Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ata72

yok bi uyumsuzluk olmaz, benimkide kingston

ben de ram taktırmayı düşünüyorum da rami nerden aldın? ben bimeks hediye çekiyle almayı düşünüyorum. bimekste ne marka ram takıyolar?? kaça takıyolar?
  • arkadaşlar geçmiş olsun (alanlar için) fiyat 1799 a düşmüş
  • alırken bimeksten almıştım, 58$dı galba, kingstonı kendileri getirdi ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: playdead

arkadaşlar geçmiş olsu n (alanlar için) fiyat 1799 a düşmüş

slm kardeş bende gördüm bugünkü hürriyet gazetesinde bişeyi sorucam bu e-yaşam ekini hürriyet gazetesi pazarlarımı veriyor ne zaman veriyor indirimi ne oluyo değişiomu
  • 2 haftada bir cumaları veriyor. Gelecek hafta var
  • Bu hafta içinde m70 160 alıyorum, çok araştırdım,çok okudum, sizleri takip ettim..

Peki normalde 1899$ +hediye çeki veriyorlardı 200$lık (o çeki de bir sonraki ay kullanabiliyordun)..Şimdi 1799$+çek mi yoksa çeksiz hali mi bu ?
  • ya ben sitesine baktım hala 1899 yazıyo ama belkide daha güncellemiler fiatları, çek işide hürriyetin e-yaşam ekinde bi kaç model için 200 ytl, dolar deil yalnız çek veriyolar, eğer alırken bunu kullanırsan, normal alımda sana verdiği bi ay sonra kullanabilceğin çeki vermiyolar. sonuçta gazeteden kestiğin daha mantıklı, almadan önce mutlaka o çeki bulun. fiatıda açın sorun emin olmak için çünkü 23 şubata kadar kampanya yapmışlardı, kampanya esnasında fiat deiştirmek pek mantıklı gelmedi bana
  • arkadaşlar bu cihazın ekran kartı hakkında kesin ve net bir bilgisi olan yokmu?

ayrıca ısınma sorunu gercekten rahatsız edıcek boyuttamı?

ve ses problemi butun m70-160 larda mevcut mu?

walla huylandırdınız beni haftasonu almayı düşünüyodum
  • Bende haftasonu bu cihazı almayı düşünüyodum ama aynen "daleque" gibi huylandım biraz...Forumu okudukça laptop alamıyorum yaw
  • walla ben kararımı verdim cumartesi gidip alıyorum yeter artık. okudukça hepsi sorunlu zannediyor insan.
  • kart direk 256 mb, hypermemory faln yok, ısınma olayıysa 3-4 saat aralıksız oyun oynasamda hiç 50 üstüne çıkmıyo, bi kere fan çıkışının önünde kutu unutmuşum ondada 52 derece olmuştu sıcaklık. klavyede sol üst köşede bi ılıklık oluyo tabi 50lerde. ses konusundaysa normalde alet çok sessiz, hd sesinden neyi kastediyosunuz ben anlamadım, 50 derece olunca arada fan devreye giriyo, onunda bence gayet makul bi ses seviyesi var. bide dvd-rom açıkçası gürültülü, bişey yüklerken falan sanki acı çekiyomuş izlenimi var.

ben bundan önce pb w7600 alcaktım, o piyasadan kalktı, bu aleti aldım,şimdi çokta memnunum, herkesede tavsiye ederim
  • ata 72 saolasın ben de almak istiyorum inşallah haftasonu bende katılacam kervana

Alacak arkadaşlara tavsııye sanırım bu cuma hurriyet te m70-160 modelinde kullanmak üzere 200 ytl lik hediye ceki olacak..
  • daleque bab bişey soracam şimdi diyelim bu indirim çeki 200 ytl lik diyorsun 100 dolarda kendi indirmleri var zaten yani 100$+200 ytl indirimmi olacak yolsa tercihe göremi oluyo çünkü 1799$+kdv bu alet bimekste ort. 2850 ytl eksi 200 yap 2650 mi olacak yane bi açıklık getirelim ben bu aleti kullanmadım ama m70-159 olan modeline kulağımı yapıştırdım 10 dk dinledim zar zor ses duydum çok çok az dı ses DVD de bağırmıyodu ama daha sessiz olabilirmiş yani toşhibadan da bu beklenir en baba markalardan biri nede olsa neyse lafı uzatmıyom daleque cevabını bekliom
  • 1899+kdv iken hürriyeti kuponu ile gidersen 200 ytl lik indirm yapıyorlardı
    1899+kdv iken direk almaya gıdersen sana alışverişten sonra kullanmak uzere 200 ytl lik hediye çeki veriyorlardı

sanırım 1799+kdv de olsa cuma gunu hürriyette 200 ytl lik bi indirim çeki olacaktır çünkü hp pavillion 4289 modeli 1699+kdv iken indirim çeki veriyorlardı sonra 1649+kdv düşürdüler ama yine de indirim çeki verdiler bu arada hp modellerınde 150 ytl lik hediye çeki veriyorlardı

indirim çeki sanırım bu cuma hurrıyetın e-yaşam ekinde olacaktır bu yaptıkları 100 dolalık ındırımıde stoğu eritmek adına yapıyorlardır diye düşünüyorum
  • Bence sistem gayet güzel.Ama P4 filan alsan performans açısından daha iyi olur.Hemde araştırdığıma göre fazla bir fiyat farkı yok..Ramların 128+128 olması da iyi..
  • indirim çeki 150 YTL ye düşmüş
  • Yani 1799$ + 150 YTL indirim şeklinde mi fiyat?
    quote:

Orjinalden alıntı: playdead

indirim çeki 150 YTL ye düşmüş
  • hayır 1799$ + kdv - 150 YTL şeklinde fiyat
    yani 2650 YTL civarında her şey dahil!
    davranın
  • hakkaten fiyat iyi olmuş ama bir de +512 ram ilavesi lazım...
  • oda 90 ytl e ye geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.