Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE M70-160 hakkında herşey (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: playdead

Guardian:
    Senin notebookda da 802.11B mi zorlanmış?

Default ayarlarda, bir zorlama yok.
    Not: Bugun bilgisayarimi yenisiyle degistirdim, wireless kartinda donanimsal bir problem vardi. Su an kullandigim m70 160 fabrika cikis ayarlari sonrasi ilk kez acildiktan sonra sorunsuz olarak 56mbps olarak baglaniyor. Herhangi bir zorlama ya da yazilimsal oynama yok.,
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

quote:

Orjinalden alıntı: playdead

Guardian:
    Senin notebookda da 802.11B mi zorlanmış?

Default ayarlarda, bir zorlama yok.
    Not: Bugun bilgisayarimi yenisiyle degistirdim, wireless kartinda donanimsal bir problem vardi. Su an kullandigim m70 160 fabrika cikis ayarlari sonrasi ilk kez acildiktan sonra sorunsuz olarak 56mbps olarak baglaniyor. Herhangi bir zorlama ya da yazilimsal oynama yok.,

Sevindim arkadaşımBelli ki bende ortaya çıkan sorun sende de çıkmışHayırlı olsun tekrardan

• Tesekkur ederim, hayirli olacak insallah, cok memnumum bilgisayarimdan Zaten bozuk olan pc'yi denettirdigimde wireless driver'i sorunluydu bir tek driver'i yenileyince adamlar calisti, neyse oldu demistim; olmadigini eve gelince anladim ama :) Neyse ki alisiklar, sorunu hizlica cozduler dedigim gibi. Tekrar tesekkurler
  • theguardian dostum hayırlı olsun demeyi yineliyeyim vede pls benchmark testler fln
  • İşlemci Intel® Pentium® M Processorr 760, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915GM chipset 2.00 GHz ( Sonoma ) Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR2 RAM
    Harddisk 60 GB ( 5.400 Rpm )
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Edition ( TR/ENG )
    CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (Double Layer) drive
    compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM
    Max Okuma Hızı : 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Write: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
    Grafik Kart 256 MB ATI MOBILITY™ RADEON® X700 16x PCI Express
    Ekran 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran
    Dahili Video Mod Max Çözünürlük : 1,280 x 800
    Max.Renk : 16.7 milyon
    Harici Video Mod Max Çözünürlük : 2,048 x 1,536
    Max.Renk : 16.7 milyon
    Ses 16-bit stereo Harman Kardon® stereo speakers
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios --
    Genişleme Özellikleri 2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA ), 1 x Express Card™ slot
    Kablolu İletişim Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth
    Arabirimler 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x Kulaklık (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)

Yüklü yazılımlar Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™, InterVideo® WinDVD, Sonic™ Record Now!, Express Media Player
    Batarya Teknoloji : lithium-ion Max. süre 2:26 (Mobile Mark™)Saat
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 360 x 263 x 38,5 Ağırlık: 2.71 kg
    Güvenlik Klavye Kilidi, BIOS Şifresi, Kablolu Güvenlik Kilit Yuvası, Wireless LAN switch, Sistem Password
    Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptor, USB disket sürücü, 512 MB bellek, 1,024 MB bellek, Secure Digital™ ( SD™ ) Card II

bu alet toshiba m70-192
    bunla m70-160 arasında ne fark war ??

• m70-160 ın hdd'si 80 gb sata. bir de m70-160'ı sadece bimeks getiriyor. M70-160'da Intel® 915PM çipset, M-70-192'de ise Intel® 915GM çipseti kullanılıyor. başka bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 17 Haziran 2006; 15:01:28 >
  • hımm
    yani ev kullanıcısı için büyük bi fark yok
    anladım

abi off topic oldu kusura bakma ama GM ile PM nin ne farkı war
    hangisi daha iyi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

hımm
    yani ev kullanıcısı için büyük bi fark yok
    anladım

abi off topic oldu kusura bakma ama GM ile PM nin ne farkı war
    hangisi daha iyi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_7587519/tm.htm
  • m70-192 yi salla en iyisi bimeks her karta peşin taksit yapıyor artı sadece m70-160 a bimeks 512 mb daha ram hediye ediyor birde sanırım web cam falan birde 80 GB HDD m70-192 ile m70-160 aynı fiyat fakat m70-160 daha iyi ben al derim ben alıyom haftaya. Fakat sanırım M70-193 ede baktım onun bi işlemcisi 2.13 birde batarya 12 Cell sanırım yani öyle olmalı 4,32 sa max çalışma süresi diyor diğer m70 ler 2,26 sa
  • ben büyük ihtimal m100-165 alcam ya
    en azından core duo ve x1600 ekran kartrı war
  • 14,1"
  • quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

