Merhaba delvirina. 1 haftadır M70-160 kullanıyorum. Her şeyi ile çok güzel bi makine. ama ekranına biraz farklı bi açıdan baktığında görüntü bozuluyor. negatif film gibi görünüyor. Senin gibi çok kararsız kaldığım zamanlarda çok araştırdım bu laptop piyasasını. Packard Bell hakiki american markasıdır ve amerikada çok yaygın bi üründür. Türkiyede yeni yeni tutulmaya başladı. ekran konusunda sony bile yanına yaklaşamaz. ama bana soracaksan bütçen madem iyi sony al. o para ona verilir. benim biraz daha katacak param olsaydı. hiç düşünmeden alırdım. eğer sonyden vazgeçersen hiç başka bi ürüne bakmadan hemen sipariş ver toshiba M70-160 al. ekran konusunda abarttım biliyorum ama sadece siyah görüntülerde o şekilde görünüyor. mesela şu anda yazdığım sayfada hangi açıdan bakarsan bak çok net. gene de karar senin.
Saygılarımla, Sinan ERENLER
merhaba serenler yorumun ve yardimin için teşekkürler ama halen meraklıyım packard bell i görmeliyim yaf fiyatlarida bayağı uygunmuş belki kardeşimede bi tane alıcaz onada bir packard alırız ondan bi bakayim
quote:
Orjinalden alıntı: serenler
Packard Bell hakiki american markasıdır ve amerikada çok yaygın bi üründür. Türkiyede yeni yeni tutulmaya başladı. Saygılarımla, Sinan ERENLER
Burada bir düzeltme yapmak istiyorum. PB aslen Amerikan menşeili bir firma değildir. Amerika'da da yaygın falan değildir.
PB, aslen Japon NEC firmasının markasıdır. NEC, PB'yi bu marka altında Avrupa, Afrika ve Asya Pasifik'te pazarlar.
Arkadaşlar bu modelin wireless ını başka bi markayla karşılaştıran oldu mu? Bizim evde 3 laptop var :Biri dell biri casper ,biri de toshiba(benimki) diğer ikisi uzaktan(dışarda bi yerde) bi interneti görürken benimki hiçbi zaman görmüyor. (Ayarlarını yaptım çünkü normal bi wireless zone da görüyor.)Hatta dell bi cafede otururken civardaki tüm wireless ları görürken benimki içinde bulunduğumuz cafenin wireless ını zor görüyor. Nedeni sadece donanımsal bi sorun mu acaba?
Merhaba vertisol. Hayırlı olsun. Memnun kalacağına eminim ama ben bi şey sormak istiyorum. Ekrana farklı açılardan bakıldığında negatif film gibi görünüyor. çok rahatsız edici bi görüntü. özellikle film seyrederke oluyor. siyah renklerde daha çok farkediliyor. Toshiba M70-160 kullanan arkadaşlara soruyorum; sizin ekranınızda mı aynı yoksa benimkinde bi arızadan dolayı mı böyle. biliyorsunuz ki değiştirmek istendiğinde zaman geçmemesi gerekiyor. o yüzden bana acele cevap yazabilirseniz sevinirim. Almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. çok güzel bi ürün.
Sağol Serenler; Dediğin olay bende de oluyor...DOğrusu henüz film izlemedim ama Sim City oynarken yan taraftan baktığımda görüntünün senin dediğin gibi olduğunu farkettim ama ekranda masaüstü görüntüsü varken olmuyor...Diğer notebooklarda nasıl bilmiyorum ama normal birşey olabilir bu...
Ewet bende de aynısı oluyor.
(Şu iki üstteki soruma bi baksanız!!!)
bende M70-159 kullanıcısıyım wireless problemi bende de mevcut kablosuz bağlantı ayarlarından gelişmiş ayarlar menüsüne girip ordan intel kartın ayarlarına girip bu cihazı devre dışı bırakın seçeneğini tıklayın .ben bunu yaptığım anda alet direk bağlanıyor kablosuz ağa,halbuki tam tersi bi durum oluşması gerekirken alet sorunsuz bi şekilde bağlanıyor.intel wi-fi card sürücüleriyle windowsun sürücülerinin çakıştığını düşünüyorum.veya benimkinde böyle bir durum mevcut siz de deneyip görebilirsiniz.
m70 -160 ın pil süresi ne kadar arkadaşlar? 2.26 saat diyor sitesinde.bazı arkadaşlar ise 1.5 saat gittiğini söylemişler. bana 2.26 saat bile az geldi. sizcede düşük değil mi? bu kadar mı zor pil süresini uzatmak?
arkadaşlar bende de kablosuz bağlantı sorunu yaşanıyor. m70-160 var ve linksys wireless modem. başka sorun yaşayan var mı veya ne yapmam gerekiyor. bağlantım çok sık kopuyor ve zor bağlanıyor.
toshiba m70-160 da cpu ısısına nasıl bakılıyo?
