektir.
    sağdan görüntü birimi--->windows görüntüye girin. burada ise toplam bellek 256mb gözükür. (paylaşımsız+paylaşımlı)

hepimize geçmiş olsun kandırıldık!!!

• dostum sen m70-160 ların 128+128 olduğunu daha yeni mi öğreniyon merak ediyosan sonuna kadar takip edeceksin bimeks le konuştum daha bugün her şeyi sordum ekran kartı ATI X700 256 MB HM diye yazıyor HM kelimesi Hyper Memory nin bai harfleridir buda sistemin rami kullanarak belleğini arttırdığını gösterir 128+128 bu x700 ler ve alıp kullanıpta kötü beğenmedim oyunları oynayamıyom diyen gör medim bi tek birisi far cry ı 1024x768 full detay 4xAA yapmış ondan açmamış oda zaten uçmuş masaüstü bile zor açar o oyunu

http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=&Image=34-114-215-01.jpg%2C34-114-215-02.jpg%2C34-114-215-03.jpg%2C34-114-215-04.jpg%2C34-114-215-05.jpg%2C34-114-215-06.jpg%2C34-114-215-07.jpg%2C34-114-215-08.jpg%2C34-114-215-09.jpg%2C34-114-215-10.jpg%2C34-114-215-11.jpg%2C34-114-215-12.jpg%2C34-114-215-13.jpg%2C34-114-215-14.jpg&CurImage=34-114-215-01.jpg&Description=TOSHIBA+Satellite+M70+Intel+Celeron+M+1.7GHz+15.4%22+Wide+XGA+512MB+80GB+DVD+Super+Multi+ATI+RADEON+Xpress+200M+NoteBook+-+Retail

bu adreste M70 lerin güzel fotoları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delvirina -- 8 Nisan 2006; 20:43:18 >

• Bu m70-160 lar bimeks te 512 mb ramli hediye olarak veriliyor yani 1GB ramli bunu 2x1 kingston ram taksak ddr2 533 mhz lik alet sapıtırmı yoksa stabil çalışırmı
  • Emin ol çok daha performanslı çalışacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

Bu m70-160 lar bimeks te 512 mb ramli hediye olarak veriliyor yani 1GB ramli bunu 2x1 kingston ram taksak ddr2 533 mhz lik alet sapıtırmı yoksa stabil çalışırmı
  • arkadaşlar m70-160 lar paylaşımlı değil.hesapladım.256 çıktı.görüntü özelliklerinde 256 mb-vram ddr2 yazıyor bimeksede sordum (konya bimeks in müdürü bizim akraba)bana güvenin tamamen paylaşımsız.bir de atı nin hiçbir ekran kartı paylaşımlı değildir.bimekste hesapladı 256 çıktı gelen kutunun üztünde ati x700 256 mb vram ddr2 16x PCI express paylaşımsız yazıo.
  • arkadaşlar bilgisayarınızda 3Dmark05 benchmark programını çalıştırıp sonucunu burada paylaşır mısınız?
    ben 2470 aldım
  • ben de aldım arkadaşlar bu laptopu
  • Arkadaslar
    wireless bağlantı mükemmel gösteriyor ancak sayfalar çok geç açılıyor neden olabilir?
  • arkadaşlar bu laptop u dvd-wr ı çok mu sesli çalışıyor acaba...xp pro kurarken masanın üstünde titreşim oluyor...titriyor yani alet..sizce dvd-wr arızalımıdır..hemen cevap yazarsanız iyi olur..endişelenmeye başldım....pazar günü aldım...gidip değiştiririm...teşekkürler....
  • Bu dvd rom bendede çok sesli çalışıyor
    tabir yerindeyse takır tukur ses çıkyor
    Ama dvd de
    cd de o kadar değil
    bu konuda fikri olan varda yazsın lütfen
  • denetim masasında akustik susturucu var ona giri sesiz modu işaretleyin ama performansı biraz düşer.
  • Arkadaşlar toshiba m70-160 laptopumla wireless ağlara bağlanamıyorumtoshibanın yabancı forumlarına da baktım, bayağı sorunlu kişi var. intelin yeni driverını indir, sorun %90 çözülür dediler ama olmadı
  • Arkadaşlar bende de toshiba m70-160 notebook var. Makinanın genel performansından çok memnunum herkese öneririm. Bir çok oyunu sorunsuz çalışmasına rağmen (pes5 , nba06 ,generals... gibi) , age of empires bi türlü çalışmıyor. Oyunu açmaya çalıştığımda da "Could not intialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw" uyarısı çıkıyor hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: princimen

Arkadaşlar bende de toshiba m70-160 notebook var. Makinanın genel performansından çok memnunum herkese öneririm. Bir çok oyunu sorunsuz çalışmasına rağmen (pes5 , nba06 ,generals... gibi) , age of empires bi türlü çalışmıyor. Oyunu açmaya çalıştığımda da "Could not intialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw" uyarısı çıkıyor hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

bir de directx 9c yi yükleyip dener misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

@electronics ne yaptın dostum halledebildin mi wireless işini, merak ettim bende...? Ya servise bir götür istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hhcihan

quote:

@electronics ne yaptın dostum halledebildin mi wireless işini, merak ettim bende...? Ya servise bir götür istersen.

dostum bugün bimeks'e götüreceğim, olmadı ya çözemedim
    Aslında şimdi servisle muhattap olmak istemiyorum, çünkü bimeks ilk 15 gün içindeki sorunları direk olarak halledeceklerini söylemişti. Daha bir hafta oldu. Bi kıllık yapmazlar inşallah

• quote:

quote:

quote:

Aslında şimdi servisle muhattap olmak istemiyorum, çünkü bimeks ilk 15 gün içindeki sorunları direk olarak halledeceklerini söylemişti. Daha bir hafta oldu. Bi kıllık yapmazlar inşallah

Sorun yok o zaman, yani ilk 15 gün olayı varsa ve sözlerinde durursalar çok iyi. Dediğin gibi, umarım servisle muhattab olmazsın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun yok o zaman, yani ilk 15 gün olayı varsa ve sözlerinde durursalar çok iyi. Dediğin gibi, umarım servisle muhattab olmazsın..

sağolasın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.