Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 aydır notebook araştırıyorum. Tam Hp4289 alcaktımki Hp4398 çıktı. dün bimekse sordum bu modelden haberleri yok. Oradaki arkadaş bana 1799 usd vereceksen toshiba m70-160 al dedi. Sıkı bir pazarlıktan sonra remi 1.GB ye yükseltip 2800000000 milyona buraktılar. Ellerinde 5 tane kalmış düşünüyüm deyip çıktım sizce ne yapıyım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
  • hemen al bana 1 gb 2862/12 ye malolmuştu
  • Almaya giderken bimeks'in 150 YTL lik hediye çekinide bi yerlerden bul
  • Bimeks'e sipariş verdim. 2 gün sonra alıyorum. Notbook almaya karar verdiğimde ilk olarak Toshiba M70-122 gördüm. Dış görünüş mükemmel ve özelliklerine baktım çok iyi. Ama üretimden kalkması ve Türkiyede bulunmamasından Toshiba M70-160 almaya karar verdim. Umarım iyi bir seçim yapmışımdır. Çünkü bunlarda upgrade olayı yapılmıyor yani alınca bi kez alınıyor. Ben notbook seçerken bu forum sayesinde karar verdim. Bu nedenle makine geldiği zaman görüşlerimi tekrar belirtirim.

Saygılar,
    Sinan ERENLER
  • hayırlı olsun...karar verebilmek güzel şey...Bence tercihin iyi....Görüşlerini bekliyoruz...
  • Toshiba M70-160 aldım. 3 gündür kullanıyorum. Uzun süren bi araştırmadan sonra karar verdim bu modele ve doğru karar verdiğimi anladım.

Makine çok şık. sessiz çalışıyor. ilave ram hediyesi var. yani şu anda 1 gb ram ile çalışıyor. ekrak kartı 256 mb. klavye kullanması rahat. ekran parlaklığı güzel. performans yönünden çok iyi. dvd denedim ve sorunsuz kullanılıyor.

Ama toshiba kullanıcılarından bi ricam olacak. Ben makine geldiği gün format attım. şimdi kafama göre kurdum. ama ilk geldiğinde toshiba wallpaper çok hoşuma gitmişti. şimdi onu arıyorum ama bulamıyourm. sitesinden aradım oradan da bulamadım. Toshiba kullanan arkadaşlarım bana bu jpg resmini gönderirlerse çok sevinirim.

serenler@hotmail.com

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER
  • millet ben su anda bimeks in sitesine girdim baktim direk acin sizde anasayfada m70-160 in resmi var tiklayin üzerine orada 1799$+kdv diyor 150 ytl lik indirim falan yazmıyor yani sadece 100 dolar indirmişler daha öncede sormuştum net bir cevap alamamıştım 100 dolar indirimli olan 1799 dolar lık fiyattan bir de bu 150 ytl lik çeki mi düşüyorlar yok tercih mi yapıyoruz yani 100 dolar yada 150 ytl lik çek bide bu bimeks te axess veya world card a peşine 12 yapmıyolarmı

birde bu m70-160 orjinal toshiba amblemli çantayımı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delvirina -- 4 Mart 2006; 19:29:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

millet ben su anda bimeks in sitesine girdim baktim direk acin sizde anasayfada m70-160 in resmi var tiklayin üzerine orada 1799$+kdv diyor 150 ytl lik indirim falan yazmıyor yani sadece 100 dolar indirmişler daha öncede sormuştum net bir cevap alamamıştım 100 dolar indirimli olan 1799 dolar lık fiyattan bir de bu 150 ytl lik çeki mi düşüyorlar yok tercih mi yapıyoruz yani 100 dolar yada 150 ytl lik çek bide bu bimeks te axess veya world card a peşine 12 yapmıyolarmı