14,1"

o kadar kötü mü ya ??
  • 14,1 alışabilene fena değil bence daha bile iyi gelebilir. Ama film DVD falan izlerken 15,4 ün acaip bir avantajı var
  • millet noldu yaw hiç biriniz bişi yazmıyonuz herkesin aletler sorunsuz çalışıyo galiba, e toshiba ya ondandır heralde :Pp
  • Bir uzun araştırma sonucunda Toshiba satellite M70 160 almaya karar verdim 512 ram 256 paylasımsız ekran kartı 2.0 ghz işlemci daha ne istiyebilirimki ama bi soru işareti kaldı kafamda bu sonoma işlemci dedikleri nedir onu anlıyamadım lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun bu konuda bilgili arkadaşlardan bunu rica ediyorum nedir diğerleriyle araındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stingernet -- 21 Haziran 2006; 1:49:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stingernet

Bir uzun araştırma sonucunda Toshiba satellite M70 160 almaya karar verdim 512 ram 256 paylasımsız ekran kartı 2.0 ghz işlemci daha ne istiyebilirimki ama bi soru işareti kaldı kafamda bu sonoma işlemci dedikleri nedir onu anlıyamadım lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun bu konuda bilgili arkadaşlardan bunu rica ediyorum nedir diğerleriyle araındaki fark nedir?

Intel Centrino mimari yapısına sahip işlemciler ikiye ayrılıyor: dothan ve sonamo. Sonamo daha sonra çıkan bir teknoloji. Daha az enerji harcıyor, pili daha tasarruflu kullanıyor ve daha az ısınıyor

• Herkes m70-160 alsın millet temmuz gibi mesela izmir lee olanlarla m70-160 party falan yapalımmı bi yerlerde mesela montrö MC donalds ne dersiniz veya wireless olan bi yerde hep birlik toplanıp muhabbet ederiz
  • Selam arkadaşlar
    bugün eve adsl bağlantısı yaptırdım(modem-->airties rt 210)
    kablosuz olarakta m70 160 ı ayarladım
    bır süre sonra modemin altı bayağı ısındı
    kablosuz bağlantıda kesilmeler oldu
    reset yaptığımda sayfayı açıyor ama 1 dk sonra tekrar bağlantı sorunu oluyor
    masaüstünde problem yok
    modemmi yoksa wireless mi arızalıdır
    yada başka bir problemmi vardır nasıl anlayabilirim

Birde aklıma şimdi geldi
    laptop un bataryası biraz zayıf bundanda olabilirmi (aha bitti sinyali geldi)
    ama şuan modemin dibinden yazıyorum
    buda neden olabilirmi sizce
    ---------------
    EDİT:

sorun laptop pille çalışırken oluyor
    şarja bağlı iken sorunsuz çalışıyor

aramada yaptığımda benimle aynı sorunu bulunan bir arkadaş şöyle bir çözüm bulmuş olduğunu gördüm

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=4943477&go=last

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 22 Haziran 2006; 12:27:28 >

• @electronics

Söylediklerini uyguladım
    Ama sonuç aynı oldu
    ayrıca o ayarları yapıp kapatınca ve tekrar açınca eski ayarlara döndüğünü gördüm
    acaba yanlış yaptığım birşeymi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

Selam arkadaşlar
    bugün eve adsl bağlantısı yaptırdım(modem-->airties rt 210)
    kablosuz olarakta m70 160 ı ayarladım
    bır süre sonra modemin altı bayağı ısındı
    kablosuz bağlantıda kesilmeler oldu
    reset yaptığımda sayfayı açıyor ama 1 dk sonra tekrar bağlantı sorunu oluyor
    masaüstünde problem yok
    modemmi yoksa wireless mi arızalıdır
    yada başka bir problemmi vardır nasıl anlayabilirim

Birde aklıma şimdi geldi
    laptop un bataryası biraz zayıf bundanda olabilirmi (aha bitti sinyali geldi)
    ama şuan modemin dibinden yazıyorum
    buda neden olabilirmi sizce
    ---------------
    EDİT:

sorun laptop pille çalışırken oluyor
    şarja bağlı iken sorunsuz çalışıyor

aramada yaptığımda benimle aynı sorunu bulunan bir arkadaş şöyle bir çözüm bulmuş olduğunu gördüm

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=4943477&go=last

Çağatay ın yardımlarıyla

Tam olarak şöyle.....
    1-Aygıt yöneticisinden
    2-ağ bağdaştırıcıları
    3-wireless---> sağ tıkla
    4-Advanced kısmında--->property altında
    5-power management i tıkla
    Yan tarafında ki value nin altını tıkla(orası boş olsun) ve onunda altındaki güç seviyesini highest değerine getir

Tamam de çık
    Sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 24 Haziran 2006; 23:48:23 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.