Arkadaşlar şunu açıklamak istiyorum. Toshibalarda ısınma sorunu var deniyor. diğe makineler nasıl çalışıyor bilmiyorum ama benim M70-160 hiç kapanmadan 24 saat çalıştığı oluyor ve ben ısınma sorunu yaşamadım. Üstelik sürekli download ettiğim ve aktif olarak kullandığım halde ısınma sorunu yaşamıyorum. Makine buz gibi demiyorum. Klavyenin sol üst tarafında sıcaklık var ama işlemci ve ram lerin olduğu yer orası ve hdd de touch pad altında yani bu kadar ısınma çok normaldir. Almak isteyen ya da kullanan arkadaşların içi rahat olsun. Bi şey daha var ki, M70-160 2.00 ghz yani diğer makinelerden daha çok işlem yapıyor ve daha hızlı çalışıyor yani ısınması diğerlerine göre tabki daha fazla olacak.
şu wireless olayını hiç deneme fırsatım olmadı. o kadar çok problem geliyor ki denemek istiyorum. arkadaşlar kurulumlarınızı doğru yapın. driver ları yükleyin. bağlantı ayarlarınızı kontrol edin ve hala sorun yaşıyorsanız bence servise başvurun. ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum. wireless hiç deneyemedim ama bluetooth sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar merhaba
Bende iki gün önce performans ve hd ekran kallitesine hayran olarak m70-160 aldım.Tabir yerindeyse işim ve konumum nedeniyle bu kullandığım altıncı nootbook um ve makinayı biraz üzmek istedim bu kadar yüksek donanım şartlarına karşı ne yapacak diyerek ve sonuç bence mükemmel.Ne fujitsu-siemens ne dell nede hp bu makinanın eline su dökemez.Performans makinalarının en büyük dezavantajı takdir edersinizki ısınma veya bu ısınmayı soğutacak yüksel db li fanlardır fakat bu makinada tık yok ne ısınıyor nede fanı doğru dürüst devreye giriyor.Bence alacak olan ve sahibi olan arkadaşlar çok iyi bir karar vermiş hepimiz iyi günlerde kullanalım
Ya anlamadım bir türlü şu ısınma olayını...Kaç derece olması gerekiyor normalde? Benim notebook ortalama 45-46 C'de seyrediyor ( bi kere 8 saat Civilization 4 oynamıştım o zaman 50 derce olmuştu ) Bu ısı bana normal geliyor ama normal olanı daha iyi bilen biri varsa söylesin...
benimki 50 derecenin üstünde hep
Bluetooth ile başka aygıta dosya gönderirken notebook şifre istiyor bu şifre istemesini nasıl engelleyebilirim? Yada şifre nedir?
alpican sen ne yapıyorsun notebookta, yani çok kasan uygulamalr mı çalıştırıyorsun...eğer normal kullanımda 50 derecenin altına inmiyorsa teknik servise bi göstermende fayda var...Bir de notebook'un sol tarafında fanın olduğu yerin önü açık olsun ben bi kere oraya kitap koymuştum o zaman 52 derece olmuştu...Ayrıca sehpa yada masa gibi zeminlerde de daha az ısınıyor...
sadece nette sorf yaparak ve birkaç wordle uğraşarak bu dereceye çıkıyo. bir kere nfs underground oynadım 57 lieri buldu. fanın önü de açık masa üstünde de kullanıyorum. sanırım ev çok sıcak olduğu için öyle ama farketmez çalışsın da önemli değil ısısı
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
Bluetooth ile başka aygıta dosya gönderirken notebook şifre istiyor bu şifre istemesini nasıl engelleyebilirim? Yada şifre nedir?
şifre olarak 1234 dene, olması lazım
Isıya bakmak için hangi programı kullanıyorsunuz...Acaba diyorum farklı programlar, ısıyı farklı gösterebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: alpican
sadece nette sorf yaparak ve birkaç wordle uğraşarak bu dereceye çıkıyo. bir kere nfs underground oynadım 57 lieri buldu. fanın önü de açık masa üstünde de kullanıyorum. sanırım ev çok sıcak olduğu için öyle ama farketmez çalışsın da önemli değil ısısı