birde bu m70-160 orjinal toshiba amblemli çantayımı veriyor

gerçi cevap verilmiş daha önce soruna ama cevaptan tatminmi olmadın anlamadım, sen aç bimekse sorsana birader en doğrusunu, en hızlı ordan öğrenirsin
  • Arkadaşlar merhaba nihayet bende m70-160 aldım. Makinadan çok menmunum. Sizlere bikaç sorum olacak birincisi ilk aldığım gün pilini tam bitirmeden 10 saate yakın şarj ettim tabi bu sürede makina açıktı pil tam dolu olarak kapattım sabah açtığımda %96ya inmiş ve pil %6ya gelince pil zayıf uyarısı vererek makina kendini kpattı. Tekrar şarj ettim %100 olunca adaptörü çektim hemen %99a düştü sizce bu normalmi. ama pil ağ bağlıyken ve dosya kopyalarken 2.5 saate yakın gitti. Delvirina arkadaşım bimeks makinayı 1899 usdye alırsan 250ytl hediye çeki, 1799a alırsan 150ytl hediye çeki veya 512MB ram hediye ediyor tercih senin. NOT: Hediye çekleri 1 nisan 30 nisan arası geçerli şimdiden teşekkürler.
  • Toshiba kullanıcıları. Makine ilk açıldığında ekranda görünen wallpaper arıyorum. Yok mu bana gönderecek birisi. Herkesin bilgisayarında var bu resim. Benimkinde de vardı ama ben formatladım ve kayboldu. çok hoşuma gitmişti ve arıyorum bulamadım. rica etsem 1280x800 formatında bana yollar mısınız.

serenler@hotmail.com

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: serenler

Toshiba kullanıcıları. Makine ilk açıldığında ekranda görünen wallpaper arıyorum. Yok mu bana gönderecek birisi. Herkesin bilgisayarında var bu resim. Benimkinde de vardı ama ben formatladım ve kayboldu. çok hoşuma gitmişti ve arıyorum bulamadım. rica etsem 1280x800 formatında bana yollar mısınız.

serenler@hotmail.com

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER

http://img62.imageshack.us/img62/2666/toshibasatellite1280x8002qo.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: hharas

Arkadaşlar merhaba nihayet bende m70-160 aldım. Makinadan çok menmunum. Sizlere bikaç sorum olacak birincisi ilk aldığım gün pilini tam bitirmeden 10 saate yakın şarj ettim tabi bu sürede makina açıktı pil tam dolu olarak kapattım sabah açtığımda %96ya inmiş ve pil %6ya gelince pil zayıf uyarısı vererek makina kendini kpattı. Tekrar şarj ettim %100 olunca adaptörü çektim hemen %99a düştü sizce bu normalmi. ama pil ağ bağlıyken ve dosya kopyalarken 2.5 saate yakın gitti. Delvirina arkadaşım bimeks makinayı 1899 usdye alırsan 250ytl hediye çeki, 1799a alırsan 150ytl hediye çeki veya 512MB ram hediye ediyor tercih senin. NOT: Hediye çekleri 1 nisan 30 nisan arası geçerli şimdiden teşekkürler.

elektrikten çıkarınca %99a düşmesi normal, %100 anca adaptöre takılıyken gözüküyo, ama makina kapalıyken bende pilde azalma olmuyo onu bi süre takip et bence, pil zayıflayınca aletin kendini kapatmasını falanda power saverdan ayarlayabilyosun istersen

• Arkadaşlar seviyorum sizleri. bi resim istedim anında bir kaç kişiden geldi. teşekkür ediyorum. pil konusuna gelince. arkadaşımız belki uyku modunda bırakmış olabilir. kapalı durumda o kadar pil harcmaz ama uyku modunda günlerce kalabilir.
  • Arkadaşlar pil olayını sayenizde çözdüm. birde şunu sorayım pil tam dolu olduğu halde adaptörle çalıştırmanın herhangibir zararı olurmu, siz ilk gün pili nasıl şarj ettiniz teşekkürler.
  • Ben mantığımı kullanarak hareket ediyorum. Cep telefonlarında olduğu gibi düşünelim. Tam boşalmadan doldurmak, tam dolmadan elektrikten çekmek pilin ömrünü azaltır. Masaüstü bilgisayar kullanıyor olsak bile UPS (güç kaynağı) kullanmak isteriz. yani notbook lardaki pil UPS görevi yapmakta olduğundan pilini çıkarmadan kullanmak daha mantıklı. herhangi bir akım dengesizliğinde bilgisayarın bi parçasının yanma tehlikesi söz konusu. Ama kullanmadığım zamanlarda adaptörü çıkarıyorum ki pil dolu olduğu halde şarj etmeye çalışmasın. Ara sıra da sadece pille kullanmak gerekiyor ki pilin tamamen boşalması sağlanmalı. Bu arada şu olayı da gene kendimce açıklamak istiyorum. Bilgisayar ilk alındığında şoklama dediğimiz olay yani bilmem kaç saat elektrikte şarj olayı. Arkadaşlar bu makine fabrikasından çıktıktan sonra zaten yükleme yapılması için bi süre kullanılıyor. yani şoklama zaten o zaman gerçekleşiyor. Cep telefonu değilki bu fabrikasından çıkınca paketleyip göndersinler. Şunu da belirteyim ki bunlar kesinlikle teknik bilgi olarak kabul etmeyin çünkü tamamen kendi mantığımı yürüterek söylediklerimdir.,

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER

• Arkadaşlar sizden bi yardım daha istiyorum. Aygıt yöneticisini açtığımda "Diğer Aygıtlar" içerisinde "Ağ denetleyicisi" ve "Büyük depolama birimi denetleyicisi" sarı renkli. yani bu donanımlar kullanılmıyor. Bunların driverlarını nereden bulurum ve bunlar ne ben anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada makine ilk geldiğinde bu sorun yoktu ben formatladım ve bütün driverları toshiba sitesinden indirdim ve yükledim ama bu donanımlar belli ki yüklenmemiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER
  • bişey soracam bi kaç yerde bu packard bell notebook ların ekranlarının çok iyi güsel görüntü verdiği diye bir şey duydum , gerçektede gördüm fakat notebook kapalıydı bu görüntüyü gören varmı, varsa m70-160 la bi karşılaştırırmısınız tahminim yüzde 99 m70-160 daha iyidir

birde kararsız kalıyom vede kafayı sıyırıyorum m70-160 mı almak yoksa üstüne bişeyler koyup sony vaio bx196xp mi almak diye sony 2. batarya veriyor vede her harükalde m70-160 i sollar yanyana gördüm ama arada 500ytl +kdv fark var vaioda 100 gb harddisk ve 2. extra 12 cell batarya hediye tabikide X-Black teknolojisi sizce bu fiyata değer mi siz olsaydınız napardınız bütçe olarak sony ide alabilirim almışken iyisinden olsun isterim özelliklede autocad ve DVD için alıcam oyun 2. plan benim için yorumlarınızı bekliyorum
  • Merhaba delvirina. 1 haftadır M70-160 kullanıyorum. Her şeyi ile çok güzel bi makine. ama ekranına biraz farklı bi açıdan baktığında görüntü bozuluyor. negatif film gibi görünüyor. Senin gibi çok kararsız kaldığım zamanlarda çok araştırdım bu laptop piyasasını. Packard Bell hakiki american markasıdır ve amerikada çok yaygın bi üründür. Türkiyede yeni yeni tutulmaya başladı. ekran konusunda sony bile yanına yaklaşamaz. ama bana soracaksan bütçen madem iyi sony al. o para ona verilir. benim biraz daha katacak param olsaydı. hiç düşünmeden alırdım. eğer sonyden vazgeçersen hiç başka bi ürüne bakmadan hemen sipariş ver toshiba M70-160 al. ekran konusunda abarttım biliyorum ama sadece siyah görüntülerde o şekilde görünüyor. mesela şu anda yazdığım sayfada hangi açıdan bakarsan bak çok net. gene de karar senin.

Saygılarımla,
    Sinan ERENLER

• Merhaba arkadaşlar, uzun bir kararsızlık ve araştırma dönemi sonucunda dün Bimeks'ten M70-160 modelini aldım...Notebook'un yanında 512 MB ram ve 1 adet USB çoklayıcı hediye olarak veriyorlar. Ben 150 YTL'lik kuponumuda verince bana 2610 YTL'ye mal oldu...Bimeksteki arkadaşlar sağolsunlar kalabalığa rağmen çok ilgiliydiler ve işlerini biliyorlardı...Fazla kullanma fırsatım olmamasına rağmen ilk izlenimlerim gayet iyi...Ekran görüntüsü güzel fakat sanki Packard Bell daha güzeldi ama olsun sonuçta High Defination ekran var bunda da...Sesi çok rahatsız edici değil, 4 saat civarı kullandım fan 2 yada 3 kez devreye girdi...4 saatin sonunda sol üst köşede biraz ısınma oldu fakat aşırı değildi...Bilgisayarı aldığımda harddiski bölmek istiyordum ama harddisk zaten 40GB - 40GB bölünmüş olarak geldi ( bu işten kurtuldum )...Şimdilik memnunum umarım ilerleyen zamanlarda da memnuniyetim devam eder...
    Benim bir sorum olacak, bu cpu ısısını nasıl görebilirim? Bunun için bir yazılım mı yüklemem gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.